Wellness aan Zee

Yogaweekenden

Na het succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar 3 yogaweekenden. 

Lees verder Weiter lesen Read more

Wellnessteam

Graag stellen wij ons Wellnessteam aan jullie voor! Deze dames zijn uiterst gekwalificeerd en zorgen met alle liefde voor een stukje ontspanning tijdens uw verblijf.

Lees verder Weiter lesen Read more

Zen Zone

De Zen Zone is een heerlijke rustige basic ruimte met hoge plafonds. Geniet hier van yogalessen en andere activiteiten.

Sauna

Op de camping hebben we voor onze gasten een Finse Sauna. Hier mag iedereen vanaf 18 jaar gebruik van maken. De sauna is elke dag geopend om even te ontspannen en alles te laten gaan. Alle gasten krijgen in hun mijn omgeving de toeganscode om hiervan te kunnen genieten!

De Wellnessbus

Dit seizoen kunt u zich weer heerlijk laten verwennen!

Op een unieke plek in het hart van de camping, in een prachtige Wellnessbus, kunt u genieten van heerlijke behandelingen. Onstspan tijdens een massage, laat uw haren verven of knippen, geniet van een manicure/pedicure of van een behandeling door de schoonheidsspecialiste. Geef uw vakantie net dat beetje extra en zorg voor een beetje 'me-time'!

Wellness rooster

De Wellnessbus is tijdens het voor- en naseizoen geopend van vrijdag tot en met zondag. Tijdens de maanden juli en augustus bent u zeven dagen per week van harte welkom!

Lees verder Weiter lesen Read more

Contact/Reserveren

Reserveren was nog nooit zo makkelijk! U kunt altijd contact opnemen met de dames via mail dewellnessbus@campingdelakens.nl of telefoon 06-20966206 tijdens het seizoen.

Yoga

Midden in de natuur of toch in de Zen Zone, bij ons kan je de dag ontspannen beginnen! Kijk in het rooster voor de aanwezigheid van het wellnessteam en geef u op voor een yogales.

taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85