Highlight - Korvissen

29-04-2024

14.30 uur
Ga met het hele gezin op avontuur langs de kust bij Bloemendaal en beleef samen een geweldige middag die je bijblijft.

Altijd al willen weten wat er in de Noordzee leeft? Er is zoveel te beleven en te leren.
Wil je dat op een bijzondere manier doen ga dan mee korvissen met Gjalt van de NatuurNatuurlijk.nl.

Trek samen met Gjalt een visnet een paar honderd meter door de branding, verbaas je bij de vangstbespreking en kijk daarna terug op een onvergetelijke belevenis. De geweldigste vangst ooit was met een zomerexcursie op het strand bij de Lakens! Een echte pijlstaartrog!

Gjalt is een ervaren natuurgids en de excursie wordt door hem geleid met een onstuimig enthousiasme waarin hij zijn kennis over het leven in de zee en de liefde voor de kust aan je overbrengt.
Er ontstaat een bijzondere groepsdynamiek in een zeer korte tijd, en Gjalt weet uit jarenlange ervaring iedereen mee te slepen. Een activiteit voor de hele familie!

Slecht weer bestaat niet! Neem warme (boven)kleding, zwemspullen en een handdoek mee, en wil je geen wetsuit aan (die zijn beschikbaar voor volwassenen en kinderen) dan kan je in korte broek vaak ook goed meedoen. Meedoen kan altijd! Actief of observerend!

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar mogen alleen onder begeleiding mee.

Het is een echte familie activiteit dus kom zeker gezellig samen.

Heb je er zin in? Schrijf je dan snel in je via de app.
Wees er snel bij! De prijs is € 7,00 per persoon.


Als de datum die je graag wilt er niet bij staat, geen zorgen, er komt misschien een extra editie. Normaal gesproken zullen deze op dinsdagen plaatsvinden. Houd daarvoor de app en de socialmediakanalen goed in de gaten.

Wil je het recreatieprogramma volledig  bekijken? Download de Camping de Lakens app en bekijk welke activiteiten er tijdens je vakantie zijn! Beschikbaar voor Android en IOS.Camping_de_Lakens_activiteit_korren_Bloemendaal

Terug