Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Dit is Camping de Lakens

Jarig! 70 jaar!

In 2022 bestaat Camping de lakens 70 jaar. Een mijlpaal en dat gaan we vieren! 

Sinds 1952 strijken vele gezinnen, echtparen, vrienden, surfers en vooral levensgenieters af naar onze camping. Vele daarvan zien wij vaak terug en net als zij is de camping mee gegroeid in der jaren met de tijd. 

Deel jij met ons dierbare verhalen uit jouw geschiedenis op Camping de Lakens? Met of zonder foto's, stuur je input naar; info@campingdelakens.nl. 

We hopen je ondanks de huidige maatregelen dit jaar aangenaam te mogen verassen met diverse activiteiten. Houd de website en social media hiervoor in de gaten.

Onthaasten aan het strand

Camping de Lakens ligt op slechts 100 meter van het brede Bloemendaalse strand. Hier is het heerlijk uitwaaien, luieren of zwemmen. De kinderen kunnen er ravotten, zandkastelen bouwen en zoeken naar garnalen. En jij?
Jij vindt er vooral rust. 

Zo kan jij bijvoorbeeld kiezen voor een massage, schoonheidsbehandeling of pedicure. De behandelingen worden gegeven in een Wellnessbus. Of ga je liever vliegeren, wandelen of een stukje hardlopen? De zilte zeelucht in de neus, hoofd in de wind en de gedachten op nul? Ook in het najaar is het strand dé plek om lekker uit te waaien.

Faciliteiten

Bij camping de Lakens is veel aandacht voor de kinderen. In de vakantieperiodes is er recreatie aanwezig. We hebben ook een tal aan activiteiten zoals surfen, suppen, yoga, powerkiten, mee met de reddingsbrigade of korren. Trek gekregen van een dag aan het strand? 
Restaurant GESTRAND heeft twee verdiepingen plus een zonnig buitenterras en voor de kinderen is er een gave binnen- en buitenspeeltuin gecreëerd.

Liever een dagje winkels, warenhuizen en musea? Amsterdam is dichtbij, in Haarlem ben je in een kwartier. Ontdek zelf waarom deze stad al meerdere keren is uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland! Of prik een vorkje in één van de vele restaurants.

Wij zijn een huisdiervrije camping. Dit is omdat wij ons bevinden in het Nationaal Park. Hier worden de wilde dieren beschermd zoals de vos, de konijnen, reeën en herten. Je zult ze zeker tegenkomen!

Visie

De ligging van Camping de Lakens, aan de kust en midden in het duingebied, heeft veel invloed op de visie van de camping. De kust met z'n zee en strand zorgt voor een overweldigend gevoel van wind, zee, zout en zand. De ruige elementen van de kust zorgen voor een ontspanning die je nergens anders vindt. En niet alleen als de zon schijnt. Alle inspanningen en activiteiten ademen de sfeer van stoer & actief aan de kust of van ontspannen & genieten in een wellness aan zee.

Camping rules