Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Wellness aan Zee

Fit & Relax weekend

Doe mee met het zeer actieve en inspirerende Fit & Relax weekend. Schrijf u in, alleen of samen met uw sportmaatje en 
overnacht heerlijk in een van onze De Waard tenten.
Vrijdag 20 t/m maandag 23 september 2019. 

lees verder

Saunafaciliteiten

Tijdens uw verblijft bent u vrij om, kosteloos, gebruik te maken van onze saunafaciliteiten. In de 'Butterkop vindt u een Finse sauna. Badgebouw 'de Wastobbe' beschikt over een Finse sauna, een infrarood sauna en een Turks stoombad. Afhankelijk van uw boeking kunt u gebruik maken van deze faciliteiten. 

Rooster Wellnessbus en sportlessen

Tijdens uw vakantie u nog meer laten verwennen? Of juist opzoek naar sportieve uitdagingen? Hieronder vindt u een overzicht met de tijden dat het team voor u klaar staat.

Programma

Yoga, Bootcamp, Zumba & Fitwalk

Nieuwsgierig naar de verschillende sportlessen die dit seizoen gegeven worden? Klik dan even verder voor een korte uitleg. Van uitdagend tot rustige groepsactiviteiten. Dit seizoen is er voor ieder wat wils. 

Lees verder

Wellnessteam

Graag stellen wij ons Wellnessteam aan jullie voor! Dit team is uiterst gekwalificeerd en zorgt met alle liefde voor een stukje ontspanning tijdens uw verblijf.

Lees verder

Wellnessdag

Woensdag 25 september hebben wij weer een Wellnessdag! Een dag gevuld met yoga en wellness behandelingen en heerlijk overnachten in onze Backpackshack. Deze minivakantie wilt u niet missen!

Lees verder

Contact/Reserveren

Voor vragen of reserveren, kunt u contact opnemen;
Massage - Beauty - Yoga: 06-10049549
Kapper: 06-42329219 | Pedicure: 06-15571796
Lessen op Ma-Do: 06-53794257 | Lessen op Vr-Zo: 06-43081890
Reserveren kan ook via dewellnessbus@campingdelakens.nl

Tarieven Yoga, sportlessen en behandeling

Een yogales volgt u al vanaf €10,00, net als een sportles. Een heerlijke massage kan al vanaf €25,00 en uw haren worden netjes geföhnt vanaf €15,50. De volledige tarievenlijst vindt u hieronder. 

Lees verder

Zen Zone

De Zen Zone is een rustige, basic ruimte met hoge plafonds. In deze heerlijke ruimte worden de yogalessen gegeven. Tevens is dit het startpunt van de bootcamp.

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.