Algemene voorwaarden

Op camping de Lakens zijn er huisregels die gehandhaafd zullen moeten worden. Dit om de veiligheid, orde en rust te handhaven en het op deze manier iedereen naar het zin te maken.

U bent van harte welkom met een tent, vouwwagen, camper of toercaravan. Zolang het maar één kampeermiddel is. Uiteraard is in overleg het plaatsen van een klein koepeltentje geen probleem.

Huisdieren zijn niet welkom op 'de Lakens'. Maar, wees gerust, u zult er een hoop andere dieren tegenkomen. Vossen, konijnen, reeën en herten.
Ze komen zeker voorbij.

Barbecueën is toegestaan, maar dit mag alleen met gas of elektrisch.

De toegang tot de Kennemerduinen is gratis. Nachtwandelingen zijn in de natuurgebieden niet toegestaan. Toegang is uitsluitend tussen zonsopgang en zonsondergang op de wegen en paden. Overige toegangsvoorwaarden vindt u bij de receptie of, voor de Kennemerduinen, bij de ingangen.

Op alle overeenkomsten van de Kennemer Duincampings zijn de Recron-voorwaarden van toepassing. In gevallen waarin het reglement niet voorziet, beslist de manager.

Recron voorwaarden

Camping rules

Aankomst en vertrek

Wij verzoeken u zich bij aankomst te melden bij de receptie.
Inchecken kan vanaf 14.00 uur.
Voor een snelle afhandelingvragen wij u (indien u gereserveerd heeft) uw reserveringsbevestiging en betalingsbewijs te overleggen. 
Wilt u zich bij vertrek ook weer afmelden bij de receptie? 
De uitchecktijd is 11.00 uur.

Langer blijven

Wilt u de hele dag nog van uw kampeerplaats gebruik maken dan
adviseren wij een dag langer te boeken.
Anders kunnen we niet zeker zeggen dat u langer kunt blijven.
U kunt hierover altijd op de dag van vertrek overleggen met de receptie
of u wel langer kunt blijven.
Aparte parkeermogelijkheden voor de camper, auto of caravan
hebben we niet.

Auto en andere voertuigen

Per kampeerplaats krijgt u een slagboomkaart voor de slagboom. Deze kaart is persoonlijk en kan per doorgang slechts eenmaal gebruikt worden. De kaart kan dus niet doorgegeven worden aan een volgende auto. Op 1 slagboomkaart heeft u slechts 1 auto tegelijkertijd toegang tot de camping! Op het kampeerterrein geldt een snelheidsbeperking van 10 km/u (dit geldt voor elk gemotoriseerd voertuig). 

 

Hygiƫne

Huisvuil dient in dichtgebonden zakken in de containers te worden deponeert. Er zijn bovendien aparte afvalbakken voor papier, glas, batterijen en grofvuil. De camping heeft geen beschikking over rioolaansluiting op de kampeerplaatsen. Toiletemmers mogen alleen geleegd worden op de daarvoor bestemde plekken in elk badhuis. Om misbruik te voorkomen zijn de codes van de mindervalideruimtes alleen te verkrijgen bij de receptie, op vertoon van een mindervalidekaart.

Kampeerplaatsen

Per kampeerplaats mogen maximaal 6 personen overnachten. Het is niet toegestaan zonder toestemming van de beheerder een andere plaats te bezetten dan welke bij de receptie is toegewezen. Familieleden die gebruik willen maken van uw kampeermiddel moeten zich bij aankomst laten registreren in een nachtregister tegen een vergoeding. Bij vertrek dient de kampeerplaats schoon achtergelaten te worden.

(Dag)bezoek

Indien u bezoek ontvangt dient deze zich te melden op de receptie. Tegen betaling kan er een parkeerkaart gekocht worden. De bezoeker kan parkeren op het desbetreffende parkeerterrein. De parkeerruimte bij de receptie is uitsluitend bedoeld voor aankomsten. U mag hier maximaal 15 minuten parkeren.

Overige kampeerregels

De rust op het terrein dient gerespecteerd te worden. U heeft uw radio/tv voor uw eigen gebruik meegenomen. Zorg ervoor dat uw medekampeerders er geen last van hebben. Na 22.00 uur is het niet toegestaan onnodig geluid op de camping te maken. Het veroorzaken van overlast als gevolg van overmatig drankgebruik en/of het gebruik van stimulerende  of verdovende middelen kan verwijdering van de camping tot gevolg hebben.

Huisdieren

We zijn in een mooie beschermd natuurgebied gelegen waar huisdieren niet toegestaan zijn.
Daardoor kunt u bij ons niet uw hond, kat of andere dieren meenemen.

Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85