Playtown

Playtown

Gezellige kampeerplaatsen speciaal ingericht voor families met kleine kinderen van 0 tot 6 jaar. Tussen de plaatsen in is er een trampoline en een zandbak. Ook is er een grote speeltuin met (water-)speeltoestellen waar u omheen kunt staan met camper, tent of caravan.  

Dit gebied wordt speciaal voor de kleintjes autoluw gehouden en is dus de ideale plaats om te kamperen met uw gezin.

De plaatsen zijn geschikt voor een caravan, camper of tent met een maximale lengte van 6,5 meter. U kunt uw auto op de kampeerplaats parkeren. Wilt u liever geen auto op de plaats? Dan kunt u gebruik maken van onze openbare parkeerplaats. Wij vragen u zo min mogelijk gebruik te maken van de auto omdat er kleine kinderen op het veld spelen.

De kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom. Hier ziet u de plattegrond van de camping. De Playtown plekken liggen in "de Kuil". Ze worden met blauwe nummering aangegeven. Wilt u om de speeltuin staan dan kunt u kiezen uit plaatsnummer 643 tot en met 655.

Als u gereserveerd heeft, kunt u vanaf 14.00 uur inchecken voor de kampeerplaatsen. Om 11.00 uur is de uitchecktijd.
Boeken kan gezellig met uw gezin of als koppel. 

Huisdieren kunt u helaas niet meenemen naar de camping. De camping ligt in een beschermd natuurgebied 'de Kennemerduinen'. 
Barbecueën met kolen is niet toegestaan wegens brandgevaar, op gas en elektriciteit kunt u wel genieten van de barbecue!

Onze kampeerplaatsen zijn vanaf minimaal twee nachten te reserveren. 
Zie hier voor tarieven en voorwaarden (Recron)

Camping de Lakens is 10 minuten verwijdert van het strand. Bij restaurant Gestrand kunt u heerlijk lunchen en dineren en voor de kinderen is er een grote speeltuin met waterspeelvoorzieningen!

Terug

Lakens_Waterspeeltuin_foto_nummer_3.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85