Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Aanwezig op onze camping, voor jouw vakantie gemak

Sauna faciliteiten

Je kan kosteloos genieten van de saunafaciliteiten. De sauna is 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur (18+). De toegangscode vind je in 'Mijn de Lakens'. 

Lees verder

Fit & Zen Zone

Bezoek onze Fit & Zen Zone en blijf fit met de kracht en cardio apparaten. De Fit & Zen zone is dagelijks geopend van 09.00 tot 21.30 uur. Voor onze gasten is de Fit & Zen zone vrij toegankelijk!

Lees verder

Wellness Dome

Onze gasten kunnen in de Wellness Dome terecht voor verschillende massages en schoonheidsbehandelingen. Maak vooraf je reservering en laat je tijdens je verblijf lekker vertroetelen!

Lees verder

Supermarkt Spar

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-39.jpg

Supermarkt de SPAR heeft aandacht voor biologische producten en vers gebakken broodjes in de ochtend. Hier kun je ook tijdens de openingstijden je gasfles omwisselen voor weer een gevulde! 

Lees verder

Restaurant Gestrand

Binnen is het gezellig ingericht met zelfgemaakte tafels, banken en een knusse openhaard. Buiten vind  je naast de gave speeltuin het zonnige terras, waar je de zon achter de duinen kunt zien verdwijnen..

Lees verder

Gave speeltuin

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-32.jpg

Bij het restaurant Gestrand hebben we een hele gave speeltuin.Samen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren of tokkelen van de kabelbaan. Vanaf restaurant Gestrand kan je jouw kinderen zien spelen onder het genot van een hapje of een drankje. Naast de grote speeltuin zijn er nog verschillende andere speeltuinen op de camping. 

Wifi

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-56.jpg

Jouw vakantie foto's delen, of tóch nog even dat laatste e-mailtje beantwoorden? Dat kan! Je kan verbinding maken met ons gratis netwerk! Zowel voor de accommodaties én kampeerplaatsen.

Doordat we ons midden in een natuurgebied bevinden, is de Wi-Fi ontvangst niet altijd even sterk. Ons advies: Blijf lekker offline tijdens de vakantie en geniet even van niks!

Fietsverhuur & reparatie

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-24.jpg

Wil je de duinen of omgeving verkennen per fiets? Kom dan eens langs bij de fietsverhuur van Behind the Beach. Buiten het seizoen is de fietsverhuur gesloten. Voor de kids kan je ook gave skelters huren! Openingstijden hangen op de deur.

Lees verder

Recreatie voor de kids

In de Zep Zone kunnen de kids terecht voor leuke activiteiten in diverse thema's gedompeld. Gedurende het seizoen staat ons recreatieteam, samen met Zep de Zeemeeuw, klaar om er een te gekke vakantie van te maken. 

Lees verder

Receptie shop

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-50.jpg

Een leuke souvenir voor thuis? Bij ons in de receptie shop zijn verschillende leuke producten te vinden die je zullen herinneren aan Camping de Lakens! Een Zepknuffel, een De Lakens bidon of toch een armbandje van Juttersgeluk? Dat en nog veel meer!

Speel faciliteiten

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-130.jpg

Naast onze super toffe speeltuin bij het restaurant hebben we nog meer plekken waar gespeeld kan worden. Zo hebben we een beachvoetbalveld, een jongeren chill plek en verschillende speeltuinen verspreid over de camping.

Zep Zone

Voor de minder zonnige dagen hebben we ook een indoor speeltuin: de Zep Zone. Vanuit het restaurant is de toegang naar de Zep Zone via een trap of touw te bereiken. Tijdens het kampeerseizoen, worden hier ook verschillende activiteiten georganiseerd.

Lees verder

Verwarmde sanitairgebouwen

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-205.jpg

Er zijn over de gehele camping verwarmde sanitairgebouwen met babyruimtes, invalidenruimtes, douches en toiletten aanwezig. Er zijn meerdere stortplaatsen voor het chemisch toilet. De codes voor de baby- en invalidenruimtes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Wasserette

wasmachine.png

BBQ saus gemorst op je shirt? Geen probleem. We hebben een wasruimte op de camping! De wasruimte is in het gebouw van de SPAR, bij de ingang rechtsaf. Om de wasmachine te gebruiken dien je een muntje te kopen bij de kassa van de SPAR. De openingstijden zijn gelijk aan die van de SPAR.

Elektrische oplaadpalen

oplaadpaal2.png

Heb je een elektrische auto? Op de camping hebben wij 2 oplaadpalen van Just Plugin, waarmee 2 auto's tegelijk kunnen opladen. Deze vind je op P1. Elektra kosten €0,63.

Kom je op bezoek met een elektrische fiets? Het opladen van de fiets kan op de plaats of bij de accommodatie. Kom je op bezoek? In het fietsenhok van de receptie kan je jouw fiets ook nog laden! Loop hiervoor even naar binnen.

Nationaal Park

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-245.jpg

Dit gebied leent zich uitstekend om te wandelen, fietsen en dieren spotten. Om elke hoek kan je Schotse hooglanders, vossen, wisenten of konikpaarden tegenkomen. En slechts 10 minuten hier vandaan ligt het duinmeer 't Wed. Daar kan heerlijk gezwommen en gespeeld worden.

BBQ - Beachspot Schelpengat

camping de lakens BBQ schelpengat barbeque tentplaatsen

Boek je een plekje op het Beachspot Schelpengat? Dan kan je onbeperkt gebruik maken van een grote BBQ op gas die voor je klaar staat op het Schelpengat. Eet smakelijk!

lees verder

BBQ verhuur

Lakens_tent_loungespot

BBQ-en in de duinen kan niet op kolen. Wil je toch bbq-en dan kan dat op gas of electrisch. Bij fietsverhuur Behind the Beach verhuren ze gas barbeques incl. gas. Vraag voor meer informatie bij Behind the Beach. 

Watersport

Met jouw reservering bij De Lakens krijg je korting op een les bij de surfscholen Mifune en Surfana. Bij beide kan je terecht voor diverse lessen in watersporten, zoals golfsurfen en suppen. 

Lees verder

Ondergrondse containers

camping de lakens terrein ondergrondse container afval scheiden

Op het terrein staan grote ondergrondse afvalcontainers. We scheiden papier, glas, batterijen en restafval. Op de plattegrond kan je zien waar deze ondergrondse afvalcontainers zich bevinden.