Lakens_seizoenskamperen_in_de_duinen

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Seizoenkamperen

Welkom!

Lakens_receptie_binnenkomst_camping_welkom.jpg

Ervaar op Camping de Lakens het ultieme strandgevoel met een tikje wellness. De wind door uw haren, zand tussen uw tenen en de zon op uw gezicht: dat is het echte 'de Lakens' gevoel. En hoe fijn is het om na een dagje strand, stad of (strand)wandeling uwzelf lekker te laten masseren of om nog even te relaxen in de sauna? Bij ons is dit allemaal mogelijk.

Nieuwsgierig?

Lakens_seizoen_kamperen.jpg

Geïnteresseerd in een seizoenplaats? 2020 is vol. U kunt uw gegevens wel laten noteren op onze geinteresseerdenlijst-2021, u stuurt ons dan een email: seizoenkamperen@campingdelakens.nl met uw naam, adres en telefoonnummer. Dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen naar 2021 toe.

Inbegrepen bij de seizoenplaats

Lakens_wastobbe_uitzicht

De seizoenplaatsen zijn inclusief één parkeerkaart, zes personen (gezinsleden), beschikken over 16 ampère electra, gratis douchen en om het ultieme wellnessgevoel te ervaren mag gebruik maken van de wellnessvoorzieningen in het Badhuis tijdens het seizoen.

Campingrules

Lakens_Hert ZAZ camping bloemendaal.jpg

Er zijn campingrules die gehandhaafd zullen moeten worden. Dit om de veiligheid, orde en rust te handhaven en het op deze manier iedereen naar de zin te maken. Wij vragen u altijd goed vooraf deze te lezen, om latere teleurstelling te voorkomen. Campingrules

Tarieven 2020

omgeving

We hebben verschillende categorieën bij de seizoenplaatsen. Dit heeft onder andere te maken met de grootte van de plek en de ligging. We hebben een autovrij gedeelte en een gedeelte waarbij de auto op de kampeerplaats kan.Tarieven seizoenplaatsen 2020

Wellness aan Zee

Sauna_wellness_wastobbe.jpg

Naast de Wellnesbus en Zen Zone kunt u ook gebruik maken van de wellnessfaciliteiten in badgebouw de Wastobbe. Hier bevindt zich een Finse sauna, een infrarood sauna en een Turks stoombad.

Lekker ontspannen!

Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.