Loungespot Liguster

Loungespot Liguster

In het Liguster gebied hebben we ook de Loungespot plaatsen. De Loungespot Liguster is ruimer en meer prive gelegen dan de Dunespot plaatsen. Ze hebben een picknicktafel, plus u krijgt elke morgen de lokale krant op uw voetenmat. In dit gebied zijn de plaatsen geschikt voor caravan, tent of een klein campertje.

In het voorseizoen van donderdag 29 maart tot zaterdag 14 juli is er in het Liguster gebied een verlengd voorzomer arrangement te boeken om heerlijk te genieten tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en alle tussenliggende periodes.

In het hoogseizoen, zaterdag 14 juli tot zaterdag 18 augustus, kunt u deze plaatsen boeken voor minimaal een week van zaterdag tot zaterdag. 

In het naseizoen van zondag 19 augustus tot zondag 28 oktober is het mogelijk hier een verlengd nazomer arrangement te boeken om tien weken te genieten van de nog opgewarmde zee en heerlijk uitwaaien in de duinen.

De kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom. Hier ziet u de plattegrond van de camping. Het Liguster gebied ligt links in het blauwe gedeelte. De Loungespot plaatsen worden met zwarte nummering aangegeven. 

Als u gereserveerd heeft, kunt u vanaf 14.00 uur inchecken voor de kampeerplaatsen. Om 11.00 uur is de uitchecktijd.

Boeken kan gezellig met uw gezin of als koppel. 

Huisdieren kunt u helaas niet meenemen naar de camping. De camping ligt in een beschermd natuurgebied 'de Kennemerduinen'. 
Barbecueën met kolen is niet toegestaan wegens brandgevaar, op gas en elektriciteit kunt u wel genieten van de barbecue!

Zie hier voor tarieven en voorwaarden (Recron)

Camping de Lakens is 10 minuten verwijdert van het strand. Bij restaurant Gestrand kunt u heerlijk lunchen en dineren en voor de kinderen is er een grote speeltuin met waterspeelvoorzieningen!
Terug

Lakens_Loungespot plaats met eigen picknicktafel.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85