Seashack

Seashack

Nieuw in 2019!
Een comfortable kamer ingericht met een tweepersoonsbed, een eigen (seperate) toilet en douche en inclusief ontbijt.
Te huur per nacht!

In de winterperiode tussen seizoen 2018 en seizoen 2019 zijn wij druk bezig met de bouw van de Seashack. Onderstaand vindt u alvast alle informatie, schetsen en een plattegrond van de indeling. We hopen u hiermee een goede indruk te kunnen geven van deze nieuwe accommodaties. 

De Seashack beschikt over een heerlijk tweepersoonsbed, van waaruit u uitzicht heeft op de omliggende duinen. De kamer is daarnaast van alle gemakken voorzien met televisie, eigen (seperate) toilet, douche en een pantry met mini koelkast, waterkoker en Nespresso apparaat. Elke kamer heeft een eigen opgang voor extra privacy. De indeling van de kamers kunt u bekijken op de plattegrond (zie kamer 01 en 02).

U hoeft nergens naar om te kijken want bij aankomst is uw bed opgemaakt en liggen er handdoeken voor u klaar.

Het is natuurlijk ook mogelijk de kamers voor meer dan één nacht te reserveren, de housekeeping komt dan elke dag even langs om uw kamer schoon te maken. 

Boekt u meerdere kamers (met voorkeur) naast elkaar, dan kunt u op aanvraag de (interne) tussendeur laten ontgrendelen. Hiermee kunt u twee of drie kamers aan elkaar koppelen.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om met voorkeur te boeken, dit kan vanaf februari/maart 2019.

Terug

Seasuite indeling.JPG

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar

Inclusief ontbijt

Restaurant Gestrand zal een heerlijk ontbijt voor u verzorgen inclusief koffie en/of thee. 

Saunafaciliteiten

Tijdens uw verblijft bent u vrij om, kosteloos, gebruik te maken van onze saunafaciliteiten. In badgebouw 'de Wastobbe' zit een finse sauna, een infrarood sauna en een turks stoombad. 

Wifi

Tijdens uw verblijf kunt u met twee personen kosteloos gebruik maken van ons wifi netwerk. Denkt u er wel aan dat wij ons midden in de duinen bevinden? Het netwerk is hierdoor minder snel dan thuis. 
Nuttige informatie

Vanaf 15.00 uur kunt u bij ons de sleutel komen ophalen en gebruik maken van uw kamer. Mocht u al wat eerder willen komen dan is dat (mits we voldoende parkeergelegenheid hebben) geen enkel probleem. De check out tijd is voor 11.00 uur, wij vragen u om de sleutel in te leveren op de receptie. 

Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85