Activiteiten 2023

07-04-2023 tot 22-10-2023

Het lijkt misschien nog ver weg, maar.. De eerste data voor de leukste activiteiten zijn weer bekend! Kijk snel of Zep er is tijdens jouw vakantie.


Wist je dat - Het programma gaat veranderen?!

Deze winter zijn wij weer hard aan het werk om nieuwe dingen te bedenken. We hebben weer de meest te gekke =activiteiten in onze agenda gezet, en dit niet alleen voor kinderen! Het programma van dit jaar is voor alle leeftijden. Zo hebben we Dune experience met activiteiten zoals - yoga - mountain bike in de kennemerduinen - foto workshops - ijs bad training - stilte wandelingen en veel meer. Voor de tieners valt er ook wat te beleven deze kunnen namelijk terecht bij de teenchill of bijvoorbeeld bij een voetbal toernooi. Kan jij net als ons niet wachten? Wij staan te springen om het programma met jullie te delen!

Paas weekend

  • De camping staat van vrijdag 7 april t/m maandag 10 april helemaal in het teken van Pasen. Dansen met Zep, de leukste paasknustel en misschien zien we de Paashaas ook wel!

Meivakantie

  • Vrijdag 21 april t/m zondag 7 mei is het meivakantie! Dit betekend dat er elke dag weer de leukste activiteiten op het programma staan. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee naar de Zep Zone. Of gaan jullie met de hele familie mee Korvissen?

Hemelvaart weekend

  •  In het Hemelvaart weekend van donderdag 18 mei t/m zondag 21 mei is het weer één groot feest op de camping! Dansen, knustelen en misschien wel broodjes bakken. Ben jij er ook bij?

Pinkster weekend

  •  Ook in het Pinkster weekend van vrijdag 26 mei t/m maandag 29 mei zijn Zep en de recreatiebaasjes er weer klaar voor. 

Weekenden mei, juni en juli

  • Gezellig dat je komt overnachten bij ons! Er is namelijk elke zaterdag én zondag weer recreatie op de camping. Ben jij een echte Ranger? Kom dan naar Rangerveld met al jouw campingvrienden.

Zomervakantie

  • In de gehele zomervakantie, voor zowel noord als zuid als midden Nederland, is er écht elke dag wat gaafs te doen! Van vrijdag 7 juli t/m zondag 3 september staan de leukste activiteiten op het programma! Onbeperkt dansen, de sporten, knustelen noem het maar op! Wie wilt dat nou niet? Ohja, vanaf 24 t/m 27 augustus hebben wij een special Grand Prix weekend!

Weekenden september en oktober

  • In de weekenden van september en oktober is er elke zaterdag én zondag weer recreatie op de camping. Is de vakantie al geboekt?

Herfstvakantie

  • In de Herfstvakantie van vrijdag 6 oktober t/m zondag 22 oktober staat de camping in het teken van Herfst en Halloween. Ook kan je in deze week voor de laatste keer mee Korvissen!

Terug