Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Partners

Bezoekerscentrum de Kennemerduinen

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland is in 1995 officieel ingesteld en is één van de 20 nationale parken in Nederland. Het Bezoekerscentrum De Kennemerduinen geeft informatie over dieren en planten die leven in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Hier vind je een café, winkel en informatiebalie waar je terecht kunt voor tips om wandelend, fietsend of met een excursie het Nationaal Park te ontdekken. Het bezoekerscentrum is gelegen aan de Zeeweg bij ingang Koevlak.
         

PWN natuurbeheer

Waterleidingbedrijf en natuurbeheerder van duingebieden langs de Noord-Hollandse kust.

Mooi en gezond duin. Laat je inspireren! Klik hier

Surfana

Op de camping bevindt zich het Surfcamp van Surfana. Hier kunnen hun gasten, naast een surfarrangement, een aantal nachten logeren in een tent of het hostel. Naast het surf camp vindt er elk jaar het Surfana Festival plaats. Onze eigen gasten kunnen als ze op de camping staan, ook losse lessen boeken bij de Surfschool Zandvoort.

Mifune

De zee is van iedereen, dat voel je bij Mifune Watersports! Op het strand van Bloemendaal aan Zee heb je alle ruimte om met een sup,
kite, surfboard of catamaran de zee op te gaan. Je bent van harte welkom! Ga via het de camping langs het strandpad het strand op en aan de linkerkant ligt Mifune.

Supermarkt Spar

Centraal op de camping bevindt zich een Spar supermarkt, met o.a. als doelstelling winkelen en recreëren te combineren. Daarom kenmerkt de winkel zich door een groot aandeel in vers- en gemaksproducten, maar voert ook een volledig supermarktassortiment met binnen bijna elke groep aandacht voor biologische producten. Verder biedt de winkel ook een ruim assortiment aan campingbenodigdheden.

De Waard Tenten

De Waard tenten heeft een prachtig assortiment tenten. Tenten die vervaardigd zijn met de beste producten, dit gekoppeld met ruim 60 jaar ervaring levert onverwoestbare, tijdloze tenten op. Door de vele afspanpunten aan een De Waard tent maakt deze tenten bijzonder stormvast. Op Camping de Lakens staan 18 de Waard-tenten.

Reddingsbrigade Bloemendaal

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand. Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten.Tot drie mijl uit de kust dragen wij de verantwoording voor watersporters, zwemmers en andere mensen die zich op zee begeven.

Behind The Beach fietsverhuur

Behind the Beach Bike Rentals is een fietsverhuur bedrijf met een andere aanpak. Wij verhuren niet alleen de standaard oer-Hollandse fiets met terugtraprem, nee, het gaat veel verder...Wij verhuren Tandems, toerfietsen met 3 of 7 versnellingen en zelfs toerfietsen met elektrische Trapondersteuning. Vergeet niet; de wind komt bijna altijd van voren! Behind The Beach is te vinden naast de supermarkt op de camping.

Green Key

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Wij kunnen met trost zeggen dat camping de Lakens Green Key Goud hebben.