Lakens_Surfles_kids

Wanneer wil je komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Surfana Surfschool

Golfsurfen bij Surfana

Lakens_surfana_surfen_2014.JPG

De focus van Surfana ligt op golfsurfen met vooral de welbekende blije Surfana sfeer. Kleine groepjes, flexibele lestijden voor jong en oud, goed opgeleide instructeurs en goedkope trial lessen. Loop het Surfcamp op bij de Lakens en laat je informeren en inspireren. Of reserveer direct online.

Surfana Zomerkampen

Lakens_Surfana_zomerkamp_surfen_bloemendaal_strand.jpg

Ga met Surfana mee op zomerkamp en je hebt de tijd van je leven! Je leert surfen, maakt nieuwe vrienden en doet een heleboel andere leuke activiteiten. Zij gaan er weer een zomer van maken vol plezier en gezelligheid! Voor kids van 8-12 jaar zonder overnachten en voor kids van 12-15 jaar met overnachten.

SUrfana hostel

lakens_surfana_people_good_vibes.jpg

Stel je voor dat je op 30 minuten van Amsterdam je even in een totaal andere wereld begeeft en je dag ziet er als volgt uit: je wordt wakker met een espresso, eet een biologisch eitje, trotseert de zee met een surfboard, geniet van het strand, eet een lekkere surf & turf bij een strandtent en sluit de dag af met een feestje. http://www.bloemendaal.surfana.com/

Surfana festival

Lakens_festival_people_goodlife.jpg

Surfana en de Lakens organiseren ieder jaar het Surfana Festival. Vanwege Covid 19 is het festival dit seizoen helaas geannuleerd. Tijdens het festival kan je deelnemen aan vele soorten waterclinics, maar ook voor muzikale en spirituele clinics!

Surfana Events

Lakens_surfana_dansen

Surfana organiseert bedrijfsuitjes, teambuilding en inspiratie evenementen voor bedrijven, groepen, vrijgezellenfeesten en organisaties waarbij plezier, samen ervaren, creëren en ontmoeten centraal staan. Teambuilding midden in de natuur, actie op zee of strijden op het strand. http://goodlife.events/  

Heb je een vraag? We helpen je direct via de chat.