Airstream

Airstream

De bedden zijn opgemaakt en bij aankomst liggen ook de handdoeken al voor u klaar. In de keuken vindt u: poetspakketje, nespresso machine, bestek, messenset en een waterkoker. Het toilet bevindt zich in de trailer. De douche en sauna een paar voetstapjes in de cabine buiten. Naast uw privé sauna mag u natuurlijk ook gebruik maken van onze gezamelijke sauna ruimtes op de camping. 

De Airstream is uitsluitend bedoeld voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen. Geen groep volwassenen. 

Deze accommodatie is te huur voor een weekend, midweek of een week. In het hoogseizoen is deze alleen voor maximaal een week te huur. 
De auto kan niet bij de accommodatie staan. Deze kunt u parkeren op de parkeerplaats bij de SPAR/Restaurant. Per reservering zijn 2 auto's parkeren inclusief. Een extra auto kost €7,25,- p.n. of €26,- per week. 

Huisdieren kunt u helaas niet meenemen naar de camping. De camping ligt in een beschermd natuurgebied 'de Kennemerduinen'. 
Barbecueën met kolen is niet toegestaan wegens brandgevaar, op gas en elektriciteit kunt u wel genieten van de barbecue!

Inchecken gaat vanaf 15:00 uur. Uitchecken is bij ons om 11:00 uur. 

Er past geen babybed in de Airstream. Gaat uw voorkeur hier wel naar uit, bekijk dan eens de Beachlodges

TARIEVEN EN ANNULERINGSVOORWAARDEN FACILITEITEN PLATTEGROND ACTIVITEITEN OP DE CAMPING 

Terug

A7304718.jpgairstream Marion vooraanzicht.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
Lakens_airstream_accommodatie_prive_sauna.jpg

Wellness

Ultieme luxe als u verblijft in de Airstream, buiten vindt u namelijk uw eigen prive sauna en douche, heerlijk middenin de duinen. 
Verder mag u tijdens uw verblijf  gebruik maken van de Finse sauna, infrarood sauna en Turks stoombad en kunt u zich laten verwennen bij onze Wellnessbus

Extra luxe

Onze gastvrouw zal u welkom heten bij aankomst, u ontvangt van maandag t/m zaterdag een lokale ochtendkrant en u kunt gebruik maken van gratis Wifi. Bij vertrek hoeft u alleen maar op te ruimen (en af te wassen), wij zorgen dan voor de de eindschoonmaak.

Voor wie is de Airstream geschikt?

De Airstream is bedoeld voor gezinnen met kinderen of stellen. 
Hij is te huur voor een midweek, weekend of hele week. 
In de vakantieperiode is de Airstream te huur van vrijdag tot vrijdag.Het is helaas niet mogelijk met grotere gezelschappen (groepen e.d.) gebruik te maken van de Airstream. Helaas past er geen babybed in de Airstream. Gaat uw voorkeur hier wel naar uit, bekijk dan eens de Beachlodges.

Wifi

Wij bieden een gratis netwerk aan waarmee u kunt whatsappen, websites bekijken en uw e-mail checken. Wilt u gezellig een filmpje kijken, of een krant of luisterboek downloaden of Youtube filmpjes streamen? Dan kunt u een Premium Netwerk-ticket kopen. Meer informatie vindt u hier. Houd er rekening mee dat de behuizing van deze accommodatie het netwerk binnen kan beïnvloeden.

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.