Beachcamp de Lakens

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Beachcamp de Lakens - Familieparadijs aan zee!

Beachcamp de Lakens is een pop-up surfdorp op één van de mooiste plekjes de camping waar alles voor je is geregeld, speciaal ingericht voor volwassenen en gezinnen met kinderen. Ontspan in de wellness hotspot, overnacht in luxe tenten en geniet van een volledig verzorgde week aan de kust vanaf 8 mei t/m 30 augustus!

Inclusief diners

Onze chefs bereiden een heerlijk vegetarisch avonddiner voor je op maandag, woensdag en zaterdag, inbegrepen in de prijs. Daarnaast kun je optioneel kiezen voor ons dagelijkse ontbijtbuffet. Deze is ook vegetarisch en lekker uitgebreid.
De chefs zijn het gewend om rekening te houden met veel voorkomende allergieën en kunnen bijvoorbeeld maaltijden bereiden zonder gluten, noten of lactose. Mocht je dergelijke allergieën hebben, dan kun je dit bij aankomst doorgeven aan de chef. Hetzelfde geldt voor veganistisch eten. Op dagen zonder diner, kun je de zonsondergang vieren met een BBQ-feestje door gebruik te maken van onze overdekte elektrische grills.  

Heb je al geboekt op het Beachcamp en wil je een ontbijtbuffet, surf en/of yoga les bijboeken? Boek hier jouw extra's bij! 

Boek nu

Nieuwe, luxe tenten

2023 - Beachcamp de Lakens - Marion Stoffels - LR-29.jpg

Beachcamp biedt 4 gezellige tenten. De Bell Tent, Emperor lodge, Safari Tent en de Lotus Bell Tent. Elke accommodatie is sfeervol ingericht met comfortabele bedden, een mini-koelkast en eetservies. Warme dekens, kussens (exclusief beddengoed) en een elektrisch kacheltje zorgen voor extra comfort. Geniet ten slotte van de avondzon aan je eigen outdoor tafel met stoeltjes!

Activiteiten voor jong en oud

DSC00498.jpg

Je hebt tal van mogelijkheden om te ontspannen en tot rust te komen, of juist een ​​heel actieve vakantie te beleven. Zo volg je er yogalessen of geniet je van een live optreden van een bandje of singer-songwriter. Ook voor kids is er genoeg te doen, met dagelijkse animatie en sportactiviteiten. Overdag ben je altijd welkom bij de surftent om een surfboard en wetsuit te lenen. 

Surf, surf & surf!

BDL_2023_BoyEnsel_HR-201.jpg

Direct achter het Beachcamp ligt het strand van Bloemendaal aan Zee, waar je perfect kunt kitesurfen, zeilen en natuurlijk golfsurfen. Bij jouw verblijf op Beachcamp de lakens mag je onberperkt gebruik maken van surfboards, wetsuits & long(skate)boards! Naast vrij surfen kun je ook kiezen voor les van onze professionele surfinstructeurs. 

Beachcamp de Lakens is een gezamenlijk concept van Travelbase, Surfana en Camping de Lakens.
 Vragen? info@campingdelakens.nl