Surfana Festival

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Surfana Festival

Vier met ons de 10e editie op 6 - 7 - 8 september!

Eén keer per jaar vindt Surfana Festival plaats op Camping de Lakens, midden tussen de duinen van Nationaal Park Zuid Kennemerland. 🌊 Surfminded mensen van alle leeftijden en van over de hele wereld komen samen om een unieke mix van muziek, workshops, eten, kunst en liefde te ervaren. Om het avontuur compleet te maken, kan je overnachten in een unieke accommodatie.

Het weekend is gevuld met bands van over de hele wereld, activiteiten gericht op surfen, een scala aan workshops – films, kunst, lekker eten en een ongeëvenaard relaxed kampgevoel in een prachtige omgeving. 🌿 Alles waar we zoveel van houden, hebben we samengebracht in een verbluffende ervaring waar iedereen van kan genieten. Het is een festival om onze levensstijl te vieren, maar ook om meer mensen te inspireren om te kiezen voor een leven gebaseerd op geluk. 🎶

TICKETS

ONGEËVENAARDE VIBE

Surfana Festival is een combinatie van een geweldig feest met een heleboel dansen aan de ene kant, surfen, sportieve activititeiten en een gezonde levensstijl midden in de natuur aan de andere kant. Iedere dag zijn er activiteiten, er is live muziek, natuurlijk genoeg te eten en drinken en een onvergetelijke surf vibe. 🏄‍♀️

Het festival vindt plaats vlakbij het strand, in de prachtige duinen van Nationaal Park Zuid Kennemerland. Het is een plek waar jong en oud samen komen voor een weekend vol geluk en plezier.

Alles wordt georganiseerd met een duurzame inslag. 🌿 Met veel aandacht voor de natuur, schone energie, biologische producten, recycling en Surfana is voor zover mogelijk zero waste. 

Surfana-Festival-2023-web-218

Surfana-Festival-2023-web-177

AANDACHT VOOR ALLES

Word smorgens wakker met een goede kop koffie en heerlijk ontbijtje... ☕ Of scoor nog even een late night snack! Met passie en liefde worden de heerlijkste gerechten bereid. Het draait om smaak, biologische producten en duurzaamheid. Alles wat in de Surfana keukens bereid wordt is vegetarisch of vegan. We hebben weer een grandioos menu samengesteld!

Gedurende het festival vinden er allerlei workshops plaats. 🌊 Hierbij is de filosofie dat het leven vol geluk en plezier zit. Het Surfana team zet zich met hart en ziel in voor een onvergetelijk weekend met meer dan 50 activiteiten in het kader van natuur, muziek, vrijheid, sport en duurzaamheid

Surfana_Festival_2023_-18.jpg
DSC01778-Enhanced-NR.jpg
Surfana_Festival_2023_-9 (1).jpg

GEWELDIGE MUZIEK

Er zijn veel aspecten die Surfana tot een onvergetelijk festival maken, maar één daarvan is zeker de muziek! Dit is de verbindende factor waarbij iedereen samenkomt. Geniet van zonsopkomt tot zonsondergang (en daarna) van een fantastische selectie bands en artiesten van over de hele wereld. De meeste muzikanten zeggen dat Surfana één van de meest unieke locaties is waar ze hebben gespeeld. En daar zijn we het helemaal mee eens!

De Line-up voor 2024 (a-z)

Acid Tongue, BIG SPECIAL, Bona Fide Mistakes, COTERIE, Coasters, Conor Brondes, Daada, Dreamer, DJ Paulie Wants a Cracker, Elmer, Elten Kiene, Felipe Baldomir, FIERE, Fuzzy Teeth, GREAT JOY, Heath, Job en de Leeuw, Lifestyler Radio, Mark Indigo, Matsumoto Zoku Band, Mixed up Everything, Paper Island, Pat Burgener, PET-NAT, Rod Coote, Saije, The Band Cosmo, The Klittens, The Sunset Society, Tripkip, Yalisco.

PROGRAMMA


Compleet luxe verblijf

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-162Wil je geen moment missen van het geweldige Surfana Festival? Niet de BOB hoeven zijn? Boek dan een van de unieke accommodaties van Camping de Lakens en maak er een compleet verblijf van. Er is volop keuze, van simplistische glamping tenten, gedeelde shacks, bijzondere slaapvertrekken zoals oude schoolbussen en Airstreams, tot luxe kamers en vakantiehuizen. 

Wil jij een compleet verblijf boeken tijdens Surfana Festival? Boek dan niet online maar neem telefonisch contact op of stuur een mail naar de receptie. Zo kunnen we je uitgebreid informeren en zorgen dat de reservering in het systeem komt. Tot snel!

ACCOMMODATIES

Lakens_surfana_kids_festival_juni.jpg
Lakens_Surfana_festival_duingebied_camping_feest.jpg
Lakens_festival_people_goodlife.jpg