Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Vragen over kamperen

Veelgestelde vragen
Soorten kampeerplaatsen

Soorten kampeerplaatsen

Hebben jullie speciale plaatsen voor campers?

Op de camping kun je kamperen met een caravan, camper, vouwwagen of tent. Met een camper tot maximaal 6,5 meter kun je prima terecht op de meeste kampeerplaatsen, met uitzondering van de specifieke tentplaatsen. Alle caravanplaatsen zijn ook geschikt voor campers, behalve de plaatsen in het Ligustergebied - hier is de ondergrond zachter, waardoor je camper weg kan zakken. Is jouw camper groter dan 6,5 meter, boek dan een plek met voorkeur en kies een plaats met de juiste afmeting voor je kampeermiddel. Dit kan via de ‘Kies zelf de beste plaats’- button bij het online boeken.

kamperen

Past mijn kampeermiddel op de plaats?

De plaatsen zijn geschikt voor tent, camper, caravan, daktent en/of vouwwagen. Als je tijdens het boeken op "Kies je plaats" klikt zie je de plaatsen die nog beschikbaar zijn in de door jou aangegeven periode en de afmetingen van de plaats. Zo kun je zien of je het past! Uitzondering: alleen geschikt voor tent: Dunespot tent, Loungespot tent, Beachspot Schelpengat met of zonder stroom, De Slurf.

kamperen

Wat is een Beachspot Schelpengat?

Dit zijn de tentplaatsen gelegen op een zandveld. Dit zijn de bruine plaatsen bij het Schelpengat op de plattegrond. Deze zijn met (B1 t/m 22) of zonder (B23 t/m 34) stroom. Ingericht voor maximaal 4 persoons tent per plek. Bereid je diner op de elektrische barbecue voor algemeen gebruik. Inclusief in uw verblijf!

Inclusief stroom

Exclusief stroom

Wat is een Comfort plek?

Dez plekken hebben een watertappunt, stroom, vuilwatercircuit en een hangmat op de plek. Dit zijn de groene plaatsen op de plattegrond.

comfort area

Wat is een Dunespot Week plaats?

Dit zijn de rode plaatsen op de plattegrond centraal gelegen op de camping, inclusief stroom. Alleen te reserveren van zaterdag tot zaterdag.

Dunespot Week

Wat is een Dunespot tentplaatsen?

Dit zijn de rode plaatsen op de plattegrond, alleen voor tenten, inclusief stroom.

Dunespot tentplaats

Wat is een Dunespot?

Dit zijn de rode plaatsen op de plattegrond, inclusief stroom.

Dunespot

Wat is een Loungespot Week plaats?

Deze plekken hebben stroom, een picknicktafel en is groter of meer privé gelegen dan overige plaatsen. Dit zijn de zwarte plaatsen op de plattegrond, centraal gelegen op de camping, alleen te reserveren van zaterdag tot zaterdag.

Loungespot Week

Wat is een Loungespot tentplaatsen?

Deze plekken, alleen geschikt voor tenten, hebben stroom, een picknicktafel en is groter of meer privé gelegen dan overige plaatsen. Dit zijn de zwarte plaatsen op de plattegrond.

Loungespot tentplaats

Wat is een Loungespot?

Deze plekken hebben stroom, een picknicktafel en is groter of meer privé gelegen dan overige plaatsen. Dit zijn de zwarte plaatsen op de plattegrond.

loungespot

Wat is een Playtown plek?

Is met een trampoline en zandbak tussen sommige plaatsen, gericht op gezinnen met kinderen tussen de 2-10 jaar. Dit zijn de blauwe plaatsen op de plattegrond en met stroom.

Playtown

Wat is een Relaxplace?

Deze plekken hebben stroom, een hangmat op de plaats en zijn de paarse plaatsen op de plattegrond.

relaxplace

Wat is een Slurf plaats?

Dit zijn de tentplaatsen gelegen in een unieke duinpan en rustig gelegen zandveld. Dit zijn de bruine plaatsen S1 t/m 6 op de plattegrond. Ingericht voor maximaal 2 personen per plaats, zonder stroom.

De Slurf tent

Kamperen

Kamperen

Hoe laat kunnen we in- en uitchecken?

Onze kampeerplaatsen zijn vanaf 14.00 uur beschikbaar voor jou. Uitchecken is om 11.00 's morgens. 

Hoeveel kampeermiddelen mogen er op de plek staan?

Standaard kun je op een kampeerplek 1 groot kampeermiddel en een bijzettentje (2-persoons koepeltent) plaatsen. Bijvoorbeeld een caravan of een camper met een bijzettentje, of een familietent met bijzettentje. Voor onze speciale tentplekken (Beachspot Schelpengat en overige tentplekken) kun je maximaal 2 tweepersoons tentjes plaatsen of 1 vierpersoons tent. M.u.v. Slurf-plekken, hier kan maximaal 1 2-persoonstent per plaats.

kamperen

Is er stroom beschikbaar op de plaats?

Al onze plaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom, dat 24/7 voor je beschikbaar is. Uitzonderingen hierop zijn het linker gedeelte van het Schelpengat en de plaatsen in de Slurf. Houd er rekening mee dat je een Eurostekker nodig hebt om van de stroom gebruik te kunnen maken.

