Highlight - Mad Science

19-07-2023

Vandaag hebben we bezoek van een gekke professor! Hij neemt ons mee in de wereld van zijn werk. Zijn werk heeft alles te maken met lucht druk en we gaan zelfs een raket lanceren! Komen jullie ook!

Deze gekke professor, neemt ons tijdens deze spannende show mee op een betoverende reis door de wondere wereld van de wetenschap. Vol enthousiasme en met een knipoog naar de gekte van zijn vakgebied, daagt hij ons uit om de meest bizarre en fascinerende proefjes uit te voeren. Van kleurrijke explosies tot mysterieuze chemische reacties, geen experiment is te gek voor deze professor!

De show, belooft een onvergetelijk spektakel te worden. Jong en oud verzamelen zich in de speeltuin, waar de professor al klaarstaat om zijn publiek te betoveren met zijn verrassende demonstraties. Om 19:00 uur begint het avontuur en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Ben jij ook nieuwsgierig naar dit spectaculaire avontuur? Bereid je voor op verwondering en plezier. De gekke professor staat te popelen om zijn geheimen te delen en jou te inspireren met de fascinerende wereld van de wetenschap. Mis deze unieke kans niet en beleef samen met ons een onvergetelijke avond vol verrassingen en experimenten!

Terug