Beachbus

Beachbus

De Beachbus is het icoon van de oude schoolbussen uit de USA,
voorzien van slackline, hangmat en veel comfort met een hele
mooie privé plek op de camping.

Ingericht met een stapelbed, waar zowel boven als beneden 2 personen naast elkaar kunnen liggen. Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt en er is een keukentje om lekker te koken, een gezellige zithoek en een toilet.

Toch is het echt een schoolbus, daarom loopt iedereen langer dan 1,85 cm een beetje scheef. Het buitenstukje is heerlijk gelegen in een duinpan met picknicktafel, hangmat en een slackline.

U kunt de Beachbus huren voor een weekend, midweek en week. In het hoogseizoen is deze bus alleen te huur voor een hele week van vrijdag tot vrijdag. Deze accommodatie is geschikt voor een gezin of een stelletje. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op onze camping.

Vanaf 15.00 uur bent u welkom en op de vertrekdag kunt u rustig opstarten tot 11.00 uur.

Wilt u nog meer weten, kijk dan hier voor de meest gestelde vragen.

Terug

Lakens_huren_beachbus_delakens_camping_bloemnedaal.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar

Wifi
Bij aankomst ontvangt u een tablet met wifi en een extra code voor uw eigen apparaat. Via de tablet kunt u inloggen in 'mijn de Lakens', waar u digitaal alle informatie vindt over de camping, de omgeving en de accommodatie. De ochtendkrant kunt u elke ochtend downloaden en lezen via een app op de tablet. Het wifi netwerk is geschikt voor mailen/social media e.d. (dus niet voor streamen van filmpjes). Houd er rekening mee dat de behuizing van deze accommodatie het netwerk binnen kan beïnvloeden.

Inclusief:

Onze gastvrouw zal u welkom heten bij aankomst, u ontvangt van maandag t/m zaterdag een lokale ochtendkrant en u kunt gebruik maken van gratis Wifi. We hebben heerlijke saunafaciliteiten waar u helemaal tot rust kunt komen. Bij vertrek hoeft u alleen maar op te ruimen (en af te wassen), wij zorgen dan voor de de eindschoonmaak.

Wat moet u meenemen?

Eigenlijk is alles aanwezig, compleet ingerichte keuken, handdoekenpakketten, de bedden zijn opgemaakt bij aankomst, de gastvrouw geeft een rondleiding en er staat een welkomstpakketje voor u klaar. Voor de aankomstdag regelen wij ook koffie en thee, de rest dient u zelf te verzorgen.

Denkt u ook aan uw vakantiehumeur?!

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.