Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Kamperen in het voorjaar!

Zon, zee en een beach vibe! Kamperen met de voeten in het zand geeft je een heerlijk relaxt gevoel. Terwijl je voor de tent, caravan of camper zit met het ruisen van de zee als achtergrondmuziek, geniet je extra van dat fijne voorjaarszonnetje. De omliggende duinen zorgen ervoor dat je heerlijk beschut zit. Daarnaast heeft Camping de Lakens allerlei faciliteiten om dat relaxte gevoel te versterken. Wat dacht je van een heerlijke massage, een sauna of een yogales? Het leven aan zee is goed! 

Vergeet ook niet de prachtige omgeving rondom de Lakens te ontdekken. Fiets of wandel door het glooiende duinlandschap. Wie weet sta jij tijdens je tocht oog in oog met een hert of een vos. Hou je van gezeligheid? Plof dan neer op een terras in Zandvoort, Bloemendaal of het bruisende Haarlem. 

Reserveer nu jouw kampeervakantie aan zee!

Bekijk kampeerplaatsen

Wat gasten over ons zeggen!

Mooi grote ruime camping. Wij hadden een mooi plek halverwege de camping in een duinpannetje. Heerlijke plekken. Niet te druk, echt je eigen plekkie. Ruim. Vanaf hier zaten heerlijk centraal. Makkelijk met de mountainbike de Kennemerduinen in. Wat een aanrader.

Tommie

Het was een geweldige vakantie. De locatie van de camping was top, heel dichtbij het strand. We hadden een prachtige plek gekregen. Ik kan iedereen deze camping aanraden.

Jan
de lakens zee
camping de lakens wellness inge wellnessdome dome massage fit en zen zen yogaweekend
Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-210.jpg