Backpackshack 2 personen

Backpackshack 2 personen

Woensdag 25 September hebben wij een Wellnessdag en kunt u heerlijk een nachtje in een Backpackshack verblijven. Even een dagje er tussen uit door compleet te ontspannen in de duinen. Volg yogalessen en laat u verwennen in onze Wellnessbus. U komt opgeladen weer thuis! Zie hier voor meer info: Wellnessdag 25 september 2019. 

In één zeecontainer zitten 3 aparte units die te huur zijn. Wanneer u een Backpackshack huurt, boekt u één zo'n unit.

De kamers zijn als volgt ingericht; 2 bedden (stapelbed), kachel, koelbox, stroom en beddengoed. Handdoeken dient u zelf mee te nemen. Deze accommodatie is per nacht te huur. Het buitenterrein is voorzien van een veranda, hangmatten, picknicktafels, schommels en een grote bbq op gas. 

Na een lekker dagje strand kunt u gebruik maken van onze sauna faciliteiten. Dit is inclusief uw verblijf. 

De auto kan niet bij de accommodatie staan. Deze kunt u parkeren op de parkeerplaats bij de SPAR/Restaurant. Per reservering is 1 auto parkeren inclusief. Een extra auto kost €7,25,- p.n. of €26,- per week. 

Huisdieren kunt u helaas niet meenemen naar de camping. De camping ligt in een beschermd natuurgebied 'de Kennemerduinen'. 
Barbecueën met kolen is niet toegestaan wegens brandgevaar, op gas en elektriciteit kunt u wel genieten van de barbecue!

Inchecken gaat vanaf 15:00 uur. Uitchecken is bij ons om 11:00 uur. 

Voorkeur voor een plekje of wilt u naast elkaar staan? Deze mogelijkheid ziet u verder in het boekingsproces. De voorkeurskosten bedraagt €15,- per plek om de voorkeur vast te leggen.

TARIEVEN EN ANNULERINGSVOORWAARDEN FACILITEITEN PLATTEGROND ACTIVITEITEN OP DE CAMPING 

Terug

Lakens_Backpack_Shack_barbecue_strand

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar

Gemeenschappelijke buitenplaats

Buiten kunt u heerlijk relaxen en ontspannen. U kunt gebruiken maken van een hangmat, een picknicktafel en een grote gemeenschappelijke BBQ plaats. Boven op de zeecontainer vindt u een dakterras waar u, onder genot van een drankje, kunt genieten van de ondergaande zon.

Sanitaire voorzieningen

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van onze badgebouwen. U vindt hier douches, toiletten en zelfs saunafaciliteiten!

Wifi

Wij bieden een gratis netwerk aan waarmee u kunt whatsappen, websites bekijken en uw e-mail checken. Wilt u gezellig een filmpje kijken, of een krant of luisterboek downloaden of Youtube filmpjes streamen? Dan kunt u een Premium Netwerk-ticket kopen. Meer informatie vindt u hier. Houd er rekening mee dat de behuizing van deze accommodatie het netwerk binnen kan beïnvloeden.

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.