Comfort Area

Comfort Area

Met een hangmat en een eigen waterkraantje plus een riool voor het wegspoelen van afvalwater op de plaats is de Comfort area van alle gemakken voorzien. De plaatsen liggen op een open
gebied tussen de duinen in en zijn geschikt voor caravan, tent en camper.

De kampeerplaats is geschikt voor een caravan, camper of tent met een maximale lengte van 6.5 meter. Deze plaats is inclusief de lokale ochtendkrant van maandag t/m zaterdag (met uitzondering van speciale feestdagen).

U kunt uw auto op de kampeerplaats laten staan. Wilt u liever geen auto op de plaats? Dan kunt u gebruik maken van onze parkeerplaats bij het restaurant of die bij de supermarkt.

Als u gereserveerd heeft, kunt u vanaf 14.00 uur inchecken voor de kampeerplaatsen. Uitchecken is om 11.00 uur.

Huisdieren kunt u helaas niet meenemen naar de camping. De camping ligt in een beschermd natuurgebied 'de Kennemerduinen'.
Barbecueën met kolen is niet toegestaan wegens brandgevaar, op gas en elektriciteit kunt u wel genieten van de barbecue!

Onze kampeerplaatsen zijn vanaf minimaal twee nachten te reserveren. 
Zie hier voor tarieven en voorwaarden (Recron)

Camping de Lakens is 10 minuten verwijdert van het strand. Bij restaurant Gestrand kunt u heerlijk lunchen en dineren en voor de kinderen is er een grote speeltuin met waterspeelvoorzieningen!

Terug

Lakens_weg_pad

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85