Wellness aan Zee

Wellness dagen

In de maanden juni en september hebben wij Wellness dagen! Een dag gevuld met yoga en wellness behandelingen, daarnaast lekker eten bij restaurant Gestrand en heerlijk overnachen op de camping. Deze minivakantie wil je niet missen!

Lees verder

Wellnessteam

Graag stellen wij ons Wellnessteam aan jullie voor! Deze dames zijn uiterst gekwalificeerd en zorgen met alle liefde voor een stukje ontspanning tijdens uw verblijf.

Lees verder Weiter lesen Read more

Yoga en Fit @ de Lakens

Midden in de natuur of toch in de Zen Zone, bij ons kan je de dag ontspannen beginnen! Kijk in het rooster voor de aanwezigheid van het wellnessteam en geef u op voor een yogales.

Lees verder Weiter lesen Read more

Zen Zone

De Zen Zone is een heerlijke rustige basic ruimte met hoge plafonds. In deze heerlijke rustige ruimte worden de volgende lessen gegeven:
Yoga en Fit @ de Lakens
In het rooster kunt u de verschillende lesmomenten terug vinden. 

Yogaweekenden

De nieuwe Yogaweekenden zijn bekend:
vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juni
vrijdag 7 september t/m 9 september. 

Lees verder Weiter lesen Read more

Rooster en tarieven Wellnessbus

De Wellnessbus is tijdens het voor- en naseizoen geopend van vrijdag tot en met zondag. Tijdens de maanden juli en augustus bent u zeven dagen per week van harte welkom!

Lees verder Weiter lesen Read more

Contact/Reserveren

Reserveren was nog nooit zo makkelijk! U kunt altijd contact opnemen met de dames via mail dewellnessbus@campingdelakens.nl of telefoon 06-10049549 tijdens het seizoen. Voor de Kapster kunt u contact opnemen met 06-423 29 219

taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85