Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Watersport activiteiten

Golfsurfen: lessen & verhuur

Leren golfsurfen is een ervaring voor het leven en kan op elke leeftijd! Je krijgt les van ervaren instructeurs die allemaal een passie hebben voor surfen, de zee en het strand! Zij leren jou op een veilige manier golfsurfen.

Lees verder Weiter lesen Read more

Suppen; ga mee op een toer

'Een heerlijke workout!’ Leuk met vrienden of en familie! Maak nu voordelig kennis met deze razend populaire sport. TIP: boek een van onze Sunset tours of sup mee met onze Sunday Morning tour! Ervaring met suppen is niet vereist. Iedereen kan dus meedoen!

Lees verder Weiter lesen Read more

Catamaran zeilen

Race over de zee ‘kissing the waves’ & ‘feel alive!’ Catamaran zeilen is een spectaculaire sport waarbij de cat, golven en de wind samenkomen. Lukt het jou om de cat onder controle te houden?

Lees verder Weiter lesen Read more

Kitesurfen

‘Kitesurfles voor iedereen!‘ Bij Mifune zijn ze gecertificeerd IKO & VDWS center en leren jou op een veilige en zelfstandige manier kitesurfen. Of je nu beginner of ervaren bent, bij Mifune Watersports ben je aan het juiste adres.

Lees verder Weiter lesen Read more

Powerkiten

Ervaar de kracht van de wind! Powerkiten is een uitdagende activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Jong & oud! Er zijn vliegers in alle soorten en maten zodat er bijna bij alle windsnelheden gevlogen kan worden.

Lees verder Weiter lesen Read more
Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.