Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Accomodaties in het voorjaar

Een verblijf aan zee maakt je helemaal zen! Zodra je tenen het zand aanraken, je oren het geruis van de zee horen en je neus die heerlijke zeelucht ruikt gaat je lichaam automatisch in de relax stand. Op Camping de Lakens staan unieke accommodaties van waaruit je zo naar het strand van Bloemendaal loopt. Wil je een nachtje komen logeren, een weekend of een week? Ontdek de compleet ingerichte De Waard tent, de Retro Trailer, de Beachdome of verblijf al vanaf 1 nacht in een Backpackshack of Seashack.

Hou je van (kite)surfen, kickboxen of hou je meer van relaxen in de sauna of tijdens een yoga les? Zowel sportievelingen als relaxers zitten helemaal goed op Camping de Lakens. Ook hebben we een uitgebreid wellness aanbod met allerlei soorten massages.

Vergeet ook niet de prachtige omgeving rondom de Lakens te ontdekken. Fiets of wandel door het glooiende duinlandschap. Wie weet sta jij tijdens je tocht oog in oog met een hert of een vos. Hou je van gezeligheid? Plof dan neer op een terras in Zandvoort, Bloemendaal of het bruisende Haarlem. 

Bekijk accommodaties