Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Korvissen

Korvissen

21-10-2019

Tijd: 15.00 uur
Ga op avontuur langs de kust bij Bloemendaal en beleef samen een geweldige middag of avond die je bijblijft. In de herfstvakantie op maandagmiddag om 15.00. Dit wil je niet missen!

Altijd al willen weten wat er in de Noordzee leeft? Er is zoveel te beleven en te leren.
Wil je dat op een bijzondere manier doen ga dan mee korvissen met Gjalt van deNatuurNatuurlijk.nl.

Trek samen met Gjalt een visnet een paar honderd meter door de branding, verbaas je bij de vangstbespreking en kijk daarna terug op een onvergetelijke belevenis. De geweldigste vangst ooit was met een zomerexcursie op het strand bij de Lakens! Een echte pijlstaartrog! Gjalt is een ervaren natuurgids en de excursie wordt door hem geleid met een onstuimig enthousiasme waarin hij zijn kennis over het leven in de zee en de liefde voor de kust aan je overbrengt.
Er ontstaat een bijzondere groepsdynamiek in een zeer korte tijd, en Gjalt weet uit jarenlange ervaring iedereen mee te slepen. Slecht weer bestaat niet! Neem warme (boven)kleding, zwemspullen en een handdoek mee, en wil je geen wetsuit aan (die zijn beschikbaar voor volwassenen en kinderen) dan kan je in korte broek vaak ook goed meedoen. Meedoen kan altijd! Actief of observerend!

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar mogen alleen onder begeleiding mee.
Heb je er zin in? Geef je dan op bij de receptie, dit is verplicht.
Wees er snel bij! De prijs is € 5,00 per persoon.

Terug

Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.