Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Seizoenkamperen

Welkom!

Lakens_receptie_binnenkomst_camping_welkom.jpg

Ervaar op Camping de Lakens het ultieme strandgevoel met een tikje wellness. De wind door je haren, zand tussen je tenen en de zon op je gezicht: dat is het echte 'de Lakens' gevoel. En hoe fijn is het om na een dagje strand, stad of (strand)wandeling jezelf lekker te laten masseren of om nog even te relaxen in de sauna? Bij ons is dit allemaal mogelijk.

Nieuwsgierig?

Lakens_seizoen_kamperen.jpg

Geïnteresseerd in een seizoenplaats? Voor 2022 kan je je niet meer aanmelden voor de geinteresseerdenlijst. Houdt de website in de gaten, wanneer aanmelden als geïnteresseerde voor het seizoen 2023 mogelijk is, dan zie je dat hier terug. 

Inbegrepen bij de seizoenplaats

Lakens_wastobbe_uitzicht

De seizoenplaatsen zijn inclusief één parkeerkaart, zes personen (gezinsleden), beschikken over 16 ampère elektra, gratis douchen en om het ultieme wellnessgevoel te ervaren mag gebruik maken van de wellnessvoorzieningen in het badhuis tijdens het seizoen.

Campingrules

Lakens_Hert ZAZ camping bloemendaal.jpg

Er zijn campingrules die gehandhaafd zullen moeten worden. Dit om de veiligheid, orde en rust te handhaven en het op deze manier iedereen naar de zin te maken. Wij vragen je altijd goed vooraf deze te lezen, om latere teleurstelling te voorkomen.

Tarieven 2021

omgeving

We hebben verschillende categorieën bij de seizoenplaatsen. Dit heeft onder andere te maken met de grootte van de plek en de ligging. We hebben een autovrij gedeelte en een gedeelte waarbij de auto op de kampeerplaats kan.Tarieven seizoenplaatsen 2021

Wellness aan Zee

Sauna_wellness_wastobbe.jpg

Naast de Wellnesbus en Zen Zone kan je ook gebruik maken van de wellnessfaciliteiten in badgebouw de Wastobbe. Hier bevindt zich een Finse sauna, een infrarood sauna en een Turks stoombad.

Lekker ontspannen!