Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Wellness Groepslessen

Yin - Yang Yoga

Yang staat voor beweging, strekking geven aan de spieren en actie in het lichaam. Dit zal altijd een klein gedeelte zijn van een Yin-Yang yoga les. Na de Yang zakken we langzaam aan in de Yin.  Yin-yoga is de tegenhanger van het gehaaste Westerse leven. Het is een yoga vorm waar rust & zachtheid centraal staan.

Fysiek zijn de houdingen in Yin- yoga gericht op het versterken en versoepelen van het bindweefsel, gewrichten en dieper liggende spieren.

Bootcamp

Bootcamp is een les in de buitenlucht, waarin conditionele oefeningen zoals hardlopen of wandelen, worden afgewisseld met krachtoefeningen. Doordat je de krachtoefeningen met je eigen lichaamsgewicht uitvoert en je niet vast zit op een apparaat, train je vaak een aantal spiergroepen tegelijk. Hiermee worden zowel je spieren, als je coördinatie uitgedaagd.

Zumba

Dit is een groepsintervaltraining waarbij conditie, kracht en souplesse op de proef worden gesteld.

Fitwalk

Een Fitwalk is een fijne duin en/of strandwandeling door de omgeving van de camping. Geniet van de natuur in het nationaal park De Kennemerduinen. Een leuke en sportieve manier om in contact te komen met mede-campinggasten.

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.