Beachbus

Beachbus


Ingericht met een stapelbed, waar zowel boven als beneden 2 personen naast elkaar kunnen liggen. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt inclusief een handdoekenpakket.

De Beachbus heeft een knus keukentje, een gezellige zithoek en een eigen toilet. De keuken heeft een poetspakketje, waterkoker, nespresso machine, koelbox, magnetron, bestek en borden.  

Het buitenterrein is heerlijk gelegen in een duinpan omringd door duin met een picknicktafel, stoelen, hangmat en een slackline.

U kunt de Beachbus huren voor een weekend, midweek of een week. In het hoogseizoen is deze bus alleen te huur voor een hele week van vrijdag tot vrijdag. 
De Beachbus is uitsluitend bedoeld voor een gezin van max. 2 volwassenen en 2 kinderen. Geen groep volwassenen. 

De auto kan niet bij de accommodatie staan. Deze kunt u parkeren op de parkeerplaats bij de SPAR/Restaurant. Per reservering zijn 2 auto's parkeren inclusief. Een extra auto kost €7,25 p.n. of €26,- per week. 

Huisdieren kunt u helaas niet meenemen naar de camping. De camping ligt in een beschermd natuurgebied 'de Kennemerduinen'. 
Barbecueën met kolen is niet toegestaan wegens brandgevaar, op gas en elektriciteit kunt u wel genieten van de barbecue!

Inchecken gaat vanaf 15:00 uur. Uitchecken is bij ons om 11:00 uur. 

Er past geen babybed in de Beachbus. Gaat uw voorkeur hier wel naar uit, bekijk dan eens de Beachlodges. Kinderstoeltjes zijn gratis. 

TARIEVEN EN ANNULERINGSVOORWAARDEN FACILITEITEN PLATTEGROND ACTIVITEITEN OP DE CAMPING 

Terug

Lakens_huren_beachbus_delakens_camping_bloemnedaal.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar

Wifi

Wij bieden een gratis netwerk aan waarmee u kunt whatsappen, websites bekijken en uw e-mail checken. Wilt u gezellig een filmpje kijken, of een krant of luisterboek downloaden of Youtube filmpjes streamen? Dan kunt u een Premium Netwerk-ticket kopen. Meer informatie vindt u hier. Houd er rekening mee dat de behuizing van deze accommodatie het netwerk binnen kan beïnvloeden.

Inclusief:

Onze gastvrouw zal u welkom heten bij aankomst, u ontvangt van maandag t/m zaterdag een lokale ochtendkrant en u kunt gebruik maken van gratis Wifi. We hebben heerlijke saunafaciliteiten waar u helemaal tot rust kunt komen. Bij vertrek hoeft u alleen maar op te ruimen (en af te wassen), wij zorgen dan voor de de eindschoonmaak.

Wat moet u meenemen?

Eigenlijk is alles aanwezig, compleet ingerichte keuken, handdoekenpakketten, de bedden zijn opgemaakt bij aankomst, de gastvrouw geeft een rondleiding en er staat een welkomstpakketje voor u klaar. Voor de aankomstdag regelen wij ook koffie en thee, de rest dient u zelf te verzorgen.

Denkt u ook aan uw vakantiehumeur?!

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.