De Lakens

In Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt Camping de Lakens tussen de duinen verscholen.In deze bijzondere omgeving komen de konijnen, vossen en herten een kijkje nemen bij uw kampeerplaats of accommodatie. Met de zee op 100 meter afstand, hoort u ’s avonds het geruis van de zee op de achtergrond.

Vanaf Camping de Lakens vindt u mooie fiets- en wandelroutes en golfsurfen kan direct op het strand. Na een sportieve dag kunt u een massage of behandeling boeken bij de Wellnessbus of de warmte opzoeken van de sauna.

De volgende ochtend wordt u wakker bij het geluid van de vogels die al vrolijk de dag zijn begonnen. U pakt de strandtas in en de kinderen vermaken zich ondertussen nog even in de speeltuin. Na de stranddag strijkt u neer op het zonnige terras van Gestrand waar u geniet van lokale (streek-) gerechten. Tegen de avond gaan de krekels tjirpen en ziet u de zon langzaam achter de duinen verdwijnen. Even een vakantie om tot rust te komen.

Nieuw! De Seashack

Heerlijk luxe overnachten midden in de duinen waarbij u binnen enkele minuten op het strand staat. Te huur per nacht en inclusief ontbijt!

Lees verder

Kijkzondag 6 januari

De eerstvolgende kijkzondag is op zondag 6 januari. Wij zijn geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Het terrein is tot uw beschikking voor het uitzoeken van een geschikte plek en wij helpen u daar uiteraard graag bij. 

lees verder

Agenda

Blijf op de hoogte van alle activiteiten in de winter en zet alvast in je agenda wat je in de zomer niet mag missen! 

Lees verder

Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85