Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Duurzaam

In Nederland vakantie vieren is pas duurzaam. Wij hopen dat u op onze camping geniet in en van de prachtige natuur. Om dat voor u en voor anderen mogelijk te maken, doen wij er alles aan om natuurbehoud en recreatie op elkaar af te stemmen. Onze inspanningen op het gebied van natuurbehoud en duurzaamheid zijn beloond met een gouden Green Key. De hoogst mogelijke milieu erkenning. Hier zijn wij ontzettend trost op. Graag delen wij met u enkele van onze ontplooide duurzame activiteiten.

Samen met u houden wij de natuur schoon. Heeft u ook ideeën hoe wij nog duurzamer kunnen zijn? Wij zijn erg benieuwd en horen uw ideeën graag.

De stilte en schoonheid van de natuur behouden wij graag op de camping. Onze collega’s ziet u op de fiets of in elektrokarren op het terrein. 

U kunt uw auto direct opladen, op de centrale parkeerplaatsen, aan de daarvoor bestemde elektrische punten. Zo zullen we zorgen voor minder CO2 uitstoot. Op de elektrische fiets? Ook die kunt u bij ons opladen.

Een heerlijke douche en een schoon toilet. Dat wilt toch iedereen? Maar ook hier letten wij op het milieu. In de sanitairgebouwen zijn de kranen en douchekoppen waterbesparend. De verlichting werkt op bewegingssensoren. De schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar. Geen overbodige verspilling dus.
De nieuwe waterspeeltoestellen zijn niet aangesloten op het drinkwaternet maar maken gebruik van grondwater. Het water wordt namelijk opgepompt en geeft zo waterplezier! 

Je kunt er niet omheen, wel wat aan doen. Afval. Met uw hulp zamelen wij het gescheiden in. Zo wordt al het bruikbare afval hergebruikt of gerecycled. Op de camping wordt het afval gescheiden in rest, glas, papier. Iedereen doet mee. Ook op kantoor printen we bewust en factureren we per mail. Als we hout gebruiken, en dat doen we, dan gebruiken we hout uit FSC-bossen. Dat zijn bossen die op een verantwoorde en duurzame manier beheerd worden.

Van de natuur, voor de natuur. Kijkt u maar om u heen. Want zoveel mogelijk spullen op het terrein worden hergebruikt. In samenwerking met PWN is er een groenbeheerplan opgesteld

Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.