strand 3.96MB.jpg

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Algemene voorwaarden

Op camping de Lakens zijn er huisregels die gehandhaafd zullen moeten worden. Dit om de veiligheid, orde en rust te handhaven en het op deze manier iedereen naar het zin te maken.

U bent van harte welkom met een tent, vouwwagen, camper of toercaravan. Zolang het maar één kampeermiddel is. Afhankelijk van de plaats is het toegestaan nog een bijzet tentje te plaatsen. Dit gaat in overleg met de camping. 

Huisdieren zijn helaas niet welkom op 'de Lakens'. Dit omdat wij ons in het Nationaal Park bevinden. Maar, wees gerust, u zult er een hoop andere dieren tegenkomen. Vossen, konijnen, reeën en herten. Ze komen zeker voorbij.

Barbecueën op kolen is niet toegestaan, dit mag alleen op gas of op elektriciteit.

De toegang tot de Kennemerduinen is gratis. Nachtwandelingen zijn in de natuurgebieden niet toegestaan. Toegang is uitsluitend tussen zonsopgang en zonsondergang op de wegen en paden. Overige toegangsvoorwaarden vindt u bij de receptie of, voor de Kennemerduinen, bij de ingangen.

Op alle overeenkomsten van de Kennemer Duincampings zijn de Recron-voorwaarden van toepassing. In gevallen waarin het reglement niet voorziet, beslist de manager.

Recron voorwaarden

Camping rules

Aankomst en vertrek

Heeft u online uw slagboomkaart ontvangen dan kunt u meteen doorrijden naar uw kampeerplaats. Bent u voor het eerst bij ons, kom dan langs de receptie. Wij vertellen u graag alles over uw verblijf. Heeft u een accommodatie bij ons geboekt, dan overhandigen wij graag de sleutel. Komt u kamperen? Dan kunt u inchecken vanaf 14.00 uur. Onze accommodaties zijn om 15.00 gereed. De uitchecktijd is 11.00 uur.

Langer blijven

Wilt u de hele dag nog van uw kampeerplaats gebruik maken dan
adviseren wij een dag langer te boeken.
Anders kunnen we niet zeker zeggen dat u langer kunt blijven.
U kunt hierover altijd op de dag van vertrek overleggen met de receptie
of u wel langer kunt blijven.
Aparte parkeermogelijkheden voor de camper, auto of caravan
hebben we niet.

Auto en andere voertuigen

Per kampeerplaats krijgt u een slagboomkaart voor de slagboom. Deze kaart is persoonlijk en kan per doorgang slechts eenmaal gebruikt worden. De kaart kan dus niet doorgegeven worden aan een volgende auto. Op 1 slagboomkaart heeft u slechts 1 auto tegelijkertijd toegang tot de camping! Op het kampeerterrein geldt een snelheidsbeperking van 10 km/u (dit geldt voor elk gemotoriseerd voertuig). 

 

Hygiƫne

Huisvuil dient in dichtgebonden zakken in de containers te worden deponeert. Er zijn bovendien aparte afvalbakken voor papier, glas, batterijen en grofvuil. De camping heeft geen beschikking over rioolaansluiting op de kampeerplaatsen. Toiletemmers mogen alleen geleegd worden op de daarvoor bestemde plekken in elk badhuis. Om misbruik te voorkomen zijn de codes van de mindervalideruimtes alleen te verkrijgen bij de receptie, op vertoon van een mindervalidekaart.

Kampeerplaatsen

Per kampeerplaats mogen maximaal 6 personen overnachten. Het is niet toegestaan zonder toestemming van de beheerder een andere plaats te bezetten dan welke bij de receptie is toegewezen. Familieleden die gebruik willen maken van uw kampeermiddel moeten zich bij aankomst laten registreren in een nachtregister tegen een vergoeding. Bij vertrek dient de kampeerplaats schoon achtergelaten te worden.

(Dag)bezoek

Indien u bezoek ontvangt dient deze zich te melden op de receptie. Tegen betaling, indien beschikbaarheid, kan er een parkeerkaart gekocht worden. De bezoeker kan parkeren op het desbetreffende parkeerterrein. De parkeerruimte bij de receptie is uitsluitend bedoeld voor aankomsten. U mag hier maximaal 15 minuten parkeren.

Overige kampeerregels

Kamperen bij ons is mogelijk vanaf 21 jaar. De rust op het terrein dient gerespecteerd te worden. U heeft uw radio/tv voor uw eigen gebruik meegenomen. Zorg ervoor dat uw medekampeerders er geen last van hebben. Na 22.00 uur is het niet toegestaan onnodig geluid op de camping te maken. Het veroorzaken van overlast als gevolg van overmatig drankgebruik en/of het gebruik van stimulerende  of verdovende middelen kan verwijdering van de camping tot gevolg hebben.

Huisdieren

We zijn in een mooie beschermd natuurgebied gelegen waar huisdieren niet toegestaan zijn.
Daardoor kunt u bij ons niet uw hond, kat of andere dieren meenemen.

Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.