De Lakens

In Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt Camping de Lakens tussen de duinen verscholen.In deze bijzondere omgeving komen de konijnen, vossen en herten een kijkje nemen bij uw kampeerplaats of accommodatie. Met de zee op 100 meter afstand, hoort u ’s avonds het geruis van de zee op de achtergrond.

Vanaf Camping de Lakens vindt u mooie fiets- en wandelroutes en golfsurfen kan direct op het strand. Na een sportieve dag kunt u een massage of behandeling boeken bij de Wellnessbus of de warmte opzoeken van de sauna.

De volgende ochtend wordt u wakker bij het geluid van de vogels die al vrolijk de dag zijn begonnen. U pakt de strandtas in en de kinderen vermaken zich ondertussen nog even in de speeltuin. Na de stranddag strijkt u neer op het zonnige terras van Gestrand waar u geniet van lokale (streek-) gerechten. Tegen de avond gaan de krekels tjirpen en ziet u de zon langzaam achter de duinen verdwijnen. Even een vakantie om tot rust te komen.

Korren!

Altijd al willen weten wat er in de Noordzee leeft? Er is zoveel te beleven en te leren. Wil je dat op een bijzondere manier doen ga dan mee korvissen met Gjalt van deNatuurNatuurlijk.nl. Geef je op bij de receptie. 

Maandag 21 oktober om 18.30. 

Recreatieactiviteiten

Met de herfstvakantie is het recreatieteam weer aanwezig van 12-27 oktober.

Naast activiteiten zullen ze ook Zep weer meenemen!

Kijk snel hier voor meer informatie.

Boeken 2019

U kunt uw gewenste vakantie boeken voor 2019!
Wanneer u vroeg boekt, heeft u nog de meeste keus voor de plekken.

Tot volgend jaar!

in- en uitchecken

Accommodatie
Inchecken: 15:00 uur
Uitchecken: 11:00 uur
Wisseldagen op maandag en vrijdag
Kampeerplaats
Inchecken: 14:00 uur
Uitchecken: 11:00 uur
Elke dag wisseldag 


Door de verscheidenheid aan dieren op de camping en in het duingebied mogen we honden en andere huisdieren niet verwelkomen.

taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85