Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Camping de Lakens:
Ontspannen in de duinen aan het strand

Verscholen tussen de duinen ligt Camping de Lakens, midden in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Binnen 1000 stappen sta je op het strand van Bloemendaal. Hier wandel je eindeloos door de branding of surf je op de golven van de zee. Duik vervolgens de sauna in en neem een heerlijke massage in de Wellnessdome. Blijf fit tijdens je vakantie en maak gratis gebruik van onze gym! Terwijl de zon langzaam ondergaat, geniet jij van lekker eten en een drankje op het terras. Dit is toch puur genieten?!

Kamperen met de voetjes in het zand! Met de tent, caravan of camper? Kies je eigen kampeerplaats!  Liever iets meer luxe? Ontdek onze bijzondere accommodaties.  Ga back to the fifties in een Airstream met privé sauna! Of neem plaats achter het stuur van de Beachbus.

Op Camping de Lakens geniet je eindeloos van alle wellness- en sport faciliteiten. Ook voor kinderen is van alles te beleven; avontuurlijke speeltuinen en een uitgebreid recreatieprogramma. Direct vanaf de camping fiets of wandel je zo het prachtige duingebied in.  Het bruisende Zandvoort en de historische stad Haarlem liggen op steenworp afstand.

Beleef ook een ontspannen vakantie aan zee!

Loes Plagman, Trotse Teamleider Receptie Camping de Lakens

Wat gasten over ons zeggen!

Mooi grote ruime camping. Wij hadden een mooi plek halverwege de camping in een duinpannetje. Heerlijke plekken. Niet te druk, echt je eigen plekkie. Ruim. Vanaf hier zaten heerlijk centraal. Makkelijk met de mountainbike de Kennemerduinen in. Wat een aanrader.

Tommie

Het was een geweldige vakantie. De locatie van de camping was top, heel dichtbij het strand. We hadden een prachtige plek gekregen. Ik kan iedereen deze camping aanraden.

Jan