Yoga, Pilates, Bootcamp, Fibrant Friday

Yin - Yang Yoga

Yang staat voor beweging, strekking geven aan de spieren en actie in het lichaam. Dit zal altijd een klein gedeelte zijn van een Yin-Yang yoga les. Na de Yang zakken we langzaam aan in de Yin.  Yin-yoga is de tegenhanger van het gehaaste Westerse leven. Het is een yoga vorm waar rust & zachtheid centraal staan. Fysiek zijn de houdingen in Yin- yoga gericht op het versterken en versoepelen van het bindweefsel, gewrichten en dieper liggende spieren.

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Het is een techniek om ons bewustzijn te laten ontwaken. Het laat ons het verschil ervaren tussen onze ware zelf en de beperkende gedachten over wie we denken te zijn.  Kundalini yoga kan inzicht geven in emotionele blokkades en angsten. Je wordt je bewuster van je acties die je onderneemt en de daarbij behorende gevolgen. 

Stilte wandeling

Wanneer je in de natuur loopt krijg je als vanzelf meer contact met je lichaam. Als je met een groep bent kan het een uitdaging zijn om het contact met jezelf te bewaren. Ook wordt het contact met de omgeving soms/vaak verbroken door je gedachten. Deze wandeling is er op gericht om beiden te versterken en op een nieuwe manier te ervaren.

Hatha Flow

Hatha flow yoga is voor iedereen, een zachte, verdiepende  en versterkende hatha yogales waarbij de houdingen elkaar in een flow opvolgen. De inspannende houdingen worden afgewisseld door wat meer ontspannende houdingen. De hathafFlow yogales is een les met voldoende uitdaging en met een ultieme ontspanning en een sterker en leniger lichaam als resultaat.

Bootcamp

Bootcamp is een les in de buitenlucht, waarin conditionele oefeningen zoals hardlopen of wandelen, worden afgewisseld met krachtoefeningen. Doordat je de krachtoefeningen met je eigen lichaamsgewicht uitvoert en je niet vast zit op een apparaat, train je vaak een aantal spiergroepen tegelijk. Hiermee worden niet alleen je spieren, maar ook je coördinatie uitgedaagd

Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85