Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Pasen op zondag

Pasen op zondag

21-04-2019

Tijd: 10.00 - 19.30
Tijdens Pasen is er weer volop vermaak voor de kleine Zeppers. Klik snel verder voor het vertier op Zondag in en rondom de Zep Zone.

Paaseieren zoeken: 10.00 - 12.00 uur
De paashaas heeft de lakens natuurlijk niet overgeslagen en kon het niet laten alle Zeppers uit te dagen. Niet alleen zijn eieren heeft hij op verschillende plekken verstopt, maar daarnaast zijn er wat ‘geheime’ opdrachten die uitgevoerd mogen worden. En weet je, deze kan zomaar naar de kist met het gouden ei leiden. Speur jij met ons mee?

Paaseiren versieren: 14:00 - 16:00
Mega grote paaseieren die jij als kleine en grote kunstenaar tot een tof kunstwerk mag pimpen. Samen met het Recreatieteam kan iedereen zijn steentje bijdragen.
We hebben 3 verschillende eieren:

1. Schilder-ei

2. Spiegel-ei

3. Kunst-ei

Dansbattle met Zep: 17.00 tot 17.30 uur
Zep is uit zijn winterslaap en kan wel wat beweging gebruiken. Schud je armen, benen en heupen maar vast een beetje los, want hij is goed uitgerust om de battle aan te gaan.
Ken jij de dansjes nog? Het Recreatieteam heeft hard geoefend en is benieuwd naar jullie danstalent!

Daag jij de paashaas uit? 18.30 - 19.30
Virtuele Paasspeurtocht dat klinkt ons als paaseitjes in de oren!
We zoeken niet naar ‘echte’ paashazen, maar naar ‘virtuele Paashazen’. Weet je wat cool is? Je kan een selfie maken met deze Paashazen op de achtergrond. Daarnaast zijn er ook virtuele paaseieren verstopt. Deze liggen verspreid over de camping. Weet jij ze te vinden? Het Recreatieteam staat aan het einde van de Paasexperience klaar met een Paasprijs!

Terug

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.