Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wil je komen?

Wellness aan Zee

Saunafaciliteiten

Sauna_wellness_wastobbe.jpg

Tijdens je verblijf ben je vrij om, kosteloos, gebruik te maken van onze saunafaciliteiten. In de 'Butterkop' vind je een Finse sauna. Badgebouw 'de Wastobbe' beschikt over een Finse sauna, een infrarood sauna en een Turks stoombad. Afhankelijk van jouw boeking kan je gebruik maken van deze faciliteiten. 

Contact/Reserveren

Lakens_duinen_zen_mediteren_wellness_aan_zee.jpg

MASSAGE-BEAUTY: 06 10 04 95 49
MANICURE-PEDICURE: 06 15 57 17 96
STOELMASSAGE: 06 21 24 44 11
YOGA-SPORT: 023 54 11 570

Wellnessbus 2020

Lakens_Wellnessbus_Massage.jpg

Tijdens je vakantie jezelf nog meer laten verwennen met een massage of schoonheidsbehandeling?  Hieronder staat een overzicht met de tijden dat het team voor jou klaar staat.

Programma Prijslijst

Sportlessen 2020

Lakens_sporten_vitaliteit_activiteit.jpeg

Nieuwsgierig naar de verschillende sportlessen die dit seizoen gegeven worden? Klik dan op info voor een korte uitleg. Van uitdagend tot rustige groepsactiviteiten. Dit seizoen is er voor ieder wat wils. 

Programma Prijslijst Info

Yogaweekenden

Lakens_yoga_op_de_campiong_

Doe mee met ons zeer bijzondere en inspirerende Yogaweekend. Schrijf je in met je moeder, partner of vriend(in) en overnacht in een De Waard tent. 

lees verder

Wellnessdag

DSC06500.jpg

Een dag gevuld met yoga en wellness. Aansluitend overnacht je op de camping in een Backpackshack. Deze minivakantie wil je niet missen!

Lees verder

Zen Zone

Lakens_Zen_Zone_yoga_meditatie_lessen.jpg

De Zen Zone is een rustige, basic ruimte met hoge plafonds. In deze heerlijke ruimte worden de yogalessen gegeven. Tevens is dit het startpunt van de bootcamp.

Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.