Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Yogaweekenden

Tijdens het 3-daagse yogaweekend op Camping de Lakens komt u helemaal tot rust. In de huidige maatschappij zijn we allemaal geneigd om aan onszelf voorbij te lopen. Optimaal ontspannen met yoga- en meditatielessen, stiltewandelingen, uitwaaien op het strand & in de duinen en onbeperkt gebruik maken van onze Wellnessfaciliteiten. Voel de stress van u afdruipen tijdens de dagelijkse yogasessies, onthaast van uw dagelijkse prioriteiten in de stiltewandeling door de duinen en waai uit op het strand. Overnacht midden in de duinen in onze vernieuwde ‘de Waard tenten’ en geniet ook ’s nachts van de geluiden van de natuur.

Het yogaweekend vindt plaats van vrijdag 24 mei 2019 t/m zondag 26 mei 2019 (overnachting mogelijk tot maandagochtend 27 mei 2019)

De prijs van het yogaweekend is € 369,- per persoon, op basis van twee personen per boeking.
Bent u alleen, of wilt u gebruik maken van een privétent, dan is dit mogelijk tegen een toeslag van 50 euro.
Prijzen zijn inclusief overnachtingen, alle maaltijden, het volgen van alle lessen en gebruik van onze saunafaciliteiten. Prijs is exclusief toeristenbelasting.  

Ook als u liever thuis slaapt, bent u van harte welkom om u aan te melden! U kunt dan deelnemen aan het programma, u mag gebruik maken van onze saunafaciliteiten en u kunt aanschuiven voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner in ons restaurant. De prijs bedraagt €220,- per persoon.

Programma

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u reserveren?
Of staat u al op de camping met een seizoenplaats of verlengd voor- of  nazomerarrangement en wilt u weten wat  er voor u mogelijk is? Neem dan telefonisch contact met ons op op 023-5411570 of stuur een mail naar info@campingdelakens.nl.

Stay zen & be happy!

 

 

 

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.