Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Partners

Bezoekerscentrum de Kennemerduinen

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland is in 1995 officieel ingesteld en is één van de 20 nationale parken in Nederland. Het Bezoekerscentrum De Kennemerduinen geeft informatie over dieren en planten die leven in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Hier vindt u een café, winkel en informatiebalie waar u terecht kunt voor tips om wandelend, fietsend of met een excursie het Nationaal Park te ontdekken. Het bezoekerscentrum is gelegen aan de Zeeweg bij ingang Koevlak.
         

PWN natuurbeheer

Waterleidingbedrijf en natuurbeheerder van duingebieden langs de Noord-Hollandse kust.

Mooi en gezond duin. Laat je inspireren! Klik hier

Surfana

Op de camping bevindt zich het Surfcamp van Surfana. Hier kunnen hun gasten, naast een surfarrangement, een aantal nachten logeren in een tent of het hostel. Naast het camp vindt er elk jaar in juni het Surfana Festival plaats. Onze eigen gasten kunnen als ze op de camping staan, ook losse lessen boeken bij de Surfschool Zandvoort.

Mifune

De zee is van iedereen, dat voel je bij Mifune Watersports! Op het strand van Bloemendaal aan Zee heb je alle ruimte om met een sup,
kite, surfboard of catamaran de zee op te gaan. Je bent van harte welkom! Ga via het de camping langs het strandpad het strand op en aan de linkerkant ligt Mifune.

Supermarkt Spar

Centraal op de camping bevindt zich een Spar supermarkt, met o.a. als doelstelling winkelen en recreëren te combineren. Daarom kenmerkt de winkel zich door een groot aandeel in vers- en gemaksproducten, maar voert ook een volledig supermarktassortiment met binnen bijna elke groep aandacht voor biologische producten. Verder biedt de winkel ook een ruim assortiment aan campingbenodigdheden.

Sauna van Egmond

Thermen Beauty Sauna van Egmond, al meer dan 30 jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Een heerlijke ontspannen dag beleef je bij de Sauna van Egmond. Entreekaarten zijn te koop bij de receptie.

De Waard Tenten

De Waard tenten heeft een prachtig assortiment tenten. Tenten die vervaardigd zijn met de beste producten, dit gekoppeld met ruim 60 jaar ervaring levert onverwoestbare, tijdloze tenten op. Door de vele afspanpunten aan een De Waard tent maakt deze tenten bijzonder stormvast. Op Camping de Lakens staan 20 de Waard-tenten.

Reddingsbrigade Bloemendaal

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand. Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten.Tot drie mijl uit de kust dragen wij de verantwoording voor watersporters, zwemmers en andere mensen die zich op zee begeven.

Behind The Beach bike rentals

Behind the Beach Bike Rentals is een fietsverhuur bedrijf met een andere aanpak. Wij verhuren niet alleen de standaard oer-Hollandse fiets met terugtraprem, nee, het gaat veel verder...Wij verhuren Tandems, toerfietsen met 3 of 7 versnellingen en zelfs toerfietsen met elektrische Trapondersteuning. Vergeet niet; de wind komt bijna altijd van voren! Behind The Beach is te vinden naast de supermarkt op de camping.

Europa’s grootste speeltuin

Linnaeushof heeft meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties zoals kabelbanen, trampoline- & luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Linnaeushof ligt in Bennebroek.

TOWN – Tetterode Tennis

Tennis Organisatie West-Nederland (T.O.W.N.) verzorgt met een team van train(st)ers voor TC. W.O.C. te Overveen, TV. Bennebroek te Bennebroek en het Tetterodecomplex de tennistrainingen. Alle train(st)ers zijn ervaren en in het bezit van een A-, B- of C-licentie. U kunt vrij komen tennis of informeer naar mogelijkheden voor trainingen.

Greenjoy

Een sloep huren in Haarlem.
Greenjoy fluistersloepen in Haarlem! Lekker rustig sloepvaren door grachten van Haarlem doet je dingen opmerken die je anders nooit ziet! De grachten van Haarlem zijn leuk om een rondje te maken en te stoppen bij bijvoorbeeld Zuidam of te gaan lunchen bij ChocOase aan het Spaarne! en super leuke ervaring, die je zeker niet mag missen tijdens je verblijf op de camping..

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.