Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Aanwezig op onze camping, voor jouw vakantie gemak

Sauna faciliteiten

Sauna wastobbe (8).jpeg

Je kan kosteloos genieten van de saunafaciliteiten. De sauna is 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur (18+). De toegangscode vind je in 'Mijn de Lakens'. Op dit moment geldt de regel max. 4 pers. in de sauna. 

Lees verder

Fit & Zen Zone

Bezoek onze Fit & Zen Zone en blijf fit met de kracht en cardio apparaten. De Fit & Zen zone is dagelijks geopend van 09.00 tot 21.30 uur. Voor onze gasten is de Fit & Zen zone vrij toegankelijk!

Lees verder

Wellness Dome

Onze gasten kunnen in de Wellness Dome terecht voor verschillende massages en schoonheidsbehandelingen. Maak vooraf je reservering en laat je tijdens je verblijf lekker vertroetelen!

Lees verder

Restaurant Gestrand

camping de lakens restaurant gestrand eten gezin

Binnen is het gezellig ingericht met zelfgemaakte tafels, banken en een knusse openhaard. Buiten vind  je naast de gave speeltuin het zonnige terras, waar je de zon achter de duinen kunt zien verdwijnen..

lees verder Reserveren

Supermarkt Spar

Lakens_spar_supermarkt_faciliteit_camping.jpg

Supermarkt de SPAR heeft aandacht voor biologische producten en vers gebakken broodjes in de ochtend. Hier kun je ook tijdens de openingstijden je gasfles omwisselen voor weer een gevulde! 
Meer informatie

Fietsverhuur & reparatie

KDC_fietsen_fietsverhuur

Wil je de duinen of omgeving verkennen per fiets? Kom dan eens langs bij de fietsverhuur van Behind the Beach. Buiten het seizoen is de fietsverhuur gesloten. Openingstijden hangen op de deur.
Lees verder

Recreatie voor de kids

camping de lakens zep de zeemeeuw groep kids recreatie podium speeltuin

In de Zep Zone kunnen de kids terecht voor leuke activiteiten in diverse thema's gedompeld. Gedurende het seizoen staat ons recreatieteam, samen met Zep de Zeemeeuw, klaar om er een te gekke vakantie van te maken. 

lees verder

Zep Zone

Lakens_recreatie_schilderen

Voor de minder zonnige dagen hebben we ook een indoor speeltuin: de Zep Zone. Vanuit het restaurant is de toegang naar de Zep Zone via een trap of touw te bereiken.

Zep de zeemeeuw

Gave speeltuin

Speeltuin-Maarten Zwetsloot -18.jpg

Bij het restaurant Gestrand hebben we een hele gave speeltuin.
Samen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren of tokkelen van de kabelbaan. Vanaf restaurant Gestrand kan je jouw kinderen zien spelen onder het genot van een hapje of een drankje. Naast de grote speeltuin zijn er nog verschillende andere speeltuinen op de camping. 

Speel faciliteiten

Voetbalveld-Maarten Zwetsloot -4.jpg

Naast onze super toffe speeltuin bij het restaurant hebben we nog meer plekken waar gespeeld kan worden. Zo hebben we een beachvolleybal- en beachvoetbalveld, tafeltennistafels, een jongeren chill plek en verschillende speeltuinen verspreid over de camping.

Wifi

Lakens_wifi

Je kunt kostenloos gebruik maken van ons open netwerk. Het netwerk werkt helaas niet zo goed als thuis omdat we in een duinlangschap zitten. Houd hier rekening mee. 

meer informatie

Pop up store

Pop up store.jpg

Camping de Lakens biedt met de Pop-up Store de mogelijkheid om op een unieke wijze je producten te verkopen.

Meer informatie

Verwarmde sanitairgebouwen

ST Toiletgebouw01 139kB.jpg

Er zijn over de gehele camping verwarmde sanitairgebouwen met babyruimtes, invalidenruimtes, douches en toiletten aanwezig. Er zijn meerdere stortplaatsen voor het chemisch toilet. De codes voor de baby- en invalidenruimtes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Nationaal Park Kennemerduinen

Lakens_Wisenten

Dit gebied leent zich uitstekend om te wandelen, fietsen en dieren spotten. Om elke hoek kan je Schotse hooglanders, vossen, wisenten of konikpaarden tegenkomen. En slechts 10 minuten hier vandaan ligt het duinmeer 't Wed. Daar kan heerlijk gezwommen en gespeeld worden.

Wasserette

wasmachine.png

BBQ saus gemorst op je shirt? Geen probleem. We hebben een wasruimte op de camping! De wasruimte vind plaats in het gebouw van de SPAR, bij de ingang rechtsaf. Om de wasmachine te gebruiken dien je een muntje te kopen bij de kassa van de SPAR. De openingstijden zijn gelijk aan die van de SPAR.

Elektrische oplaadpaal voor auto's + fietsen

oplaadpaal2.png

Heb je een elektrische auto? Op de camping hebben wij 2 oplaadpalen waarmee 2 auto's tegelijk kunnen opladen. Deze bevind zich op de parkeerplaats. Kom je op bezoek met een elektrische fiets? Die kan bij ons ook opgeladen worden. Vraag naar de mogelijkheden bij ons in de receptie. 

BBQ verhuur

Lakens_tent_loungespot

BBQ-en in de duinen kan niet op kolen. Wil je toch bbq-en dan kan dat op gas of electrisch. Bij fietsverhuur Behind the Beach verhuren ze gas barbeques voor €25,00 incl. gas. Vraag voor meer informatie bij Behind the Beach. 

Grote BBQ op het Beachspot Schelpengat

Camping_de_Lakens_schelpengat_bbq

Boek je een plekje op het Beachspot Schelpengat? Dan kan je onbeperkt gebruik maken van een grote BBQ op gas die voor je klaar staat op het Schelpengat. Eet smakelijk!

lees verder