Wanneer wil je komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Kijkzondag 7 maart

Kijkzondag 7 maart

07-03-2021

Tijd: 10.00-16.00 uur
De lente staat voor de deur, dus ga lekker de deur uit richting Bloemendaal aan Zee. Op de receptie geven wij graag informatie over het seizoen. Bij restaurant Gestrand kun je terecht voor vertier en versnapering.

De receptie is open van 10.00 uur tot 16.00 uur en wij staan je graag te woord betreft alle ins en outs voor het volgende kampeerseizoen. Het thema van deze dag is 'Lente kriebels'. Maak je een boeking voor aankomend seizoen bij ons aan de balie, dan betaal je geen voorkeurskosten en ontvang je een leuk presentje! Je kunt het terrein op om een mooie plaats uit te zoeken voor jouw kampeermiddel of om onze accommodaties te aanschouwen. 

Natuurlijk is restaurant Gestrand open om iedereen te voorzien van een heerlijke versnapering. Gestrand staat deze dag klaar met koffie en gebak. Er zal een uitgebreide lunchkaart geserveerd worden. Blijf je lekker hangen dan schenken wij graag een borrel voor je in. Een goede borrelhap kan dan natuurlijk niet ontbreken. Het restaurant is open van 10:00 tot 17.00 uur. 

Parkeren is gratis.

Graag tot dan!

Terug

Heb je een vraag? We helpen je direct via de chat.