Wanneer wil je komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Kijkzondag 1 maart

Kijkzondag 1 maart

01-03-2020

Tijd: 10.00-16.00
De lente staat voor de deur, dus ga lekker de deur uit richting Bloemendaal aan Zee. Op de receptie geven wij graag informatie over volgend seizoen. Bij restaurant Gestrand kunt u terecht voor vertier en versnapering.

De receptie is open van 10.00 uur tot 16.00 uur en wij staan u graag te woord betreft alle ins en outs voor het volgende kampeerseizoen. Het thema van deze dag is 'Flower Power'. Maakt u een boeking voor aankomend seizoen bij ons aan de balie, dan betaalt u geen voorkeurskosten en ontvangt u een leuk presentje! U kunt het terrein op om een mooie plaats uit te zoeken voor uw kampeermiddel of om onze accommodaties te aanschouwen. 

Natuurlijk is restaurant Gestrand open om iedereen te voorzien van een heerlijke versnapering. Gestrand staat deze dag klaar met koffie en gebak. Er zal een uitgebreide lunchkaart geserveerd worden. Blijft u lekker hangen dan schenken wij graag een borrel voor u in. Een goede borrelhap kan dan natuurlijk niet ontbreken. Het restaurant is open tot 17.00 uur. 

Vanaf 13.00 uur is er live muziek bij de open haard met de enige echte Edwin & Bart.

Gedurende de dag is de recreatie aanwezig om met de kids te spelen. We gaan broodjes bakken, er wordt geschminkt of geknutseld en alle kleine Van Goghs worden ontdekt met de Arty Wall. 

Om een plekje te reserveren in het restaurant kunt u mailen naar info@restaurantgestrand.nl.

Parkeren is gratis.

Graag tot dan!

Terug

Heb je een vraag? We helpen je direct via de chat.