Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Dit is Camping de Lakens

Naast overnachten in unieke accommodaties, kan je ook heerlijk kamperen in onze prachtige omgeving. Surfen, yoga, chillen en een heerlijke beachvibe. Beleef het allemaal op Camping de Lakens!

Camping rules

Faciliteiten

Bij Camping de Lakens is veel aandacht voor de kinderen. In de vakantieperiodes is er recreatie aanwezig. We hebben ook een tal aan activiteiten zoals surfen, suppen, yoga, of korren.

Lees verder

Ervaar de beachvibe

Op slechts 100 meter ben je al op het brede Bloemendaalse strand. Hier is het heerlijk uitwaaien, luieren of zwemmen. De kinderen kunnen er ravotten, zandkastelen bouwen en surfen.

Lees verder

Fit & Zen

Blijf fit tijdens je vakantie en maak gratis gebruik van onze sport faciliteiten. De Fit & Zen zone is dagelijks geopend van 09.00 tot 21.30 uur. Wil je meer weten?

Lees verder

Heerlijk eten!

Trek gekregen na een dag aan het strand? Restaurant Gestrand heeft twee verdiepingen, een zonnig buitenterras en voor de kinderen is er een gave buitenspeeltuin. Slecht weer? We hebben ook een indoor speeltuin!

Lees verder

Duurzaam overnachten

In Nederland vakantie vieren is pas duurzaam. Om dit voor jou en voor anderen mogelijk te maken, doen wij er alles aan om natuurbehoud en recreatie op elkaar af te stemmen. Onze inspanningen zijn daarom ook beloond met een gouden Green Key!

Lees verder

Omgeving

Liever een dagje winkels en musea? Amsterdam is dichtbij, in Haarlem ben je in een kwartier. Prik een vorkje in één van de vele restaurants, of wandel uren in het Nationaal Park!

Lees verder

Onze partners

Samen sta je sterk! Wij werken al jaren samen met onze vaste partners als onder andere PWN, de SPAR, het Bezoekerscentrum de Kennemerduinen en surfschool Surfana.

Lees verder