Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Wellness aan Zee

Rooster Wellnessbus en sportlessen

Het wellnessteam is aanwezig vanaf 29 maart. Hieronder vindt u een overzicht met de tijden dat het team voor u klaar staat.

Programma

Yoga, Bootcamp, Zumba & Fitwalk

Nieuwsgierig naar de verschillende sportlessen die dit seizoen gegeven worden? Klik dan even verder voor een korte uitleg. Van uitdagend tot rustige groepsactiviteiten. Dit seizoen is er voor ieder wat wils. 

Lees verder

Zen Zone

De Zen Zone is een heerlijke, rustige, basic ruimte met hoge plafonds. In deze heerlijke ruimte worden de yogalessen gegeven. Tevens is dit het startpunt van de bootcamp.

Saunafaciliteiten

Tijdens uw verblijft bent u vrij om, kosteloos, gebruik te maken van onze saunafaciliteiten. In de 'Butterkop is een Finse sauna. In badgebouw 'de Wastobbe' zit een finse sauna, een infrarood sauna en een turks stoombad. Afhangkelijk van uw boeking kunt u gebruik maken van deze faciliteiten. 

Contact/Reserveren

Voor vragen of reserveren, kunt u contact opnemen;
Massage - Beauty - Yoga: 06-10049549
Kapper: 06-42329219 | Pedicure: 06-15571796
Lessen op Ma-Do: 06-53794257 | Lessen op Vr-Zo: 06-43081890
Reserveren kan ook via dewellnessbus@campingdelakens.nl

Yogaweekenden

Doe mee met het zeer bijzondere en inspirerende Yogaweekend. Schrijf u in samen met uw moeder, vriendin of buurvrouw. Overnacht heerlijk in een van onze de Waard tenten. Datum: Vrijdag 24 t/m 26 mei 2019. 

lees verder

Tarieven Yoga, sportlessen en behandeling

Een yogales volgt u al vanaf €10,00, net als een sportles. Een heerlijke massage kan al vanaf €25,00 en uw haren worden netjes geföhnt vanaf €15,50. De volledige tarievenlijst vindt u hieronder. 

Lees verder

Wellnessteam

Graag stellen wij ons Wellnessteam aan jullie voor! Dit team is uiterst gekwalificeerd en zorgt met alle liefde voor een stukje ontspanning tijdens uw verblijf.

Lees verder

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.