Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Van gedachten naar gevoel tijdens de Wellnessdag

Even een dagje er tussen uit door compleet te ontspannen in de duinen. Volg yogalessen en laat je verwennen in onze Wellnessbus. Je komt opgeladen weer thuis! Je komt bij ons aan en begint met een heerlijke yoga les. Daarna een rijke lunch bij ons restaurant Gestrand om vervolgens weer opgeladen te zijn voor een volgende les. Gedurende de dag krijgt je een behandeling van onze wellness dames. Slaap als een roosje in onze Backpackshack of Seashack (Deluxe) en wordt wakker van de fluitende vogels. 

Data

- Dinsdag 5 tot 6 oktober 2021

Wil je hier graag aan deelnemen? Geef je dan op!
T: (+31) 023 54 11 570 E: info@campingdelakens.nl

Programma

Dag 1
09.30 - 10.30 Yin Yang les

11.00 - 15.30 Ruimte voor een behandeling*, gebruik van onze wellnessfaciliteiten of een bezoek aan het strand. 

12.00 - 14.00 Lunch

16.00 - 17.00 Hatha Flow les

17.30 - 19.45 Ruimte voor een behandeling*, gebruik van onze wellnessfaciliteiten of een bezoek aan het strand. 

Dag 2

08.00 - 10.00 Ontbijt

11.00 Check out

*Keuze uit: massage, voetmassage of gezichtbehandeling van 30 minuten

Prijs

Verblijf in een Backpackshack 2 personen €115,00 per persoon
Verblijf in een Backpackshack 3 personen €110,00 per persoon
Verblijf in een Seashack €153,00 per persoon
Verblijf in een Seashack Deluxe €168,00 per persoon

Inclusief: 1 behandeling naar keuze, 2 yoga lessen, lunch á 1 broodje en een drankje, ontbijt, gebruik van onze Wellnessfaciliteiten. Op basis van 2 personen. Exclusief toeristenbelasting á €3,25 per persoon per nacht. 

Als je liever thuis slaapt, een seizoenplaats bij ons hebt of een eigen kampeermiddel, ook dan ben je van harte welkom om je aan te melden! De kosten zijn dan €89,00 per persoon, exclusief toeristenbelasting. 

Overnachten

Overnachten doe je in onze Backpackshack of Seashack. Jij mag kiezen waar je voorkeur naar uit gaat. 

De Backpackshacks zijn ingericht met een stapelbed en eventueel los bed (3-persoons), koelbox en electische kachel. Buiten vind je gezamelijke picknicktafel, hangmat en barbeque.

De Seashacks zijn ingericht met een 2-persoonsbed, een eigen douche en apart toilet, aanrecht met koffie en theemogelijkheden. De Seashack Deluxe heeft een vide waarop het bed via een stijle trap toegankelijk is. Beneden is er een kleine zitgelegenheid. Buiten is er een eigen zithoek met hangmat.

Kom je alleen? Dan zullen wij met je bespreken of je de accommodatie met iemand anders wilt delen of dat je (tegen toeslag van 50 euro) in een privékamer (indien beschikbaar) wilt overnachten. 

Verzorging

Graag verwennen wij je tijdens de wellnessdag met lekkere, gezonde maaltijden. We maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van biologische ingrediënten, gebruiken graag producten van het seizoen en het liefst hier uit de omgeving. Uiteraard houden wij graag rekening met -vooraf aangegeven- speciale (di)eetwensen. Deze kun je bij reservering doorgeven.

De maaltijden worden geserveerd in ons restaurant Gestrand. Ontbijt is inclusief koffie, thee en jus d’orange/smoothie. Lunch is inclusief tafelwater en één drankje. Overige drankjes zijn op basis van nacalculatie.

Saunafaciliteiten

Je mag gebruik maken van onze wellness faciliteiten in badgebouw "de Wastobbe".
Hier vind je een Turks stoombad, een Infrarood sauna en een Finse sauna.
Bij aankomst vind je de toegangscode in jouw 'Mijn de Lakens'.