kies jouw kampeerplaats

Wanneer wil je komen?
Sluiten
Lakens_duinen_strand_dunespot_familiecamping

Dunespot

Deze plaatsen zijn verdeeld over ‘de Kuil’ en beschikken over 16 ampére stroom. Een basic plek op loopafstand van onze faciliteiten en je fiets zo het Kennemerduinen in.Lees verder
Lakens_loungespot plaats kustkamperen.jpg

Loungespot

Een plek die ruimer is óf wat meer privé gelegen, met stroom en een picknicktafel. De plaatsen zijn op loopafstand van badgebouwen, sauna en het strand.

Lees verder
Lakens_Liguster_duinen_strand_familiecamping

Dunespot 'Liguster + Voorkuil'

Dit gebied ligt in het midden van de camping en is alleen te reserveren van zaterdag tot zaterdag. Dit zorgt voor meer rust tijdens uw verblijf. Deze plekken zijn geschikt voor camper, caravan of tent en het Liguster is meer beschut.

Lees verder
Lakens_camper

Loungespot 'Liguster + Voorkuil'

Deze plaatsen zijn ruimer of meer privé gelegen dan de Dunespot plaatsen en hebben een picknicktafel. Dit gebied ligt in het midden van de camping. De voorkuil is het hele seizoen te reserveren van zaterdag tot zaterdag. Het Ligustergebied is alleen in het hoogseizoen beschikbaar van zaterdag tot zaterdag.

Lees verder
Camping_de_ Lakens_Playtown_kampeerplaats_kids_zomervakantie

Playtown

De Playtown plekken beschikken inclusief stroom en de krant. De plekken zijn autoluw en omgeven door speeltoestellen als zandbakken en trampolines. Boekt u 7 nachten dan is het Playtown arrangement inclusief.

Lees verder
Lakens_chillen in een hangmat relax zee.JPG

Relaxplace

De Relaxplace plaatsen hebben een heerlijk grote hangmat waar u rustig uw gratis krant in kan lezen. De plekken beschikken over stroom en zijn autoluw aan de rand van de duinen.

Lees verder
relaxen hangmat met de kinderen op camping de Lakens.jpg

Comfort Area

De Comfort Area is het gedeelte waar plekken naast stroom, een ruime hangmat ook beschikken over een eigen waterkraantje plus een riool voor het wegspoelen van afvalwater. Ook bij deze plekken is de ochtendkrant inclusief.

Lees verder
Lakens_tent_uitzicht_op_fiets

De Slurf tentplaats excl. stroom

Met ze tweeën logeren in de duinen? Deze tentplaatsen, zonder stroom, liggen op een unieke plek en slecht 10 minuten lopen van het strand.

Lees verder
Lakens_schelpenpad_rechts

Beachspot tentplaats incl. stroom

Deze tentplaatsen liggen aan de rechterzijde (nr. B1 t/m B22) van het Schelpengat en zijn inclusief stroom. De zachte zandondergrond en de omliggende duinen zorgen voor een echte natuurbeleving.

Lees verder
schelpengat

Beachspot tentplaats excl. stroom

Deze plaatsen zijn op het ‘Schelpengat’ in het meest noordelijke punt van de camping (B23 t/m B34). Echt kamperen met tent midden in de duinen op loopafstand van het strand.

Lees verder
Lakens_Dunespot tentplaats camping.jpg

Dunespot Tent

Midden in het duin zijn deze plekken alleen geschikt voor tenten. De plekken zijn met stroom en de auto kan dichtbij geparkeerd worden op de parkeerplaats.

Lees verder
Lakens_loungespot plaats kustkamperen kb.jpg

Loungespot tent

De Loungespot tentplaatsen is door zijn zachte ondergrond alleen geschikt voor een tent. Stroom is inclusief, net als een picknicktafel en de krant. Het gebied is mooi beschut waar de auto dichtbij geparkeerd kan worden.

Lees verder
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.