Seashack Deluxe

Seashack Deluxe

Nieuw in 2019! 
Een heerlijke luxe kamer voorzien van een knus zitgedeelte en een aparte slaapruimte op de vide. Eigen (seperate) toilet en douche en inclusief ontbijt. Te huur per nacht!

In de winterperiode tussen seizoen 2018 en seizoen 2019 zijn wij druk bezig met de bouw van de Seashacks. Onderstaand vindt u alvast alle informatie, schetsen en een plattegrond van de indeling. We hopen u hiermee een goede indruk te kunnen geven van deze nieuwe accommodaties. 

De Seashack Deluxe heeft beneden een fijne 'leefruimte' en beschikt over een heerlijk tweepersoons bed op de vide (tweede verdieping), van waaruit u uitzicht heeft op de omliggende duinen. In de leefruimte beneden is een zithoek met televisie, eigen (seperate) toilet, douche en een pantry met mini koelkast, waterkoker en Nespresso apparaat. De Seashack Deluxe heeft een eigen opgang voor extra privacy. De indeling van de kamers kunt u bekijken op de plattegrond (zie kamer 03).

U hoeft nergens naar om te kijken want bij aankomst is uw bed opgemaakt
en liggen er handdoeken voor u klaar.

Het is natuurlijk ook mogelijk de kamers voor meer dan één nacht te reserveren, de housekeeping komt dan elke dag even langs om uw
kamer schoon te maken. 

Boekt u meerdere kamers (met voorkeur) naast elkaar, dan kunt u op aanvraag de (interne) tussendeur laten ontgrendelen. Hiermee kunt u twee of drie kamers aan elkaar koppelen. De Seashack Deluxe grenst aan een Seashack. 

Op dit moment is het nog niet mogelijk om met voorkeur te boeken, dit kan vanaf februari/maart 2019.

Terug

Seasuite indeling.JPGIndeling Seasuite deluxe.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar

Inclusief ontbijt

Restaurant Gestrand zal een heerlijk ontbijt voor u verzorgen inclusief koffie en/of thee. 

Saunafaciliteiten

Tijdens uw verblijft bent u vrij om, kosteloos, gebruik te maken van onze saunafaciliteiten. In badgebouw 'de Wastobbe' zit een finse sauna, een infrarood sauna en een turks stoombad. 

Wifi

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van ons wifi netwerk. Denkt u er wel aan dat wij ons midden in de duinen bevinden? Het netwerk is hierdoor minder snel dan thuis. 

Nuttige informatie

Vanaf 15.00 uur kunt u bij ons de sleutel komen ophalen en gebruik maken van uw kamer. Mocht u al wat eerder willen komen dan is dat (mits we voldoende parkeergelegenheid hebben) geen enkel probleem. De check out tijd is voor 11.00 uur, wij vragen u om de sleutel in te leveren op de receptie. 

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.