Lakens_Leer surfen in Bloemendaal.jpg

Wanneer wil je komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Watersport activiteiten

Golfsurfen: lessen & verhuur

in de golven.jpg

Leren golfsurfen is een ervaring voor het leven en kan op elke leeftijd! Je krijgt les van ervaren instructeurs die allemaal een passie hebben voor surfen, de zee en het strand! Zij leren jou op een veilige manier golfsurfen.

lees verder

Suppen; ga mee op een toer

Lakens_suppen

'Een heerlijke workout!’ Leuk met vrienden of familie! Maak nu kennis met deze populaire sport. TIP: boek een van onze Sunset tours of onze Sunday Morning tour! Iedereen kan meedoen!

Lees verder

Catamaran zeilen

Catamaran varen.jpg

Race over de zee ‘kissing the waves’ & ‘feel alive!’ Catamaran zeilen is een spectaculaire sport waarbij de cat, golven en de wind samenkomen. Lukt het jou om de cat onder controle te houden?

Lees verder

Kitesurfen

CB_CL_kiten op het strand

‘Kitesurfles voor iedereen!‘ Bij Mifune zijn ze gecertificeerd IKO & VDWS center en leren jou op een veilige en zelfstandige manier kitesurfen. Of je beginner of ervaren bent, bij Mifune ben je aan het juiste adres.

Lees verder

Powerkiten

kiten op het strand 2 personen.jpg

Ervaar de kracht van de wind! Powerkiten is een uitdagende activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Jong & oud! Er zijn vliegers in alle soorten en maten zodat er bijna bij alle windsnelheden gevlogen kan worden.

Lees verder

Locker verhuur

Lakens_mifune_beachclub_watersport_camping.JPG

We bieden dit seizoen bij Mifune tijdelijke lockers  aan. We hebben twee opties voor het huren van een locker. Bij de locker inbegrepen is het vrij gebruik van de faciliteiten van onze beach club

Lees meer

Beach Camps

Beach_camp

Mifune heeft deze zomer Beach Camp’s. Een watersport camp voor jeugd tussen de 10 en 16 jaar oud. Zoveel mogelijk watersporten komen deze dagen aanbod. We behandelen theorie over de wind, zee en stromingen.

Lees meer

Heb je een vraag? We helpen je direct via de chat.