Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wil je komen?

Yogaweekenden

Tijdens het 3-daagse yogaweekend op Camping de Lakens kom je helemaal tot rust. In de huidige maatschappij zijn we allemaal geneigd om aan onszelf voorbij te lopen. Voel de stress van je afdruipen tijdens de dagelijkse yogasessies en Nirvana fitness les, onthaast tijdens de stiltewandeling door de duinen, waai uit op het strand en warm op in onze sauna's. Overnacht midden in de duinen in onze vernieuwde ‘de Waard tenten’ en geniet ook ’s nachts van de geluiden van de natuur.

Het yogaweekend vindt plaats van vrijdag 18 t/m zondag 20 september (overnachting mogelijk tot maandagochtend 21 september). (VOL)

De prijs van het yogaweekend is € 374,- per persoon, op basis van twee personen per boeking.
Ben je alleen en wil je gebruik maken van een privétent, dan is dit mogelijk tegen een toeslag van 50 euro.
Prijzen zijn inclusief overnachtingen, alle maaltijden, het volgen van alle lessen en gebruik van onze saunafaciliteiten. Prijs is exclusief toeristenbelasting.  

Ook als je liever thuis slaapt ben je van harte welkom om je aan te melden! Je kunt dan deelnemen aan het programma, je mag gebruik maken van onze saunafaciliteiten en je kunt aanschuiven voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner in ons restaurant. De prijs bedraagt €225,- per persoon.

Programma

Ben je ook enthousiast geworden en wil je reserveren?
Of sta je al op de camping met een seizoenplaats of verlengd voor- of  nazomerarrangement en wil je weten wat  er voor jou mogelijk is? Neem dan telefonisch contact met ons op op 023-5411570 of stuur een mail naar info@campingdelakens.nl.

Stay zen & be happy!

 

 

 

Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.