Seashack Deluxe

Seashack Deluxe

In de winterperiode tussen seizoen 2018 en seizoen 2019 zijn wij druk bezig met de bouw van de Seashacks. Onderstaand vindt u alvast alle informatie en impressiebeelden van de nieuwe accommodatie. We hopen u hiermee alvast een goede indruk te kunnen geven.

De Seashack Deluxe heeft beneden een fijne 'leefruimte' en beschikt over een heerlijk tweepersoons bed op de vide (tweede verdieping, te bereiken met een steile trap, van waaruit u uitzicht heeft op de omliggende duinen. In de leefruimte beneden is een zithoek met televisie, eigen (seperate) toilet, douche en een pantry met mini koelkast, waterkoker en Nespresso apparaat. De Seashack Deluxe heeft een eigen opgang voor extra privacy. De indeling van de kamers ziet u hiernaast. 

U hoeft nergens naar om te kijken want bij aankomst is uw bed opgemaakt
en liggen er handdoeken voor u klaar.

Het is natuurlijk ook mogelijk de kamers voor meer dan één nacht te reserveren, de housekeeping komt dan elke dag even langs om uw
kamer schoon te maken. 

Boekt u meerdere kamers (met voorkeur) naast elkaar, dan kunt u op aanvraag de (interne) tussendeur laten ontgrendelen. Hiermee kunt u twee of drie kamers aan elkaar koppelen. De Seashack Deluxe grenst aan een Seashack. De seashack ist geschikt voor maximaal 2 Personen en is niet rolstoelvriendelijk.

Terug

bed deluxe 2.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar

Inclusief ontbijt

Restaurant Gestrand zal een heerlijk ontbijt voor u verzorgen inclusief koffie en/of thee. 

Saunafaciliteiten

Tijdens uw verblijft bent u vrij om, kosteloos, gebruik te maken van onze saunafaciliteiten. In badgebouw 'de Wastobbe' zit een finse sauna, een infrarood sauna en een turks stoombad. 

Wifi

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van ons wifi netwerk. Denkt u er wel aan dat wij ons midden in de duinen bevinden? Het netwerk is hierdoor minder snel dan thuis. 

Nuttige informatie

Vanaf 15.00 uur kunt u bij ons de sleutel komen ophalen en gebruik maken van uw kamer. Mocht u al wat eerder willen komen dan is dat (mits we voldoende parkeergelegenheid hebben) geen enkel probleem. De check out tijd is voor 11.00 uur, wij vragen u om de sleutel in te leveren op de receptie. 

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.