Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wil je komen?

Wellness Groepslessen

Yin - Yang Yoga

Lakens_zen_zone_yoga_wellness_recreatie.jpg

Yang staat voor beweging, strekking geven aan de spieren en actie in het lichaam. Dit zal altijd een klein gedeelte zijn van een Yin-Yang yoga les. Na de Yang zakken we langzaam aan in de Yin.  Yin-yoga is de tegenhanger van het gehaaste Westerse leven. Het is een yoga vorm waar rust & zachtheid centraal staan.

Fysiek zijn de houdingen in Yin- yoga gericht op het versterken en versoepelen van het bindweefsel, gewrichten en dieper liggende spieren.

Bootcamp

Lakens_bootcamp_activiteit_sport.jpeg

Bootcamp is een les in de buitenlucht, waarin conditionele oefeningen zoals hardlopen of wandelen, worden afgewisseld met krachtoefeningen. Doordat je de krachtoefeningen met je eigen lichaamsgewicht uitvoert en je niet vast zit op een apparaat, train je vaak een aantal spiergroepen tegelijk. Hiermee worden zowel je spieren, als je coördinatie uitgedaagd.

Nirvana fitness

yoga_de_lakens.jpg

Nirvana Fitness is een combinatie van ontspannen pilates en yoga oefeningen, ontspannende positieve muziek en bewuste ademhalingsoefeningen. Dit zorgt voor het ontgiften van het lichaam en het ervaren van de Nirvana geest.

Pilates

DSC06508.jpg

Pilates uit een serie vloeiende oefeningen die je op de grond kunt uitvoeren. Er zijn veel oefeningen die elk lichaamsdeel kunnen trainen, maar uiteindelijk draait alles om je core, de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in correcte balans staat en de spieren die de wervelkolom ondersteunen.

Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.