Wellness

Na een drukke periode eindelijk vakantie? Laat alle spanning van je afglijden tijdens een ontspanningsmassage.
Geen tijd gehad voor jezelf? De schoonheidspecialiste laat jou weer stralen!

We bieden verschillende soorten massages aan. Relaxing, Hotstone of de kids massage. Hieronder vind je een overzicht van alle massages. We bieden geen duo-massages aan.

Sauna

Sauna wastobbe (22).jpeg

Tijdens je verblijf kun je gratis gebruik maken van onze saunafaciliteiten. Wanneer je komt kamperen kun je terecht in de Finse sauna van de 'Butterkop'. Huur je een accommodatie dan mag je gebruik maken van 'de Wastobbe' met Finse sauna, infrarood sauna en een Turks stoombad!

Sauna - faciliteiten

Sauna voetenbadje wastobbe (3).jpeg

In de sauna van de 'Butterkop' en 'Wastobbe', zijn er kluisjes aanwezig om jouw spulletjes veilig op te bergen wanneer je aan het relaxen bent. Buiten vind je een rust-ruimte én afspoelplek om nog even bij te komen. Houd je van schone voeten? Er zijn hier speciale afspoelbakken voor. Vergeet ook je slippers niet mee te nemen!

Wellness

IMG_6319.jpg

Je kan gebruik maken van al onze wellness faciliteiten tijdens je verblijf. Bekijk alvast het uitgebreide rooster en de prijzen hieronder.

Voor meer informatie en/of vragen, stuur een mailtje naar wellness@campingdelakens.nl

lees verder

Relaxing massage

IMG_6320.jpg

Deze massage wordt op een rustig tempo gegeven. Er wordt in de diepte gewerkt zodat spierspanningen uit het lichaam kunnen verdwijnen. Door het rustige tempo heb je de kans om door de spanningen heen te ademen, zodat je diep los kunt laten, je aandacht naar je lijf kunt brengen en zo langzaam vanuit je hoofd in je lichaam kunt zakken. Je kunt 30, 60 of 90 minuten reserveren en puur genieten!

Guasha massage

IMG_6316.jpg

Guasha massage is een eeuwenoude massagetechniek uit China. Deze full body olie massage wordt deels met de handen en deels met een speciale ergonomische edelsteen uitgevoerd. Door het masseren cq. ‘schrapen’ met de edelsteen over energiebanen en spieren in het lichaam ontstaat er ontspanning en een betere doorstroming van energie. Hierdoor verdwijnen fysieke en emotionele blokkades. Ook uitstekend te combineren met een energy healing. 

Hotstone massage

IMG_6347.jpg

Ervaar de heerlijke warmte en zwaarte van lavastenen. De stenen worden op diverse plekken van het lichaam neergelegd zodat de warmte in jouw lijf kan zakken. Daarnaast wordt jouw lichaam, naast het gebruik van manuele technieken, gemasseerd met de stenen. Hierdoor wordt de doorbloeding en stofwisseling geactiveerd maar bovenal laat het je diep ontspannen.

Kids Massage Experience

Kindmassage1.jpg

Aanraking heeft een kalmerende werking op ons lichaam. Dit geldt ook zeker voor kinderen. Zij moeten vaak veel prikkels verwerken en leren veel met hun ogen en oren op school en weinig met hun tastzintuig. Bij de kindermassage gaat het niet (alleen) om een massage van de spieren op een gerichte, aandachtige en liefdevolle manier.

Maar ook door ze te laten voelen, ruiken, proeven, zien en horen, ervaren kinderen alles om hun heen en maken ze stapsgewijs kennis met de wereld waarin ze opgroeien. De massage wordt aangepast aan de leeftijd en als ouder mag je hierbij aanwezig zijn. Leeftijd is 4 t/m 14 jaar. Deze massage is ook in te zetten bij; Slaapproblemen, rusteloosheid hoofdpijn en (examen)stress. En is (uitermate) geschikt voor kinderen met Adhd.

Workshop babymassage & yoga

baby.jpeg

De overgang van jouw warme en vertrouwde buik, waar je baby continue in gewiegd en aangeraakt wordt, naar de grote wereld is voor je kleine een enorme verandering. Babymassage heeft hier een positieve werking op!

Leer een volledige lichaamsmassage geven volgens de 5 pijlers; Ontspannen, Verbinden, Intuïtie, Observeren en Masseren. 

Ook leer je waardevolle technieken toe te passen zoals; Yoga-oefeningen, voetreflex en unieke methodes om kwaaltjes te verlichten (Welke ontwikkeld zijn in samenwerking met diverse Kinderfysiotherapeuten & Osteopaten).

De workshop wordt afgesloten met een FLOAT-sessie op een (warm) waterkussen. Cursusmateriaal en een mini-flesje massageOlie zijn inbegrepen.

Voet (reflex) massage

IMG_6351.jpg

Weer even landen in je eigen lichaam? Een voetmassage helpt je om de energie vanuit je hoofd weer in je lijf te brengen. Voordat er begonnen wordt met de massage zullen de voeten uitgebreid gescrubt worden. Via onze extremiteiten kunnen we spanning uit ons lichaam loslaten zodat we weer lekker voorwaarts kunnen bewegen.

Naast dat de voeten je gewicht dragen en voor evenwicht zorgen, kun je ook jouw lichaam terugvinden onder je voet. Er zijn talloze zenuwuiteinden hier te vinden, waardoor er op deze plek veel gevoel aanwezig is. Gerichte drukpunten worden afgewisseld met ontspannende massagegrepen. Je focus verplaatst zich van je hoofd naar de andere kant van je lichaam en geeft het de welverdiende aandacht.

Zwangerschapsmassage

Lakens_massage_wellnessbus.jpg

De zwangerschapsmassage wordt uitgevoerd op een (warm) waterkussen. Hierdoor kan de gehele rug en bekken van de aanstaande moeder gemasseerd worden zonder dat zij op haar buik hoeft te liggen. Ook de armen, benen en hoofd worden meegenomen. Een massage die niet alleen ontspannend maar ook verlichtend kan werken op eventuele kwaaltjes en met veel dankbaarheid wordt ontvangen door de zwangere dames.

Holistische massage

IMG_6331.jpg

Deze massage is meer dan alleen gericht op de fysieke ontspanning van de spieren maar ook op de geestelijke ontspanning. Volg de bewegingen van je adem. Zet je zintuigen open en laat even alles naar je toekomen. Er is ruimte voor emoties & gedachtes die los kunnen komen en zijn opgeslagen in je lijf. Tijdens een massage zijn we minder afgeleid van onze omgeving en maak je weer contact met je lichaam en leer je weer te voelen, een echte aanrader!

Energy healing

IMG_6332-2.jpg

Met een energy healing lossen energieblokkades in jouw energetisch veld op, waardoor energie weer vrij kan stromen. Tijdens de sessie wordt er gebruik gemaakt van verschillende vormen van energetische healing. Meestal een combinatie van Aboriginal Healing, Tibetaanse Healing, Reiki en Pranic Healing. Voor de start van de sessie maken we kort kennis en word je gevraagd waar je mee geholpen wilt worden en wat eventueel je klachten zijn. Je sluit je ogen en hoeft zelf verder niets te doen.