Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Kom helemaal tot rust tijdens het yogaweekend.

Tijdens het 3-daagse yogaweekend op Camping de Lakens kom je helemaal tot rust. In de huidige maatschappij zijn we allemaal geneigd om aan onszelf voorbij te lopen. Voel de stress van je afdruipen tijdens de dagelijkse yogasessies, onthaast tijdens de stiltewandeling door de duinen, waai uit op het strand en warm op in onze sauna's. Overnacht midden in de duinen in onze vernieuwde ‘de Waard tenten’ en geniet ook ’s nachts van de geluiden van de natuur.

Het yogaweekend vond dit jaar plaats in juni en september.

De prijs van het yogaweekend in 2021 waren € 403,- per persoon, op basis van twee personen per boeking.
Ben je alleen en wil je gebruik maken van een privétent, dan is dit mogelijk tegen een toeslag van 50 euro.
Prijzen zijn inclusief overnachtingen, ontbijt op zaterdag, zondag en maandag, diner op zaterdag en zondag, het volgen van alle lessen en gebruik van onze saunafaciliteiten. Prijs is exclusief toeristenbelasting á €3,30 per persoon per nacht.  

Als je liever thuis slaapt, een seizoenplaats bij ons hebt of een eigen kampeermiddel*, ook dan ben je van harte welkom om je aan te melden! Je kunt dan deelnemen aan het programma, je mag gebruik maken van onze saunafaciliteiten en je kan aanschuiven voor een heerlijk ontbijt en diner in ons restaurant. De prijs bedraagt €227,- per persoon (2021) *.

*wanneer je met eigen kampeermiddel komt dan boek je er een kampeerplaats bij. Deze kosten zijn excl. de genoemde € 227,00 p.p. (2021) Ook zit hier de toeristenbelasting nog niet bij inbegrepen.

Programma

Ben je ook enthousiast geworden en wil je reserveren?
Of sta je al op de camping met een seizoenplaats of verlengd voor- of  nazomerarrangement en wil je weten wat  er voor jou mogelijk is? Neem dan telefonisch contact met ons op op 023-5411570 of stuur een mail naar info@campingdelakens.nl.

Stay zen & be happy!

 

 

 

camping de lakens yoga wellness wellnessbus duinen zen yogaweekend

DSC06500.jpg