Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

De camping geeft om de natuur


In Nederland vakantie vieren is pas duurzaam. Wij hopen dat je op onze camping geniet in en van de prachtige natuur. Om dat voor jou en voor anderen mogelijk te maken, doen wij er alles aan om natuurbehoud en recreatie op elkaar af te stemmen. Onze inspanningen op het gebied van natuurbehoud en duurzaamheid zijn beloond met een gouden Green Key. De hoogst mogelijke milieu erkenning. Hier zijn wij ontzettend trots op. Graag delen wij met jou enkele van onze ontplooide duurzame activiteiten.

Samen met jou houden wij de natuur schoon. Heb je ook ideeën hoe wij nog duurzamer kunnen zijn? Wij zijn erg benieuwd en horen je ideeën graag.

Elektrisch rijden


De stilte en schoonheid van de natuur behouden wij graag op de camping. Onze collega’s zie je op de fiets of in elektrokarren op het terrein. 

Je kunt jouw auto direct opladen, op de centrale parkeerplaatsen, aan de daarvoor bestemde elektrische punten. Zo zullen we zorgen voor minder CO2 uitstoot. Op de elektrische fiets? Ook die kan je bij ons opladen.

Schoonmaken

Een heerlijke douche en een schoon toilet. Dat wilt toch iedereen? Maar ook hier letten wij op het milieu. In de sanitairgebouwen zijn de kranen en douchekoppen waterbesparend. De verlichting werkt op bewegingssensoren. De schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar. Geen overbodige verspilling dus.

De nieuwe waterspeeltoestellen zijn niet aangesloten op het drinkwaternet maar maken gebruik van grondwater. Het water wordt namelijk opgepompt en geeft zo waterplezier! 

Iedereen doet mee

Je kunt er niet omheen, wel wat aan doen. Afval. Met uw hulp zamelen wij het gescheiden in. Zo wordt al het bruikbare afval hergebruikt of gerecycled. Op de camping wordt het afval gescheiden in rest, glas, papier. Iedereen doet mee.

Ook op kantoor printen we bewust en factureren we per mail.
Als we hout gebruiken, en dat doen we, dan gebruiken we hout uit FSC-bossen. Dat zijn bossen die op een verantwoorde en duurzame manier beheerd worden.

PWN

Van de natuur, voor de natuur. Kijk maar om je heen. Want zoveel mogelijk spullen op het terrein worden hergebruikt. In samenwerking met PWN is er een groenbeheerplan opgesteld

Duurzame verlichting