Kidsfun 7 t/m 12

Lekker bewegen op een speelse manier staat hier centraal. Hier kunnen de kids hun energie kwijt!

Hardlooptraining 12+

Deze training vind buiten plaats en is gericht om looptechniek en werken aan hardloopconditie.

Zak & fit 12+ & 18+

Hier staan de bokszakken centraal, er wordt gewerkt aan de conditie en kracht, voornamelijk gericht op boksen.

Bootcamp 18 +

Deze les kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en is gericht op kracht & conditie.

Everyday fit 65+

Spierversterkende oefeningen om fit te blijven met de dagelijkse oefeningen.

Vinyasa Yoga

In Vinyasa yoga volgen yoga houdingen elkaar in een rustig en vloeiend tempo op. Het is een dynamische les waarin gewerkt kan worden met verschillende niveaus in een houding en er is een afwisseling van inspanning en ontspanning. We werken zowel aan kracht als aan flexibiliteit. Door het ritmische tempo en het bewegen op de ademhaling creëren we harmonie tussen lichaam en geest. Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken waarbij respect voor jezelf en lichaam altijd het uitgangspunt is.

Yin Yang Yoga

Yang staat voor beweging, strekking geven aan de spieren en actie in het lichaam. Dit zal altijd een klein gedeelte zijn van een Yin-Yang yoga les. Na de Yang zakken we langzaam aan in de Yin.  Yin-yoga is de tegenhanger van het gehaaste Westerse leven. Het is een yoga vorm waar rust & zachtheid centraal staan. Fysiek zijn de houdingen in Yin- yoga gericht op het versterken en versoepelen van het bindweefsel, gewrichten en dieper liggende spieren.

Meditatie & Mindfulness

Meditatie is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan bezinning en rust. Beginners en gevorderden zijn welkom om een moment van innerlijke rust te ervaren en weer terug te komen bij je gevoel.

De meditaties zijn voor iedereen goed te volgen en iedere keer een beetje anders. Het helpt je enorm om even niets te moeten en je gewoon te mogen overgeven aan het moment zodat er ruimte (en daarmee rust) in je geest ontstaat.

Reserveren?

Inge  Yoga 0614116454
Monique  Meditatie/mindfulness 0630633669
Skip  Sportleraar 0611138691