• Gestrand_Bloemendaal
  • camping_de_Lakens_accommodatie_Beachlodge_bad
  • foto waard tenten 11.jpg

Wanneer wil je komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Ontspan in de duinen aan het strand van Bloemendaal

Verscholen tussen de duinen, in Nationaal Park Zuid-Kennemerland, ligt Camping de Lakens. Een fijne plek waar een relaxte sfeer hangt. Binnen 100 stappen sta je op het strand van Bloemendaal. Het bruisende Zandvoort ligt op een steenworp afstand. Begin je de dag ontspannen met yoga of pak jij die ene golf op je surfplank? Na een zwoele stranddag genieten van een heerlijke massage bij de Wellnessbus of nog even de sauna induiken. Samen proosten met een drankje en een lekker hapje op het zonnige terras van Restaurant Gestrand. Dit is puur genieten!

Een tent, caravan of camper? Kies jouw ideale plaats. Op een Dunespot kampeer je lekker beschut in een duinpan. Neem plaats aan de picknicktafel en geniet op een Loungespot. De Playtown plaatsen zijn ideaal voor gezinnen met kleine kinderen; autoluw en omgeven door speeltoestellen. Luieren in je eigen hangmat met een krantje in alle rust? Dat kan op een Relaxplace. De ultieme natuurbeleving ervaar je op een Beachspot; voetjes in het zand en lekker dichtbij zee! De romantiek bloeit op met zijn 2-en in een tent op de Slurf. Een Comfort Area beschikt over een eigen waterkraantje en aansluiting op het riool, ideaal dus voor campers.

Uniek overnachten doe je in één van onze bijzondere en luxe uitgevoerde accommodaties. In de stoere Retro Trailer lijkt het alsof je back in de fifties bent. Neem plaats achter het stuur in je eigen private Beachbus. Super de luxe is de glimmende Airstream. Privé gelegen en met eigen sauna!! Ervaar de beach vibe in de Laidbackshack. En Backpackers opgelet! Speciaal voor jullie hebben we de Backpackshack, hier ontmoet je andere. Van een nachtje (of meer) aan zee geniet je in een Seashack, inclusief ontbijt. Het gevoel van kamperen, maar met dan met meer comfort? Kies dan voor een compleet ingerichte Beachlodge of De Waard tent.

Heb je een vraag? We helpen je direct via de chat.