Loungespot

Loungespot

Deze Loungespot plaatsen liggen in het gebied "de Kuil" en "de Voorkuil" en zijn inclusief stroom. Deze zijn ruimer gelegen plus een picknicktafel. U ontvangt van maandag t/m zaterdag de lokale ochtendkrant (met uitzondering van de feestdagen).

De kampeerplaats zijn geschikt voor een caravan, camper of tent met een lengte van maximaal 6,5 meter. U ontvangt van maandag t/m zaterdag de lokale ochtendkrant (met uitzondering van de feestdagen).

U kunt uw auto op de kampeerplaats laten staan. Wilt u liever geen auto op de plaats? Dan kunt u gebruik maken van onze parkeerplaats bij het restaurant of de supermarkt. 

De kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom. Hier ziet u de plattegrond van de camping. Het gebied "de Kuil" en "de Voorkuil" gebied ligt in het blauwe gedeelte. De Loungespot plaatsen worden met zwarte nummering aangegeven. 

Als u gereserveerd heeft, kunt u vanaf 14.00 uur inchecken voor de kampeerplaatsen. Om 11.00 uur is de uitchecktijd.

Huisdieren kunt u helaas niet meenemen naar de camping. De camping ligt in een beschermd natuurgebied 'de Kennemerduinen'. 
Barbecueën met kolen is niet toegestaan wegens brandgevaar, op gas en elektriciteit kunt u wel genieten van de barbecue!

Dit zijn familie plaatsen of voor stellen. Reserveren is mogelijk vanaf twee nachten. 

Zie hier voor tarieven en voorwaarden (Recron)

Camping de Lakens is 10 minuten verwijdert van het strand. Bij restaurant Gestrand kunt u heerlijk lunchen en dineren en voor de kinderen is er een grote speeltuin met waterspeelvoorzieningen!

Terug

Lakens_tent_loungespot

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85