Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Camping de Lakens

Ontspannen in de duinen aan het strand!

Verscholen tussen de duinen ligt Camping de Lakens, midden in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Binnen 100 stappen sta je op het strand van Bloemendaal. Hier wandel je eindeloos door de branding of surf je op de golven van de zee. Duik vervolgens de sauna in en neem een heerlijke massage in de Wellnessdome. Blijf fit tijdens je vakantie en maak gratis gebruik van onze gym! Terwijl de zon langzaam ondergaat, geniet jij van lekker eten en een drankje op het terras. Dit is toch puur genieten?!

Kamperen met de voetjes in het zand! Met de tent, caravan of camper? Kies je eigen kampeerplaats!  Liever iets meer luxe? Ontdek onze bijzondere accommodaties. Ga back to the fifties in een Airstream met privé sauna! Of neem plaats achter het stuur van de Beachbus. Golven pakken? Ervaar de ultieme beachvibe in ons pop-up surfdorp Beachcamp de Lakens!

Op Camping de Lakens geniet je eindeloos van alle wellness- en sport faciliteiten. Wist je dat we ook een unieke Retraite en ontspannen Yoga Weekend bieden? Ook voor kinderen is van alles te beleven; avontuurlijke speeltuinen en een uitgebreid recreatieprogramma. Direct vanaf de camping fiets of wandel je zo het prachtige duingebied in. Het bruisende Zandvoort en de historische stad Haarlem liggen op steenworp afstand.

Beleef ook een ontspannen vakantie aan zee!

Wat gasten over ons zeggen!

Mooie ruime camping. Wij hadden een prachtige plek halverwege de camping in een duinpannetje. Niet te druk, echt je eigen plekkie. Vanaf hier zaten heerlijk centraal. Makkelijk met de mountainbike de Kennemerduinen in!

Tommie

Met wat voor gevoel ga je naar huis na het Retraite Weekend? Alsof ik tools heb meegekregen om echt het leven te gaan leven zoals ik dat wil, ten goede van alles om mij heen. Een unieke ervaring!

Denise