Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Wellness en sport

Veelgestelde vragen
Sauna

Sauna

Kan ik de sauna faciliteiten gebruiken?

Het gebruik van onze saunafaciliteiten is inclusief in je verblijf.
Kampeer je bij ons dan kan je gebruik maken van badgebouw De Butterkop met daarin een Finse sauna. Ben je seizoenkampeerder bij ons of huur je een accommodatie dan kan je gebruik maken van badgebouw de Wastobbe met daarin Finse en infrarood sauna en Turks stoombad.
Al onze gasten krijgen een saunacode toegestuurd in 'Mijn de Lakens'. De sauna is open van 10.00 tot 22.00 uur voor iedereen, met of zonder badkleding. Het saunagebruik is voor alle gasten vanaf 18 jaar. De sauna is alleen toegankelijk voor onze campinggasten.

Waar vind ik de badgebouwen?

Op de plattegrond zie je iconen met de letter B. De B staat voor badgebouw. Daar zijn de douches en toiletten te vinden. De badgebouwen zijn verwarmd en voorzien van invalideruimte, familiedouche en babyruimte. Vraag de receptie voor de toegangscode.  Elk badgebouw is 24 uur per dag geopend.

Wat is de toegangscode voor de sauna?

Deze kun je vinden in jouw ´mijndelakens´. Lukt het niet met inloggen? Dan kun je doormiddel van je reserveringsnummer ook de toegangscode opvragen bij de receptie.

Wat voor sauna's zijn er op de camping?

We hebben een Finse Sauna, Infrarood en een Turks stoombad. Allemaal inclusief uw verblijf!

Wat zijn de saunavoorwaarden?

De sauna is alleen toegankelijk voor onze campinggasten, zowel man als vrouw, met of zonder badkleding. De leeftijd is vanaf 18+. 

Wellnessbus

Wellnessbus

Waar vind ik de wellnessbus?

Deze vind je achter de fietsverhuur, verscholen in een duinpan. Je kunt terecht in de Wellnessbus voor gezichts-, hand- en/of voetbehandelingen, de haarstyliste en voor heerlijke massages. Je kunt per e-mail of telefonisch reserveren.

Sport

Sport

Wat is de Zen Zone?

Hier worden de sport- en yogalessen gegeven. Deze bevindt zich naast het surfcamp.

Welke Sportlessen zijn er?

Sportlessen worden zowel binnen als buiten gegeven. Het verzamelpunt is altijd bij de Zen Zone. Je kunt per e-mail of telefonisch reserveren.