Kamperen

Lakens_loungespot plaats kustkamperen.jpg

Loungespot

Deze Loungespot plaatsen liggen in het gebied "de Kuil" en "de Voorkuil" en zijn inclusief stroom. Deze zijn ruimer gelegen plus een picknicktafel. U ontvangt van maandag t/m zaterdag de lokale ochtendkrant (met uitzondering van de feestdagen).

Lees verder
Lakens_duinen_strand_dunespot_familiecamping

Dunespot

Deze plaatsen liggen in het gebied 'de Kuil' en 'de Voorkuil' en zijn inclusief stroom. Dicht bij het strandpad en de supermarkt? Of juist in het topje van de camping. De Dunespot plaatsen worden op de plattegrond aangegeven met de rode nummering.

Lees verder
Lakens_Playtown_trampoline_zandbak

Playtown

Gezellige kampeerplaatsen speciaal ingericht voor families met kleine kinderen van 0 tot 6 jaar. Tussen de plaatsen in is er een trampoline en een zandbak. Ook is er een grote speeltuin met (water-)speeltoestellen waar u omheen kunt staan met camper, tent of caravan.  

Lees verder
Lakens_chillen in een hangmat relax zee.JPG

Relaxplace

De Relaxplace plaatsen hebben een heerlijke grote hangmat en zijn voorzien van 16 ampere elektra. Daarnaast krijgt u van maandag tot en met zaterdag de lokale krant op uw voetenmat.

Lees verder
relaxen hangmat met de kinderen op camping de Lakens.jpg

Comfort Area

Met een hangmat en een eigen waterkraantje plus een riool voor het wegspoelen van afvalwater op de plaats is de Comfort area van alle gemakken voorzien. De plaatsen liggen op een open
gebied tussen de duinen in en zijn geschikt voor caravan, tent en camper.

Lees verder
Lakens_Dunespot tentplaats camping.jpg

Dunespot Tent

De Dunespot tent plaatsen zijn alleen geschikt voor tenten wegens zachte ondergrond. De auto kan niet bij de plaats geparkeerd worden. Wel is er in de buurt een parkeerplaatsje speciaal voor deze plaatsen. Een heerlijk rustig en beschud plekje, echt een duinbeleving!

Lees verder
Lakens_Kamperen Bloemendaal.jpg

Loungespot tent

De Loungespot tent plaatsen zijn ruimer en en meer prive gelegen dan de Dunespot tent plaatsen. Het bevindt zich in een groen beschud gebied met een zachte zandondergrond. Deze plaatsen hebben een picknicktafel en zijn inclusief stroom. 

Lees verder
Lakens_tent_uitzicht_op_fiets

De Slurf tentplaatsen excl. stroom

Een rustig gelegen autovrije tentplaats zonder stroom. Kleine twee-/driepersoons tentjes kunnen hier worden opgebouwd tussen de duinen met een zand ondergrond. De plaatsen zijn geschikt voor maximaal 3 personen (gezinnen met kinderen of stellen).
Vanaf dit gedeelte van de camping bent u binnen 10 minuten op het strand! 

Lees verder
Lakens_tent_kamperen

Beachspot excl. stroom

Midden in de duinen in het zand kunt u uw tent opbouwen.
Deze Beachspotplaatsen zijn zonder elektra en liggen helemaal in het topje van de camping (Schelpengat). Het is een autovrije zone. De auto kunt u parkeren bij het restaurant of de supermarkt. 

Lees verder
Lakens_schelpenpad_rechts

Beachspot Schelpengat

De Beachspots plaatsen liggen in het gebied Schelpengat, de autovrije zone. Deze tentplaatsen zijn omringd door duin en hebben een zeer zachte zandondergrond. Bij deze plaats heeft u recht op een parkeerplaats aan het Schelpenpad. De plaatsen zijn inclusief stroom.

Lees verder
Lakens_Liguster_duinen_strand_familiecamping

Dunespot Liguster

Deze Dunespot plaatsen liggen in het Liguster gebied. Het Liguster gebied ligt in het midden links van de camping. Dit gebied is groen en beschut.
De plaatsen zijn inclusief stroom. In dit gebied zijn de plaatsen geschikt voor caravan, tent of een klein campertje.

Lees verder
Lakens_camper

Loungespot Liguster

In het Liguster gebied hebben we ook de Loungespot plaatsen. De Loungespot Liguster is ruimer en meer prive gelegen dan de Dunespot plaatsen. Ze hebben een picknicktafel, plus u krijgt elke morgen de lokale krant op uw voetenmat. In dit gebied zijn de plaatsen geschikt voor caravan, tent of een klein campertje.

Lees verder
Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85