Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Welkom op de Lakens!

Naast overnachten in unieke accommodaties, kan je ook heerlijk kamperen in onze prachtige omgeving. Surfen, yoga, chillen en een heerlijke beachvibe. Beleef het allemaal op Camping de Lakens!

download plattegrond

Werken bij

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-60.jpg

Met jouw gastvrijheid zorg je voor nét dat beetje extra vakantiegevoel. Zoek je een stage, ben jij een écht poets koning(in) of maak jij de lekkerste gerechten in restaurant Gestrand? Check al onze vacatures en join team de Lakens!

Lees verder

Enquête Gestrand

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-220.jpg

Door jouw mening te geven, help je mee om de naamsbekendheid van restaurant Gestrand te vergroten! Het zal maar een paar minuten duren om de enquête in te vullen. Onder de ingevulde enquêtes geven wij 2 waardebonnen t.w.v. €20,- weg.

Lees verder

Restaurant Gestrand

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-289.jpg

Binnen is het gezellig ingericht met zelfgemaakte tafels, banken en een knusse openhaard. Buiten vind je naast de gave speeltuin, het zonnige terras waar je de zon achter de duinen kunt zien verdwijnen..

Lees verder

Faciliteiten

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-39.jpg

Bij Camping de Lakens is veel aandacht voor de kinderen. In de vakantieperiodes is er recreatie aanwezig. We hebben ook een tal aan activiteiten zoals surfen, suppen, yoga, of korren.

Lees verder

Activiteiten

Delakens_SZB_Fotografie2022_LR-98.jpg

Dit seizoen zijn de activiteiten weer buitengewoon. Ben jij benieuwd wat er te doen is tijdens jouw verblijf?

Lees verder