Wanneer wil je komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Kijkzondag 7 februari

Kijkzondag 7 februari

07-02-2021

Tijd: 10.00-16.00 uur
De winter loopt ten einde en dus wordt het hoog tijd om je plek voor jouw verblijf bij ons deze zomer uit te komen zoeken. Op de receptie geven wij graag informatie over het seizoen. Bij restaurant Gestrand kun je terecht voor vertier en versnapering.

De receptie is open van 10.00 uur tot 16.00 uur en wij staan je graag te woord betreft alle ins en outs voor het volgende kampeerseizoen. Deze dag staat in het teken van 'Valentijn'. Maak je een boeking voor 2021 bij ons aan de balie, dan betaal je geen voorkeurskosten! Je kunt het terrein op om een mooie plaats uit te zoeken voor je kampeermiddel of om onze accommodaties te aanschouwen. 

Natuurlijik is restaurant Gestrand open om iedereen te voorzien van een heerlijke versnapering. Gestrand staat deze dag klaar met koffie en gebak. Er zal een uitgebreide lunchkaart geserveerd worden. Blijf je lekker hangen dan schenken wij graag een borrel voor je in. Een goede borrelhap kan dan natuurlijk niet ontbreken. Het restaurant is open van 10:00 tot 17.00 uur. 

Parkeren is gratis.

Graag tot dan!

Volgende kijkzondag:
7 maart

Terug

Heb je een vraag? We helpen je direct via de chat.