Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Faciliteiten

Restaurant Gestrand

Gestrand

Binnen is het gezellig ingericht met zelfgemaakte tafels, banken en een knusse openhaard. Buiten vindt u naast de gave speeltuin het zonnige terras, waar u de zon achter de duinen kunt zien verdwijnen..

lees verder

Recreatie voor de kids

Kampvuur recreatie camping de lakens.JPG

In de Zep Zone kunnen de kids terecht voor leuke activiteiten in diverse thema's gedompeld. Gedurende het seizoen staat ons recreatieteam, samen met Zep de Zeemeeuw, klaar om er een te gekke vakantie van te maken. 

lees verder

Stay & Go

Lakens_pizza_restaurant_snacks.jpg

In ons restaurant Gestrand bevindt zich ook de ''Stay & Go''. Hier kunt u verse patat, snacks en softijs krijgen. Ook kunt u heerlijk home made hamburgers en steenovenpizza's afhalen en oppeuzelen bij uw tent. 

lees verder

Sauna faciliteiten

Sauna-Maarten Zwetsloot-2.jpg

U kunt kosteloos genieten van de saunafaciliteiten tijdens uw verblijf. De Finse sauna is 7 dagen in de week geopend tot 22.00 uur en is voor 18+. De toegangscode vindt u in uw 'Mijn de Lakens'. 

lees verder

Wifi

Lakens_wifi

Op het moment wordt er gewerkt aan ons WIFI netwerk op de camping. U kunt daarom kosteloos gebruik maken van ons 'De Lakens Wifi' zonder extra kosten. 
Wanneer ons netwerk weer up to date is passen wij onze wifi-tarieven weer toe. 

Supermarkt Spar

Lakens_spar_supermarkt_faciliteit_camping.jpg

Supermarkt de SPAR heeft aandacht voor biologische producten en vers gebakken broodjes in de ochtend. Hier kunt u ook tijdens de openingstijden uw gasfles omwisselen voor weer een gevulde! De Spar is in de winter gesloten. 

Fietsverhuur & reparatie

Lakens_fietsverhuur_behind_the_beach.jpg

Wilt u de duinen of omgeving verkennen per fiets? Kom dan eens langs bij de fietsverhuur van Behind the Beach.
In de winter is de fietsverhuur gesloten. Lees verder

Elektrische oplaadpaal voor auto's + fietsen

oplaadpaal2.png

Heeft u een elektrische auto? Op de camping hebben wij 2 oplaadpalen waarmee 2 auto's tegelijk kunnen opladen. Deze bevind zich op de parkeerplaats. Komt u op bezoek met uw elektrische fiets? Die kunt u bij ons ook opladen. Vraag naar de mogelijkheden bij ons in de receptie. 

Kom ontspannen in de Wellnessbus

Lakens_wellnessbus

Tijdens het seizoen staat het Wellnessteam voor u klaar. U kunt in de bus terecht voor heerlijke  schoonheidsbehandelingen zoals, manicure, pedicure, massage, knipbeurt, meditatie en yogalessen.

Lees verder

Gave speeltuin

Speeltuin-Maarten Zwetsloot -18.jpg

Bij het restaurant Gestrand hebben we een hele gave speeltuin.
Samen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren of tokkelen van de kabelbaan. Vanaf restaurant Gestrand kunt u uw kinderen zien spelen onder het genot van een hapje of een drankje. Naast de grote speeltuin zijn er nog verschillende andere speeltuinen op de camping. 

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Lakens_Wisenten

Dit gebied leent zich uitstekend om te wandelen, fietsen en dieren spotten. Om elke hoek kunt u Schotse Hooglanders, vossen, Wisenten of Koningspaarden tegenkomen. En slechts 10 minuten hier vandaan ligt het duinmeer 't Wed. Daar kan heerlijk gezwommen en gespeeld worden.

Wasserette

wasmachine.png

BBQ saus gemorst op uw shirt? Geen probleem. We hebben een wasruimte op de camping! De wasruimte vind plaats in het gebouw van de SPAR, bij de ingang rechtsaf. Om de wasmachine te gebruiken dient u een muntje te kopen bij de kassa van de SPAR. De openingstijdens zijn gelijk aan die van de SPAR.

Speel faciliteiten

Voetbalveld-Maarten Zwetsloot -4.jpg

Naast onze super toffe speeltuin bij het restaurant hebben we nog meer plekken waar gespeeld kan worden. Zo hebben we een beachvolleybal- en beachvoetbalveld, tafeltennistafels, een jongeren chill plek en verschillende speeltuinen verspreid over de camping.

Verwarmde sanitairgebouwen

ST Toiletgebouw01 139kB.jpg

Er zijn over de gehele camping verwarmde sanitairgebouwen met babyruimtes, invalidenruimtes, douches en toiletten aanwezig. Er zijn meerdere stortplaatsen voor het chemisch toilet. De codes voor de baby- en invalidenruimtes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Zen Zone

Lakens_zen_zone_yoga_wellness_recreatie.jpg

Met uitzicht op de duinen is dit de plek om tot rust te komen tijdens de ochtend yoga/meditatie sessies. Ook organiseren wij Yogaweekenden! Lees verder voor meer informatie. 

lees verder

Grote BBQ op het Beachspot Schelpengat

Camping_de_Lakens_schelpengat_bbq

Boekt u een plekje op het Beachspot Schelpengat? Dan kunt u onbeperkt gebruik maken van een grote BBQ op gas die voor u klaar staat op het Schelpengat. Eet smakelijk!

lees verder

OPENINGSTIJDEN receptie

Receptie-Maarten Zwetsloot -20.jpg

Voor informatie over wat er allemaal te doen is tijdens uw verblijf vraag dan gerust een medewerker aan de receptie of zij nog leuke tips hebben. Zie hier voor onze openingstijden.

openingstijden

Receptie shop

Receptie-Maarten Zwetsloot -12.jpg

Souvenirs, zonnebrillen, lokale producten en meer kunt u vinden in de shop. Echt een aanrader om tijdens uw verblijf even binnen te lopen en rond te snuffelen. Ook voor tips en folders uit de omgeving kunt u hier terecht.

Zep Zone

Zep Zone4.jpeg

Voor de minder zonnige dagen hebben we ook een indoor speeltuin: de Zep Zone. Vanuit het restaurant is de toegang naar de Zep Zone via een trap of touw te bereiken. Deze is net helemaal vernieuwd. 

BBQ verhuur

Lakens_tent_loungespot

BBQ-en in de duinen kan niet op kolen. Wilt u toch bbq-en dan kan dat op gas of electrisch. Bij fietsverhuur Behind the Beach verhuren ze gas barbeques voor €25,00 incl. gas. Vraag voor meer informatie bij Behind the Beach. 

Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.