Faciliteiten

Restaurant Gestrand

Binnen is het gezellig ingericht met zelfgemaakte tafels, banken en een knusse openhaard. Buiten vindt u naast de gave speeltuin het zonnige terras, waar u de zon achter de duinen kunt zien verdwijnen..

Lees verder Weiter lesen Read more

Stay & Go

In ons restaurant Gestrand bevindt zich ook de ''Stay & Go''. Hier kunt u heerlijk verse patat, snacks en softijs krijgen. Ook kunt u heerlijk home made hamburgers (veggie) en steenovenpizza's afhalen en oppeuzelen bij uw tent. 

Lees verder Weiter lesen Read more

Maak gebruik van de sauna

U kunt genieten van de saunafaciliteiten tijdens uw verblijf. De Finse sauna is zeven dagen in de week geopend tot 22.00 uur 's avonds en is voor 18+. In uw mijn omgeving kunt u de code voor de sauna vinden.

Gave speeltuin

Bij het restaurant Gestrand hebben we een hele gave speeltuin.
Samen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren of tokkelen van de kabelbaan. Vanaf restaurant Gestrand kunt u uw kinderen zien spelen onder het genot van een hapje of drankje.

Fietsverhuur & reparatie

Wilt u de duinen of omgeving verkennen per fiets?
Kom dan eens langs bij de fietsverhuur van Behind the Beach.
Behind the Beach heeft een groot assortiment fietsen!
Dagelijks geopend van 09.30 tot 13.00 & 15.30 tot 17.30 uur

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Dit gebied leent zich uitstekend om te wandelen, fietsen, zwemmen en dieren spotten. Om elke hoek kan je Schotse hooglanders, vossen, wisenten of koningspaarden tegen komen. En bij duinmeer 't Wed kan heerlijk gezwommen en gespeeld worden.

Kom ontspannen in de Wellnessbus

Tijdens het seizoen staat het Wellnessteam voor u klaar. U kunt in de bus terecht voor heerlijke behandelingen zoals een schoonheidsbehandeling, manicure, pedicure, massage, knipbeurt, meditatie en yogalessen.

Ook kunt u zich opgeven voor een yoga weekend. Midden in de duinen wakker worden, beginnen met een gezond ontbijtje, starten aan de yogales, afmaken met een stiltewandeling en eindigen in een diepe slaap.

De yoga weekenden worden georganiseerd op de volgende data:
Vrijdag 03-06-2016 t/m zondag 05-06-2016
Vrijdag 26-08-2016 t/m zondag 28-08-2016 (onder voorbehoud)
Vrijdag 23-09-2016 t/m zondag 25-09-2016

De prijs voor het arrangement is € 325,-

Voor meer informatie klik hier

Lees verder Weiter lesen Read more

Recreatie voor de kids

Met Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, de weekenden in juni en in de maanden juli en augustus + de herfstvakantie is het Recreatieteam aanwezig. In Zep's Zpeel Zone kunnen de kinderen terecht voor leuke activiteiten in diverse thema's gedompeld.

Lees verder Weiter lesen Read more

Internet

Wij bieden draadloos internet aan op het kampeerterrein. Rond het restaurant Gestrand is er gratis internet verbinding. Voor internet op de kampeerplaats kunt u een ticket kopen bij de receptie. Houdt u er rekening mee dat de internetverbinding niet zoals thuis is.

Verwarmde sanitairgebouwen

Er zijn over de gehele camping verwarmde sanitairgebouwen met babyruimtes, invalidenruimtes, douches en toiletten aanwezig.

De codes voor de baby- en invalidenruimtes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Zen Zone

Met uitzicht op de duinen is dit de plek om tot rust te komen tijdens de ochtend yoga/meditatie sessies. Bij de Wellnessbus kunt u het rooster vinden.

Receptieshop

Souvenirs, zonnebrillen, lokale producten en meer kan je hier vinden. Echt een aanrader om tijdens uw verblijf even binnen te lopen en rond te snuffelen.

Supermarkt Spar

Centraal op de camping bevindt zich een Spar supermarkt, met o.a. als doelstelling winkelen en recreëren te combineren. Daarom kenmerkt de winkel zich door een groot aandeel in vers- en gemaksproducten, maar voert ook een volledig supermarktassortiment met binnen bijna elke groep aandacht voor biologische producten..

Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85