Yogaweekend - 10 tot 13 juni 2022

Tijdens het 3-daagse yogaweekend op Camping de Lakens kom je helemaal tot rust. In de huidige maatschappij zijn we allemaal geneigd om aan onszelf voorbij te lopen. Voel de stress van je afdruipen tijdens de dagelijkse yogasessies, onthaast tijdens de stiltewandeling door de duinen, waai uit op het strand en warm op in onze sauna's. Overnacht midden in de duinen in onze vernieuwde ‘de Waard tenten’ en geniet ook ’s nachts van de geluiden van de natuur.

De data voor 2023 zullen begin het nieuwe seizoen bekend worden gemaakt. 

Vrijdag

Yoga_buiten_lakens

Vanaf 15.00
Aankomst in accommodatie

19.30 - 21.30
Kennismaking + Yin-Yang yogales

Vrije tijd
Gebruik maken van de wellness- en sportfaciliteiten of naar het strand.

Zaterdag

DSC06500.jpg

09.00 - 10.00
Ontbijt

11.00 - 12.30
Vinyasa yogales

17.00 - 19.00
Diner

20.00 - 21.30
Ademsessie

Zondag

DSC06608.jpg

08.00 - 09.00
Stiltewandeling

09.30 - 10.30
Ontbijt

11.30 - 13.30
Yoga

13.30
Afsluiting weekend

17.00 - 19.00
Diner

Overnachten

Overnachten doe je in onze De Waard tenten. Deze zijn ingericht met tweepersoonsbedden, elektrische kachel en een keukentje met inventaris. Buiten vind je een picknicktafel en een hangmat.

Kom je alleen? Dan zullen wij met je bespreken of je de tent met iemand wilt delen of dat je in een privétent (toeslag €60,-, indien beschikbaar) wilt overnachten. Geen probleem om te delen? Dan deel je een tent, met ieder een eigen slaapcompartiment.

Het programma eindigt op zondagavond na het diner. Je mag nog gebruik maken van de wellness- en sportfaciliteiten en overnachten tot maandagochtend. Wij vragen je om uiterlijk 10.30 uur uit te checken. Let op: je dient zelf beddengoed en handdoeken mee te nemen, en eventueel een lekker leesboek.

Verzorging

Graag verwennen wij je tijdens het yogaweekend met lekkere, gezonde maaltijden. We maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van biologische ingrediënten, gebruiken graag producten van het seizoen en het liefst hier uit de omgeving. Uiteraard houden wij graag rekening met -vooraf aangegeven- speciale (di)eetwensen. Deze kun je bij het reserveren doorgeven.

De maaltijden worden geserveerd in ons restaurant Gestrand. Ontbijt is inclusief koffie, thee en jus d’orange/smoothie. Diner is inclusief tafelwater en één drankje. Overige drankjes zijn op basis van nacalculatie.

Prijs

De prijs voor het yogaweekend is €415,-  per persoon.

Inclusief:
Overnachtingen / Ontbijt en diner op zaterdag en zondag /
Gebruik van alle saunafaciliteiten en sportschool / yoga- en meditatielessen
Exclusief*:
Toeristenbelasting: €3,30 per persoon per nacht.
*Optioneel: Extra wellnessbehandeling

Als je liever thuis slaapt, een seizoenplaats bij ons hebt of een eigen kampeermiddel, ook dan ben je van harte welkom om je aan te melden! De prijs bedraagt €237,- per persoon. Wanneer je met eigen kampeermiddel komt dan boek je er een kampeerplaats bij.

Sauna

Je mag gebruik maken van onze wellnessfaciliteiten in badgebouw "de Wastobbe".
Hier vind je een Turks stoombad, een Infrarood sauna en een Finse sauna.
Bij aankomst vind je de toegangscode in jouw 'Mijn de Lakens'.

 

 

Sport

Bezoek onze Fit & Zen zone en blijf fit met de kracht en cardio apparaten.
De Fit & Zen zone is dagelijks geopend van 09.00 tot 21.30 uur.
Jouw toegangscode vind je in jouw 'Mijn de Lakens'.

Info

Wil je een behandeling reserveren bij het wellnessteam, dan kan je deze het beste vroegtijdig reserveren, via salonized.
Heb je nog vragen over het programma, je verblijf of andere zaken dan kan je contact opnemen met de receptie op +31 (0)23-5411570.