Airstream

Airstream

De Airstream is de hipste trailer van deze tijd. Met eigen privé sauna en buitendouche!

Lekker comfortabel met airconditioning, een flatscreen, bluetooth speaker, toilet en wasbak, magnetron en zelfs je eigen prive sauna met buitendouche!  
De Airstream ligt heerlijk privé gelegen in een duinpannetje met voldoende ruimte om heerlijk buiten te loungen in de hangmat, zitzakken of op de twee ligbedden. Ook heerlijk buiten eten is mogelijk aan de picknicktafel. Een tarp zorgt voor schaduw tijdens de warme zomerdagen.

De bedden zijn opgemaakt en bij aankomst liggen ook de handdoeken al voor u klaar. In de keuken vindt u een hand-en theedoek, een afwasborstel en een vaatdoek. 

De combinatie van deze luxe Airstream en het hipste strand van Nederland, Bloemendaal aan Zee, zorgt voor de ultieme mogelijkheid om uw partner eens lekker te verwennen met een paar nachtjes weg.

De Airstream is uitsluitend bedoeld voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Het is helaas niet mogelijk met grotere gezelschappen (groepen e.d.) gebruik te maken van onze accommodaties. Ook zijn huisdieren helaas niet toegestaan.

Er past geen babybed in de Airstream. Gaat uw voorkeur hier wel naar uit, bekijk dan eens de Beachlodges. Uw verblijf is inclusief een welkomstpakket. Onze gastvrouw zal u welkom heten bij aankomst. Voor vragen en aanvullende informatie kunt u bij haar terecht.

Heeft u nog vragen? Klik hier voor de FAQ's.
U kunt op de aankomstdag vanaf 15.00 uur de sleutel ophalen bij de receptie.

Terug

A7304701.jpgA7304718.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar

Je hebt je eigen prive sauna als je komt logeren in de Airstream.

Extra luxe:
Om de vakantie meteen te kunnen beginnen hebben wij de bedden voor u opgemaakt met Fairtrade linnengoed en liggen de handdoeken klaar. Ook om de eindschoonmaak hoeft u zich geen zorgen te maken, die doen wij voor u.

Tijdens uw verblijf mag u gebruik maken van de Finse sauna, infrarood sauna en Turks stoombad en kunt u zich laten verwennen bij onze Wellnessbus. 

Voor wie is de Airstream geschikt?
De Airstream is bedoeld voor gezinnen met kinderen of stellen. 
Hij is te huur voor een midweek, weekend of hele week. 
In de vakantieperiode is de Airstream te huur van vrijdag tot vrijdag.

Het is helaas niet mogelijk met grotere gezelschappen (groepen e.d.) gebruik te maken van de Airstream. Helaas past er geen babybed in de Airstream. Gaat uw voorkeur hier wel naar uit, bekijk dan eens de Beachlodges.

Wifi
Bij aankomst ontvangt u een tablet met wifi en een extra code voor uw eigen apparaat. Via de tablet kunt u inloggen in 'mijn de Lakens', waar u digitaal alle informatie vindt over de camping, de omgeving en de accommodatie.
De ochtendkrant kunt u elke ochtend downloaden en lezen via een app op de tablet. Het wifi netwerk is geschikt voor mailen/social media e.d. (dus niet voor streamen van filmpjes). Houd er rekening mee dat de behuizing van deze accommodatie het netwerk binnen kan beïnvloeden.

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.