Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Playtown

Playtown

Er is een heel nieuw speelhart bij de plaatsen 643 tot en met 655. Verschillende speeltoestellen en een grote trampoline zorgen voor vertier voor iedereen. Tussen deze plekken staan ook verschillende zandbakken.
Bij de plaatsen 750 t/m 753, 762 t/m 767, 696 t/m 701 en 705 t/m 708 staat er tussen iedere twee plekken een kleine trampoline en een zandbak.

Ook ontvangt u van maandag t/m zaterdag de lokale ochtendkrant (met uitzondering van de feestdagen).

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor een caravan, camper of tent met een lengte van maximaal 6,5 meter. Mocht uw kampeermiddel langer zijn, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

U mag de auto op de plaats parkeren. Per reservering is 1 auto parkeren inclusief. Een extra auto kost €7,25 p.n. of €26,- per week. 

De kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom. 

Huisdieren kunt u helaas niet meenemen naar de camping. De camping ligt in een beschermd natuurgebied 'de Kennemerduinen'. 

Barbecueën met kolen is niet toegestaan wegens brandgevaar, op gas en elektriciteit kunt u wel genieten van de barbecue!

Deze plaatsen zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen. 
Per plaats is toegestaan 1 groot en 1 kleine tent (max 3 persoons bijzettentje). Reserveren is mogelijk vanaf twee nachten.

Inchecken gaat vanaf 14:00 uur. Uitchecken is bij ons om 11:00 uur. 
Voorkeur voor een plekje of wilt u naast elkaar staan? Deze mogelijkheid ziet u verder in het boekingsproces. De voorkeurskosten bedraagt €15,- per plek om de voorkeur vast te leggen.

Tarieven en Annuleringsvoorwaarden FAQ Faciliteiten Plattegrond Activiteiten op de camping Terug

Lakens_Playtown_kampeerplaats

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.