Beachbus

Beachbus

De Beachbus is het icoon van de oude schoolbussen uit de USA,
voorzien van veel comfort op een hele mooie plek op de camping.

 

Ingericht met een stapelbed, waar zowel boven als beneden 2 personen naast elkaar kunnen liggen. Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt en er is een keukentje om lekker te koken, een gezellige zithoek en een toilet.

Toch is het echt een schoolbus, daarom loopt iedereen hoger dan 1,85 cm een beetje scheef. Het buitenstukje is heerlijk gelegen in een duinpan met picknicktafel, hangmatten en een slackline.

U kunt de Beachbus huren voor een weekend, midweek en week. In het hoogseizoen is deze bus alleen te huur voor een hele week van vrijdag tot vrijdag. Deze accommodatie is geschikt voor een gezin of een stelletje.

Vanaf 15.00 uur bent u welkom en op de vertrekdag kunt u rustig opstarten tot 11.00 uur.

Wilt u nog meer weten, kijk dan hier voor de meest gestelde vragen.

Terug Nu boeken

Beachbus

Nieuw in 2017!

Dit seizoen kunt u nu heerlijk in uw hangmat genieten van zelfgemaakte cappuchino's, er staat nu namelijk een Nespresso machine met melkopschuimer!

In de Beachbus vindt u bij aankomst een lekker welkomstpakketje.

De accommodatie is geschikt voor?

De Beachbus is uitsluitend bedoeld voor gezinnen met kinderen of een stellen, u kunt hier met maximaal vier personen overnachten. Bent u met een wat groter gezin dan zou bij deze accommodatie bij uitzondering een bijzettentje mogen plaatsen (dit is niet mogelijk bij de overige accommodaties).

Inclusief:

Onze gastvrouw zal u welkom heten bij aankomst, u ontvangt van maandag t/m zaterdag een lokale ochtendkrant en u kunt gebruik maken van gratis Wifi. We hebben heerlijke saunafaciliteiten waar u helemaal tot rust kunt komen. Bij vertrek hoeft u alleen maar op te ruimen (en af te wassen), wij zorgen dan voor de de eindschoonmaak.

Wat moet u meenemen?

Eigenlijk is alles aanwezig, compleet ingerichte keuken, handdoekenpakketten, de bedden zijn opgemaakt bij aankomst, de gastvrouw geeft een rondleiding en er staat een welkomstpakketje voor u klaar. Voor de aankomstdag regelen wij ook koffie en thee, de rest dient u zelf te verzorgen.

Denkt u ook aan uw vakantiehumeur?!

taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85