Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Wellness Groepslessen

Yin - Yang Yoga

Lakens_zen_zone_yoga_wellness_recreatie.jpg

Yang staat voor beweging, strekking geven aan de spieren en actie in het lichaam. Dit zal altijd een klein gedeelte zijn van een Yin-Yang yoga les. Na de Yang zakken we langzaam aan in de Yin.  Yin-yoga is de tegenhanger van het gehaaste Westerse leven. Het is een yoga vorm waar rust & zachtheid centraal staan.

Fysiek zijn de houdingen in Yin- yoga gericht op het versterken en versoepelen van het bindweefsel, gewrichten en dieper liggende spieren.

Sportles 

Lakens_bootcamp_activiteit_sport.jpeg

De sportles is een les in de buitenlucht, waarin conditionele oefeningen zoals hardlopen of wandelen, worden afgewisseld met krachtoefeningen. Doordat je de krachtoefeningen met je eigen lichaamsgewicht uitvoert en je niet vast zit op een apparaat, train je vaak een aantal spiergroepen tegelijk. Hiermee worden zowel je spieren, als je coördinatie uitgedaagd.

Nirvana fitness

yoga_de_lakens.jpg

Nirvana Fitness is een combinatie van ontspannen pilates en yoga oefeningen, ontspannende positieve muziek en bewuste ademhalingsoefeningen. Dit zorgt voor het ontgiften van het lichaam en het ervaren van de Nirvana geest.

Mindfulness

DSC06508.jpg

Mindfulness is het tegenovergestelde van de automatische piloot. Je kunt het continue toepassen op ieder moment van de dag. 

Door je meer te focussen op waar je op dat moment mee bezig bent. Het is niet iets wat je doet, maar meer een manier waarop je iets doet.

Sta open en kijk op een andere manier naar jezelf en krijg kennis en vaardigheden mee om effectief te kunnen ontspannen en stil te staan wat er gebeurt in jezelf waardoor je beter om kan gaan met stress.Een leuk en leerzaam onderzoek door middel van aandachtsoefeningen worden je zintuigen geprikkeld en helpt ook je ademhaling weer contact te maken met je lijf, en breng je minder de dag in je hoofd door.