Kan er iemand komen logeren?

Leuk, je hebt een logé! Als er iemand bij je komt logeren rekenen wij toeristenbelasting. Eventueel komen er nog ‘extra-persoons’-kosten bij. Je betaalt deze kosten alleen als je met méér dan 4 personen op de plaats staat.

Kan ik bij jullie kamperen met een ACSI kaart?

Wat leuk dat je in het bezit bent van een ACSI/ADAC kaart. Helaas kun je bij ons niet meer kamperen tegen het ACSI/ADAC tarief. 

Kan ik met een groep komen kamperen?

Bij ons kun je met maximaal 2 volwassenen verblijven, met maximaal 4 kinderen erbij. In totaal dus met 6 personen. Voor groepen volwassenen hebben wij geen mogelijkheden. Wil je met bevriende gezinnen verblijven dan is dit zeker mogelijk. Je kunt de plekken met voorkeur reserveren, zodat je naast elkaar kunt staan. Het opzetten van gemeenschappelijke 'leefruimtes' is helaas niet mogelijk.

Kan ik twee plaatsen naast elkaar reserveren?

Gezellig dat jullie meerdere plekken naast elkaar willen reserveren. Als je rekening houdt met de plekken naast je (zodat het voor jouw buren ook nog ontspannen kamperen is) dan is dit zeker mogelijk. Kies eerst de gewenste categorie plaats uit (bijvoorbeeld Dunespot of Loungespot), vervolgens geef je in de boekingstraat aan als je een plek met voorkeur wilt boeken ('Kies je plaats'). Elk gezin reserveert, op zijn/haar eigen naam, een plek met voorkeur. Aan het boeken met voorkeur zitten kosten verbonden. Zie hier onze tarieven.

Kan ik voor 1 nacht een plek reserveren?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Je kunt een plek reserveren vanaf 2 nachten. Indien je slechts 1 nacht wilt blijven dan kun je het op de bonnefooi proberen. Wij kijken dan naar de beschikbaarheid. We kunnen om deze reden helaas niet garanderen dat er plaatsen vrij zijn.

Mag ik mijn auto op de plaats parkeren?

Dit verschilt per plaats! Bij kampeerplaatsen kan dit wel, bij onze tentplaatsen niet. Bij kampeerplaatsen kun je maximaal één auto op de plaats parkeren. Kom je met een 2e auto, dan kun je een parkeerkaart kopen bij de receptie. Deze auto kun je op de algemene parkeerplaats parkeren. Parkeren is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Op de Beachspot Schelpengat-, Slurf- en de speciale Dune- en Loungespot tentplaatsen kun je de auto helaas niet parkeren; hier is de ondergrond te zacht voor. Mochten wij geen beschikbaarheid hebben kun je eventueel parkeren aan de boulevard.

Met hoeveel personen kunnen wij op een kampeerplek staan?

Bij ons kun je met maximaal 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen verblijven. In totaal dus met 6 personen. De prijzen voor onze kampeerplaatsen zijn gebaseerd op 4 personen, voor de 5de en 6de persoon vragen wij je rekening te houden met extra kosten. 

Uitzondering;
Op een Dunespot tentplaats en Beachspot Schelpengat kun je met maximaal 2 volwassenen en maximaal 2 kinderen verblijven.
Op een Slurfplaats met maximaal 2 personen.

Kamperen

Met welke samenstelling kan er gekampeerd worden?

Alle plaatsen zijn geschikt voor families. Op een plek kunnen maximaal 2 volwassen en (eventueel) max. 4 kinderen. Voor groepen hebben wij geen beschikbaarheid. 

Waar kan ik mijn kampeerplaats uitkiezen?

Als je een specifieke plaats wilt uitkiezen dan is dit zeker mogelijk. Kies eerst de gewenste categorie plaats uit (bijvoorbeeld Dunespot of Loungespot), vervolgens geef je in de boekingstraat aan als je een plek met voorkeur wilt boeken ('Kies je plaats'). Aan het boeken met voorkeur zitten kosten verbonden. Zie hier onze tarieven.

kamperen

Waar vind ik mijn plaatsnummer?

Je kunt bij ons een plaats met voorkeur boeken - op dit moment kies je een vast plaatsnummer. Je betaalt hier voorkeurskosten voor. Indien je geen voorkeur aangeeft bij het boeken, hoor je bij aankomst wat jouw plaatsnummer is. Heb je alles van tevoren betaald en heb jij je kenteken ingevuld? Dan kun je 48 uur voordat je vakantie begint jouw slagboompas downloaden en vind je jouw plaatsnummer onder 'Mijn Reserveringen' in jouw 'MijndeLakens'.

Wat is het minimum en maximum om te kamperen?

Het minimum is 1 nacht wanneer je op de bonnefooi langs komt. Reserveren is mogelijk vanaf 2 nachten. Je kunt maximaal 21 nachten aaneengesloten bij ons verblijven. 

Wat is het trekkerstarief?

Het trekkerstarief is voor mensen die lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer aankomen, zonder van tevoren te reserveren. Zij betalen een lage prijs en staan op een speciale trekkersplaats (max. 3 nachten). Er mogen maximaal 4 personen op het trekkerstarief. Hier vind je meer informatie betreft onze tarieven.