Relaxplace

De meeste kampeerplaatsen zijn geschikt voor een caravan, camper of tent met een lengte van maximaal 6,5 meter. Mocht uw kampeermiddel langer zijn, boek dan uw plek met voorkeur en kies een plaats met de juiste afmeting voor uw kampeermiddel. Dit kan via de ‘voorkeursboeking’- button wanneer u de gewenste datum geselecteerd heeft bij het online boeken.

U mag de auto op de plaats parkeren. Per reservering is één auto parkeren inclusief. Een extra auto kost €7,25 p.n. of €26,- per week. 

De kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom en een hangmat.

Huisdieren kunt u helaas niet meenemen naar de camping. De camping ligt in een beschermd natuurgebied 'de Kennemerduinen'.
Barbecueën met kolen is niet toegestaan wegens brandgevaar, op gas en elektriciteit kunt u wel genieten van de barbecue!

Deze plaatsen zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen. 
A caravan or motorhome is allowed per place and possibly a small (max 3 persons) tent per pitch. These pitches can be booked from 2 nights. 

Inchecken gaat vanaf 14:00 uur. Uitchecken is bij ons om 11:00 uur. 
Voorkeur voor een plekje of wilt u naast elkaar staan? Deze mogelijkheid ziet u verder in het boekingsproces. De voorkeurskosten bedragen €15,- per plek om de voorkeur vast te leggen.

Tarieven en Annuleringsvoorwaarden FAQ Faciliteiten
Plattegrond Activiteiten op de camping 

Terug

Lakens_luieren in de hangmat Relaxplace.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.