kies jouw kampeerplaats

Wanneer wil je komen?
Sluiten
Lakens_loungespot plaats kustkamperen.jpg

Loungespot

Deze Loungespot plaatsen zijn ruimer gelegen en hebben een picknicktafel. Ook ontvangt u van maandag t/m zaterdag de lokale ochtendkrant (met uitzondering van de feestdagen).

Lees verder
Lakens_duinen_strand_dunespot_familiecamping

Dunespot

Deze plaatsen zijn inclusief stroom. Dicht bij het strandpad of dicht bij de sauna? Deze plaatsen liggen verspreid op de camping.

Lees verder
Camping_de_ Lakens_Playtown_kampeerplaats_kids_zomervakantie

Playtown

Gezellige kampeerplaatsen speciaal ingericht voor families met kleine kinderen van 0 tot 6 jaar. Er zijn verschillende speeltoestellen waar op gesprongen en geklauterd kan worden. 

Lees verder
Lakens_chillen in een hangmat relax zee.JPG

Relaxplace

De Relaxplace plaatsen hebben een heerlijke grote hangmat en zijn voorzien van 16 ampere elektra. Ook ontvangt u van maandag t/m zaterdag de lokale ochtendkrant (met uitzondering van de feestdagen).

Lees verder
relaxen hangmat met de kinderen op camping de Lakens.jpg

Comfort Area

Met een hangmat en een eigen waterkraantje plus een riool voor het wegspoelen van afvalwater op de plaats is de Comfort area van alle gemakken voorzien. De plaatsen liggen op een open gebied tussen de duinen in en zijn geschikt voor caravan, tent en camper.

Lees verder
Lakens_Dunespot tentplaats camping.jpg

Dunespot Tent

De Dunespot tentplaatsen zijn alleen geschikt voor kleine tentjes. De auto kan niet bij de plaats geparkeerd worden. Wel is er in de buurt een parkeerplaats speciaal voor deze plaatsen. Een echte duinbeleving!

Lees verder
Lakens_loungespot plaats kustkamperen kb.jpg

Loungespot tent

De Loungespot tentplaatsen zijn ruimer en meer prive gelegen dan de Dunespot tent plaatsen. Het bevindt zich in een groen beschut gebied met een zachte zandondergrond. Deze plaatsen hebben een picknicktafel en zijn inclusief stroom. 

Lees verder
Lakens_tent_uitzicht_op_fiets

De Slurf tentplaats excl. stroom

Een rustig gelegen autovrije tentplaats zonder stroom. Vanaf dit gedeelte van de camping bent u binnen 10 minuten op het strand! 

Lees verder
schelpengat

Beachspot tentplaats excl. stroom

Midden in de duinen in het zand kunt u uw tent opbouwen. Deze Beachspotplaatsen zijn zonder elektra en liggen helemaal in het topje van de camping (Schelpengat). 

Lees verder
Lakens_schelpenpad_rechts

Beachspot tentplaats Schelpengat

De Beachspots plaatsen liggen in het gebied Schelpengat. Deze tentplaatsen zijn omringd door duin en hebben een zeer zachte zandondergrond.
Inclusief 16 ampere elektra. 

Lees verder
Lakens_Liguster_duinen_strand_familiecamping

Dunespot Liguster

Deze Dunespot plaatsen liggen in het Liguster gebied. Het Liguster gebied ligt in het midden links van de camping. Dit gebied is groen en beschut. In dit gebied zijn de plaatsen geschikt voor caravan, tent of een camper. 

Lees verder
Lakens_camper

Loungespot Liguster

In het Liguster gebied hebben we ook de Loungespot plaatsen. De Loungespot Liguster is ruimer en meer prive gelegen dan de Dunespot plaatsen en hebben een picknicktafel. In dit gebied zijn de plaatsen geschikt voor caravan, tent of camper.

Lees verder
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.