Loungespot Liguster

In het Liguster gebied hebben we ook de Loungespot plaatsen. De Loungespot Liguster is ruimer en meer prive gelegen dan de Dunespot plaatsen en hebben een picknicktafel. 

De meeste kampeerplaatsen zijn geschikt voor een caravan, camper of tent met een lengte van maximaal 6,5 meter. Mocht uw kampeermiddel langer zijn, boek dan uw plek met voorkeur en kies een plaats met de juiste afmeting voor uw kampeermiddel. Dit kan via de ‘voorkeursboeking’- button wanneer u de gewenste datum geselecteerd heeft bij het online boeken.

Ook ontvangt u van maandag t/m zaterdag de lokale ochtendkrant (met uitzondering van de feestdagen).

In het hoogseizoen van zaterdag 11 juli tot zaterdag 15 augustus kunt u deze plaatsen boeken voor minimaal een week van zaterdag tot zaterdag. 

In het voor- en naseizoen is het mogelijk hier een verlengd voor- of nazomer arrangement te boeken om tien weken te genieten van de nog opgewarmde zee en heerlijk uitwaaien in de duinen. Klik hier voor meer informatie. 

U mag de auto op de plaats parkeren. Per reservering is 1 auto parkeren inclusief. Een extra auto kost €7,25 p.d. of €26,- per week. 

De kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom. 

Huisdieren kunt u helaas niet meenemen naar de camping. De camping ligt in een beschermd natuurgebied 'de Kennemerduinen'. 

Barbecueën met kolen is niet toegestaan wegens brandgevaar, op gas en elektriciteit kunt u wel genieten van de barbecue!

Deze plaatsen zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen. 
Per plaats is het toegestaan 1 groot kampeermiddel en 1 kleine bijzettent (max 3 persoons bijzettentje) te plaatsen. Reserveren is mogelijk vanaf twee nachten.

Inchecken gaat vanaf 14:00 uur. Uitchecken is bij ons om 11:00 uur. 
Voorkeur voor een plekje of wilt u naast elkaar staan? Deze mogelijkheid ziet u verder in het boekingsproces. De voorkeurskosten bedragen €15,- per plek om de voorkeur vast te leggen.

Tarieven en Annuleringsvoorwaarden FAQ Faciliteiten 
Plattegrond Activiteiten op de camping 

Terug

Lakens_Loungespot plaats met eigen picknicktafel.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.