Playtown

Er is een heel nieuw speelhart bij de plaatsen 643 tot en met 655. Verschillende speeltoestellen en een grote trampoline zorgen voor vertier voor iedereen. Tussen deze plekken staan ook verschillende zandbakken. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 ampere elektra.
Bij de plaatsen 750 t/m 753, 762 t/m 767, 696 t/m 701 en 705 t/m 708 staat er tussen iedere twee plekken een kleine trampoline en een zandbak.

Ook ontvangt u van maandag t/m zaterdag de lokale ochtendkrant (met uitzondering van de feestdagen).

De meeste kampeerplaatsen zijn geschikt voor een caravan, camper of tent met een lengte van maximaal 6,5 meter. Mocht uw kampeermiddel langer zijn, boek dan uw plek met voorkeur en kies een plaats met de juiste afmeting voor uw kampeermiddel. Dit kan via de ‘voorkeursboeking’- button wanneer u de gewenste datum geselecteerd heeft bij het online boeken. 

U mag de auto op de plaats parkeren. Per reservering is 1 auto parkeren inclusief. Een extra auto kost €7,25 p.n. of €26,- per week. 

Huisdieren kunt u helaas niet meenemen naar de camping. De camping ligt in een beschermd natuurgebied 'de Kennemerduinen'. 
Barbecueën met kolen is niet toegestaan wegens brandgevaar, op gas en elektriciteit kunt u wel genieten van de barbecue!

Deze plaatsen zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen. 
Per plaats is toegestaan om een caravan of camper te plaatsen en eventueel een klein bijzettentje voor maximaal 3 personen.
Reserveren is mogelijk vanaf twee nachten.

Inchecken gaat vanaf 14:00 uur. Uitchecken is bij ons om 11:00 uur. 
Voorkeur voor een plekje of wilt u naast elkaar staan? Deze mogelijkheid ziet u verder in het boekingsproces. De voorkeurskosten bedragen €15,- per plek om de voorkeur vast te leggen.

Tarieven en Annuleringsvoorwaarden FAQ Faciliteiten 
Plattegrond Activiteiten op de camping 

Terug

Camping_de_ Lakens_Playtown_kampeerplaats_kids_zomervakantie

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.