Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Vragen over onze faciliteiten

Veelgestelde vragen
Faciliteiten

Faciliteiten

Fietsverhuur Behind the Beach

Op de camping naast de supermarkt vind je fietsverhuur ‘Behind the Beach’. Daar kun je verschillende fietsen huren, ook electrisch. De tarieven kun je vinden op de website van Behind the Beach zelf. Ook kun je jouw fiets laten repareren. De fietsverhuur is het gehele seizoen open. Kijk hier voor de actuele openingstijden.

Moet ik mij voor de recreatie activiteiten inschrijven?

Voor de meeste activiteiten is dit niet nodig. Als wij wel vragen om in te schrijven voor een (al dan niet betaalde) activiteit dan staat dit duidelijk vermeld op het recreatieprogramma. Afhankelijk van de activiteit kun je jezelf en/of kind(eren) inschrijven bij de receptie of bij het recreatieteam.

recreatieprogramma

Op welke dagen is de recreatie aanwezig?

Met Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, de weekenden in juni, in de maanden juli en augustus, weekenden van september + de herfstvakantie is het Recreatieteam aanwezig. In de Zep Zone (onder het restaurant) kunnen de kinderen terecht voor stoere activiteiten in diverse thema's gedompeld. Kijk op de website wat er allemaal voor leuks te doen is tijdens jouw verblijf.

recreatieprogramma

Restaurant Gestrand

Ja, er is een restaurant aanwezig. Het restaurant heet "Gestrand" en bevindt zich in het midden van de camping en ongeveer 10 minuten van het strand. Restaurant Gestrand is open voor iedereen! Ook als je niet bij ons op de camping staat, ben je natuurlijk van harte welkom. Je kunt met de auto bijna tot aan de ingang van het restaurant rijden. Hier kunnen gasten met een rolstoel naar binnen. Er is ook een mindervalide toilet aanwezig. Restaurant heeft verschillende vega en vegan gerechten op de kaart staan. Geef jouw wensen door bij de reservering! Je kunt op het parkeerterrein achter de slagbomen van Camping de Lakens parkeren, mits er beschikbaarheid is. Bij de receptie kun je een dagkaartje halen. Na 18.00 uur kun je een avondkaartje halen. Bij een besteding vanaf €75,00 bij Gestrand worden de parkeerkosten in mindering gebracht op jouw rekening. Je hebt trek? Voor de openingstijden verwijzen wij je graag door naar de website: openingstijden Gestrand. Je kunt het daar op eten of je kunt het lekker meenemen.

Supermarkt de Spar

De Spar is gedurende het hele kampeerseizoen geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website. Bij de supermarkt kun je in de ochtend broodjes kopen en er zijn voldoende biologische producten. Ontbijten is ook mogelijk bij restaurant Gestrand.

Waar kunnen de kinderen spelen (speeltuin) op de camping?

Buiten bij het restaurant is er een grote speeltuin. Kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren, tokkelen van de kabelbaan en vanuit restaurant Gestrand houd je jouw kinderen in de gaten. Onder het restaurant bevindt zich een speelruimte. Hier wordt tijdens het seizoen gebruik gemaakt van door het recreatieteam. Bij elk badgebouw vind je een kleine speeltuin en bij het Playtown kampeergebied is er ook een grote speeltuin. Kijk op de plattegrond waar de speeltuinen zich bevinden.

Waar vind ik de badgebouwen?

Op de plattegrond zie je iconen met de letter B. De B staat voor badgebouw. Daar zijn de douches en toiletten te vinden. De badgebouwen zijn verwarmd en voorzien van invalideruimte, familiedouche en babyruimte. Vraag de receptie voor de toegangscode. Elk badgebouw is 24 uur per dag geopend.

Wat is de Pop-up Store?

De Pop-up store is een winkel bij ons op het terrein waarbij mensen de kans krijgen hun product aan te bieden. De pop-up store is naast de supermarkt en de fietsverhuur, achter de grote speeltuin. Een mooi licht gebouw en buiten ligt een grote vlonder.

Om geen productoverlapping te hebben met onze winkeliers, staat Camping De Lakens alleen producten binnen de volgende categorieën toe: kleding, sieraden, persoonlijke verzorging en interieur en lifestyle. Wanneer je bij ons kampeert of logeert kan je de Pop-up store huren, maar ook wanneer je niet op Camping de Lakens verblijft. Reserveringen zijn te maken voor een midweek, een weekend of 1 week. De gebruiker kan de Pop-up Store gebruiken van 9.00 uur tot 19:00 uur.  Voor de Pop-up Store kun je vanaf heden via de mail een aanvraag doen voor een reservering.

Wat is de minimum leeftijd dat een kind mee mag doen aan een activiteit van de recreatie?

Alle kinderen zijn van harte welkom, maar vanaf 3 jaar kunnen de kinderen echt lekker meedoen! De meeste kinderen tot een jaar of 14 vinden het programma nog leuk en uitdagend, daarna gaan de kinderen meestal met familie of zelfstandig naar het strand.

Zep de ZeemeeuwWat zijn de openingstijden van de Zep Zone / Recreatieruimte?

De Zep Zone vind je onder het restaurant. De openingstijden zijn gelijk aan die van restaurant Gestrand.

Zep de zeemeeuw

Zijn er kosten verbonden aan het recreatieprogamma?

Wij bieden de meeste activiteiten kosteloos aan. Voor een aantal activiteiten die worden georganiseerd door externe partijen vragen wij een kleine bijdrage. Je kan dit terug vinden op het activiteitenprogramma.

recreatieprogramma

 

mindervalide wasruimte / familiedouche / babyruimte

Jazeker! In elk badgebouw hebben wij een mindervalide wasruimte, een familiedouche en een babyruimte. Hiervoor dien je een toegangscode te hebben. Je kunt doormiddel van je reserveringsnummer de toegangscode opvragen bij de receptie: 023-5411570. Of loop gezellig langs.