Yogaweekend - 16 tot 19 juni 2023

Tijdens het 3-daagse yogaweekend kom je helemaal tot rust. In de huidige maatschappij zijn we allemaal geneigd om aan onszelf voorbij te lopen. Voel de stress van je afdruipen tijdens de dagelijkse yogasessies, onthaast tijdens de stiltewandeling door de duinen, waai uit op het strand en warm op in onze sauna's. Overnacht midden in de duinen in onze ‘de Waard tenten’ en geniet ook ’s nachts van de geluiden van de natuur.

Boek nu!

Vrijdag

Yoga_buiten_lakens

Vanaf 15.00
Aankomst in accommodatie

19.30 - 21.30
Kennismaking + Yoga les (Fit & Zen Zone)

Zaterdag

DSC06500.jpg

09.00 - 10.00
Ontbijt Gestrand

10:30 - 12:00
Yoga les (Fit & Zen Zone)

Vrije tijd     
Gebruik maken van de wellness-faciliteiten of naar het strand

17.00 - 19.00
Diner Gestrand

20.00 - 21.30
Ademsessie (Fit & Zen Zone)

Zondag

DSC06608.jpg

08.00 - 09.00
Yoga (Fit & Zen Zone)

09.30 - 10.30
Ontbijt Gestrand

11.30 - 13.00
Gong Meditatie (Fit & Zen Zone)

13.30
Afsluiting weekend

Vrije tijd
Gebruik maken van de wellness- en sportfaciliteiten of naar het strand

17.00 - 19.00
Diner Gestrand

Overnachten

Overnachten doe je in onze De Waard tenten. Deze zijn ingericht met tweepersoonsbedden, elektrische kachel en een keukentje met inventaris. Let op: je dient zelf beddengoed en handdoeken mee te nemen en eventueel een lekker leesboek.

Kom je alleen? Dan zullen wij met je bespreken of je de tent met iemand wilt delen of dat je in een privétent (toeslag €62,-, indien beschikbaar) wilt overnachten. Geen probleem om te delen? Dan deel je een tent met ieder een eigen slaapcompartiment.

Het programma eindigt op zondagavond na het diner. Je mag nog gebruik maken van de wellness- en sportfaciliteiten en overnachten tot maandagochtend. Wij vragen je om uiterlijk 10.30 uur uit te checken. 

Verzorging

We maken in ons restaurant Gestrand graag zoveel mogelijk gebruik van biologische ingrediënten. Ook gebruiken wij graag producten van het seizoen en het liefst hier uit de omgeving. Uiteraard houden wij graag rekening met -vooraf aangegeven- speciale (di)eetwensen. Deze kun je bij het reserveren doorgeven.

De maaltijden worden geserveerd in ons restaurant Gestrand. Ontbijt is inclusief koffie, thee en jus d’orange/smoothie. Diner is inclusief tafelwater en één drankje. Overige drankjes zijn op basis van nacalculatie.

Prijs

De prijs voor het yogaweekend is €425,50  per persoon. Je overnacht dan in een 4 persoons de Waard tent. Mocht jouw voorkeur uitgaan naar een grotere de Waardtent (6 persoonstent) dan bedragen de kosten €470,50.

Inclusief:
Overnachtingen / Ontbijt en diner op zaterdag en zondag.
Gebruik van alle saunafaciliteiten en sportschool / yoga- en meditatielessen

Exclusief*:
Toeristenbelasting: €5,- per persoon per nacht.
*Optioneel: Extra wellnessbehandeling

Als je liever thuis slaapt, een seizoenplaats bij ons hebt of een eigen kampeermiddel, ook dan ben je van harte welkom om je aan te melden! De prijs bedraagt €247,- per persoon. Wanneer je met eigen kampeermiddel komt dan boek je er een kampeerplaats bij.

Sauna

Je mag gebruik maken van onze wellnessfaciliteiten in badgebouw "de Wastobbe".
Hier vind je een Turks stoombad, een Infrarood sauna en een Finse sauna.
Bij aankomst vind je de toegangscode in jouw 'Mijn de Lakens'.

Sport

Bezoek onze Fit & Zen zone en blijf fit met de kracht en cardio apparaten. De Fit & Zen zone is dagelijks geopend van 09.00 tot 21.30 uur. Jouw toegangscode vind je in jouw 'Mijn de Lakens'.

Info

Wil je een behandeling reserveren bij het wellnessteam? Dan kan je deze het beste vroegtijdig reserveren via salonized.
Heb je nog vragen over het programma, je verblijf of andere zaken? Dan kan je contact opnemen met de receptie op +31 (0)23-5411570.
Let op! Er is kans dat het Yogaweekend in het engels is.