Fit met Skip!

Bezoek onze Fit & Zen zone en blijf fit met de kracht en cardio apparaten. De Fit & Zen zone is dagelijks geopend van 08.30 tot 21.30 uur. Voor onze gasten is de Fit & Zen zone vrij toegankelijk met een persoonlijke code die je van ons ontvangt.

Reserveren voor sport- & yogalessen kan via 'mijn de Lakens'. Hier vind je het rooster.

inloggen mijn de lakens

Bekijk de tarieven

Personal Training

IMG_6233.jpg

Personal training op maat. Skip kijkt naar jou en de doelen die jij wilt bereiken. Dat kan bijvoorbeeld zijn; een betere conditie, spiergroei, vetverbranding etc. Elk niveau is welkom. Skip heeft ervaring met het trainen van beginnende sporters tot aan topsporters. Maak snel een afspraak! 💪

Bekijk de tarieven

Kids Fit 7+

IMG_6159.jpg

Lekker bewegen op een speelse manier staat hier centraal. Klimmen, klauteren, rennen en nog veel meer! Hier kunnen de kids écht al hun energie kwijt! Skip heeft de perfecte training voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Verzamel al je vriendjes, meld je aan via jouw account van 'mijn de Lakens'  en doe mee!

De kosten van deze les bedragen €12,50

Bootcamp 18+

WhatsApp Image 2019-08-06 at 10.21.50 (1).jpeg

Een Bootcamp training kan doorgaans bestaan uit hardlopen, intervaltraining en specifieke fitnessoefeningen. Deze les kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en is gericht op kracht & conditie. Meld je aan via jouw account van 'mijn de Lakens'  en doe mee!

De kosten van deze les bedragen €12,50

Kids Boks 7+

IMG_6138.jpg

Deze les in gericht op het (kick)boksen. Hier leren de kids over de techniek van het (kick)boksen en werken ze aan hun kracht en conditie. In de zaal staan de bokszakken en handschoenen klaar, ben jij er ook klaar voor? Verzamel al je vriendjes, meld je aan via jouw account van 'mijn de Lakens'  en doe mee!

De kosten van deze les bedragen €12,50

Zaktraining

IMG_6106.jpg

Hier staan de bokszakken centraal, er wordt gewerkt aan de conditie en kracht, voornamelijk gericht op boksen. Maar, Techniek mag natuurlijk ook niet ontbreken. De Zak & Fit Training wordt gegeven vanaf 12+. Ook is 18+ mogelijk! Bekijk de opties in 'mijn de Lakens' en schrijf je in!

De kosten van deze les bedragen €12,50

Meditatie & Mindfulness

IMG_6271.jpg

Meditatie is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan bezinning en rust. Beginners en gevorderden zijn welkom om een moment van innerlijke rust te ervaren en weer terug te komen bij je gevoel. De meditaties zijn voor iedereen goed te volgen en iedere keer een beetje anders. Aanmelden kan via jouw account van 'mijn de Lakens'.

Yin Yang Yoga

IMG_6269.jpg

Yang staat voor beweging, strekking geven aan de spieren en actie in het lichaam. Dit zal altijd een klein gedeelte zijn van een Yin-Yang yoga les. Na de Yang zakken we langzaam aan in de Yin. Yin-yoga is de tegenhanger van het gehaaste Westerse leven. Het is een yoga vorm waar rust & zachtheid centraal staat. Fysiek zijn de houdingen in Yin- yoga gericht op het versterken en versoepelen van het bindweefsel, gewrichten en dieper liggende spieren.

Vinyasa Yoga

IMG_6279.jpg

In Vinyasa yoga volgen yoga houdingen elkaar in een rustig en vloeiend tempo op. Het is een dynamische les waarin gewerkt kan worden met verschillende niveaus in een houding en er is een afwisseling van inspanning en ontspanning. We werken zowel aan kracht als aan flexibiliteit. Door het ritmische tempo en het bewegen op de ademhaling creëren we harmonie tussen lichaam en geest. Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken waarbij respect voor jezelf en lichaam altijd het uitgangspunt is.

Watersport

Surfana camp Bloemendaal aan zee-22.jpg

Heb jij je verblijf bij ons geboekt en wil je ook alvast zeker zijn van surf- of bijvoorbeeld kitesurflessen? Kijk dan eens bij de scholen Mifune of Surfana. Ben je meer op zoek naar een all-in pakket dan is het pop-up surfdorp echt iets voor jou!

pop-up surfdorp
Mifune & Surfana

Reserveren en vragen

IMG_6259.jpg

Reserveren voor de sportlessen / yoga / meditatie kan via 'mijn de Lakens'. Heb je nog een vraag of wil je meer weten?

Inge - Yoga 0614116454
Monique  - Meditatie/Mindfulness 0630633669
Skip - Sportleraar 0611138691