Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Dit is Camping de Lakens

Jarig! 70 jaar!

In 2022 bestaat Camping de lakens 70 jaar. Een mijlpaal en dat gaan we vieren! 

Sinds 1952 strijken vele gezinnen, echtparen, vrienden, surfers en vooral levensgenieters af naar onze camping.
We zien veel gasten vaak weer terug en zijn met de camping meegegroeid in der jaren met de tijd. 

Deel jij met ons dierbare verhalen uit jouw geschiedenis op Camping de Lakens? Met of zonder foto's, stuur je input naar; info@campingdelakens.nl.

Camping rules

Faciliteiten

Bij Camping de Lakens is veel aandacht voor de kinderen. In de vakantieperiodes is er recreatie aanwezig. We hebben ook een tal aan activiteiten zoals surfen, suppen, yoga, of korren.

Lees verder

Fit & Zen

Tijdens je verblijf ben je vrij om, kosteloos, gebruik te maken van onze sauna en sport faciliteiten. Wil je meer weten?

Lees verder

Heerlijk eten!

Trek gekregen van een dag aan het strand? Restaurant Gestrand heeft twee verdiepingen, plus een zonnig buitenterras en voor de kinderen is er een gave buitenspeeltuin gecreëerd. Slecht weer? We hebben ook een indoor speeltuin!

Lees verder

Onthaasten aan het strand

Camping de Lakens ligt op slechts 100 meter van het brede Bloemendaalse strand. Hier is het heerlijk uitwaaien, luieren of zwemmen. De kinderen kunnen er ravotten, zandkastelen bouwen en zoeken naar garnalen. En jij?

Lees verder

Omgeving

Liever een dagje winkels, warenhuizen en musea? Amsterdam is dichtbij, in Haarlem ben je in een kwartier. Ontdek zelf waarom deze stad al meerdere keren is uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland! Of prik een vorkje in één van de vele restaurants.

Lees verder

Al vakantieplannen?

Naast overnachten in unieke accommodaties, kan je ook heerlijk kamperen in onze prachtige omgeving. Surfen, yoga, chillen en een heerlijke beachvibe. Beleef het allemaal op Camping de Lakens!

Lees verder

Duurzaam kamperen

In Nederland vakantie vieren is pas duurzaam. Wij hopen dat je op onze camping geniet in en van de prachtige natuur. Om dat voor jou en voor anderen mogelijk te maken, doen wij er alles aan om natuurbehoud en recreatie op elkaar af te stemmen. 

Lees verder

Onze partners

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-20.jpg

Samen sta je sterk. Wij werken al jaren samen met onze vaste partners als onder andere PWN, De Spar en Surfana. 

Meer informatie